Στοχευμένες παρεμβάσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο σε Πλατάνι και Αμπάβρη από συνεργεία του Εργοταξίου Δήμου Κω

21
7854
Συνεργεία του εργοταξίου του Δήμου της Κω, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Αμπάβρη, και στο Πλατάνι και προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, σε στοχευμένα σημεία που υπήρχαν μεγάλες ζημιές, κλείνοντας τα κενά στο δημοτικό οδικό δίκτυο όπου ήταν απαραίτητο για την ασφάλεια και με στόχο την ομαλή διέλευση των οχημάτων.
Παρών ήταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο οποίος επόπτευσε τις στοχευμένες παρεμβάσεις των εργατών του εργοταξίου Κω, ενώ μας πληροφόρησε ότι ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται ταυτοχρόνως και σε τμήματα του οδικού δικτύου της δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών από συνεργεία του οικείου εργοταξίου, τα οποία έχουν επιφορτιστεί με την ίδια αποστολή. Επιπλέον παρόμοιες στοχευμένες τεχνικές παρεμβάσεις δρομολογούνται σε όλο το νησί.
Τέλος ο Αντιδήμαρχος εργοταξίων και Καθημερινότητας του Δήμου μας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ομόλογο του Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του, όπως και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκο Φραζή, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη που είναι και ο απώτερος στόχος.

Πηγή: https://www.kostv.gr

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε δε ντρέπεστε ρεεε ποιον κοροϊδεύετε? οι δρόμοι θέλουν » ξύσιμο » του παλιού οδοστρώματος σωστές κλίσεις από τη. αρχή και νέο οδόστρωμα! τι τα έχετε τα μηχανήματα στην κεφαλο και σαπίζουν?
    Βγάλατε και βίντεο με μουσική τα τσαμπαλεματα!!!
    Ντρέπομαι και μόνο που σας κράζω ρεεεε

  2. Χώμα και μετά άσφαλτο η συγκολητικη που προηγείται της ασφάλτου που θα δέσει το χώμα με την άσφαλτο που είναι? Γι αυτό τα μπαλώματα θα τα βρείτε στο κακό πριναρι

  3. Που είναι ο Χατζημαρκος να διατάξει ΕΔΕ Ούτε σήμανση ούτε κώνοι ενώ γίνονται έργα χαχα

  4. εν τω μεταξυ στην πόλη οδήγηση μετ εμποδίων προσπαθώντας να αποφύγεις τους λαούς κάθε 3 μετρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ