Δήμος Κω: Η επιλογή της όξυνσης οδηγεί σε αδιέξοδα

20
8346

Η επιλογή της όξυνσης οδηγεί σε αδιέξοδα

 

Τελικά, πολύ γρήγορα μάλιστα, η αλλαγή επικεφαλής στην παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» επιβεβαιώνει την παροιμία «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς».

Ο διάδοχος κ. Ηλίας Σιφάκης, αν και απουσίαζε από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου επιλέγει να δώσει με ανακοίνωση του όρκους πίστης στον αρχηγό του κ. Κυρίτση, επιτιθέμενος σε θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Εμφανής η εξάρτηση του και η αγωνία για το ρόλο του, που εντείνεται προφανώς από τις μεγάλες αντιθέσεις στο εσωτερικό της ομάδας του.

Το χειρότερο όμως είναι πως συνεχίζει στην ίδια λογική του προκατόχου του, με προσωπικές και απαξιωτικές επιθέσεις σε θεσμικούς παράγοντες του Δήμου και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Σε λάθος δρόμο βαδίζει.

Η επίθεση του στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Διονυσία Τελλή είναι άδικη και δεν ωφελεί.

Η Πρόεδρος γνωρίζει καλά τι προβλέπουν οι διατάξεις για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, τα καθήκοντα της και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ρόλου της.

Αποδεικνύει συνεχώς τον σεβασμό της σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, χειρίζεται με λεπτότητα τα θέματα και συντελεί καθοριστικά στην παραγωγική και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια στάση οφείλουν όλοι να τηρήσουν, δίχως υπερβολές, φραστικά ατοπήματα και σκοπιμότητες άνευ ουσίας.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ίδια παντελή τα ίδια παντελακη μου . Δεν μας αφορά η κόντρα σας μας αφορούν τα προβλήματα του τόπου μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτά? Αντε γιατί σας βαρεθήκαμε όλους ακούτε όλους.

  2. είναι φασισμός. η Τελλη έκλεινε τα μικρόφωνα. άρα η Τελλη είναι φασίστας. ο Νικηταράς υποστηρίζει τον φασισμό της Τελλη. άρα ο Νικηταράς είναι φασίστας.

  3. Μια χαρά τα λέει ο Σιφακης…όλοι θυμόμαστε το κλείσιμο των μικροφώνων, ούτε στη βουλή τέτοιες συμπεριφορές.
    Με το να μην την ψηφίσουν δείχνει ότι είναι ανίκανη και εμπαθής, ενώ τη γραμματέα την ψήφισαν…άρα;

    • Καλα ρε.αθεοφοβοι τον Αντωνη Κρητικο τον ξεχασατε;;;, Δεκαδες φορες εκλεινε τη Ρουφα. Τον Κυριτση τον θυμαστε;;;; Που το επαιζε σκηνοθετης;

  4. Αν αρχίσουμε να λέμε για την «πρόεδρο» του Δ.Σ,θα ξημερωθούμε!
    Ανάξια λόγου και ανύπαρκτη!

  5. Το γνωστό ύφος των επίσης γνωστών κονδυλοφόρων αλλά τώρα γνωρίζουμε την προηγούμενη πορεία της τέως και νυν προέδρου ,οπότε μην αγχεστε.Ολοι γνωρίζουμε

  6. Ο κυριτσης κυνηγουσε δημοσ υπαλληλους.. Αρα αυταρχικος. Σαδιστης… Ο κυριτσης κατεβαζε ////, αρα..ξ…. θρασυδειλος Αναισχυντος.. Ο κυριτσης μειωνε, εβριζε, εξευτελιζε ΟΛΟΥΣ τους προεδρους συμβουλους, πολιτες,και ΔΗΜΑΡΧΟ επι 5 χρονια.. ΟΤΑΝ δεν απειχε πινοντας καφε .με τον. σιφακη.. Ο κυριτσης.. Παραιτηθηκε… Ο σιφακης..ακολουθει τον δρομο τιυ κυριτση… Του μενει να … Ολα τα αλλα συνεχιζει στον ιδιο δρομο…με ΦΑΣΙΣΜΟ.. κοπροσκυλα

    • μικηταρα ψήφισα και εγώ…δεν είχαμε και τίποτα καλύτερο…αλλά αυτή η εμμονή σας με τον Κυριτση ενώ δεν είναι καν ποια σε κάποια παράταξη και η συνεχής σύγκριση του πρώην με τον νυν ούτε γκοεμνικο να ήταν το θεματακι σας.. το θέμα μας είναι πολιτικό και έχει να κάνει με το καλό του τόπου και τις ενέργειες της ΤΩΡΙΝΗΣ δημοτικής αρχής. τι κάνει αυτή? ο νικηταρας δεν εκλέχθηκε? άρα ποιος πρέπει να δείξει έργο στάση και συμπεριφορά? ο κυριτσης και ο σιφακης? ΕΡΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ…προσόν να είναι ευγενικός δεν λέω αλλα δεν θα τον παντρεύουμε για να λέμε σε ότι κάνει » ναι αλλά είναι καλό παιδί ενώ ο άλλος δεν ήταν » ….στην δουλειά σας εσείς αν πληρώνεστε κ κάθεστε σας κρατάνε γιατί είστε καλά παιδιά?? που ? να έρθω και εγώ…ξέρεις τι καλό και ευγενικό παιδί που είμαι??? μάλαμα !!!!

  7. Το γνωστό ύφος των επίσης γνωστών κονδυλοφιρων.Αλλα μην αγχεστε, όλοι γνωρίζουμε την πορεία της τέως και νυν προέδρου, οπότε….όλοι γνωρίζουμε

  8. …..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ!
    ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

  9. Μας δουλεύετε καλά τους έκανε η κυρία Τέλη τέτοιο που ήταν και που είναι δεν πρέπει να μιλάνε γιατί όποτε μιλάνε την διχόνοια και την κακία μεταφέρουν. Να σεβαστείτε το 60% ….. Χάσατε Χάσατε και ακόμη δεν ξέρετε το γιατί? Απλό πολύ απλό γιατί είχατε και έχετε φασιστικές νοοτροπίες. να πιάσουν χαιρακι η Πη η Μουζουρακη ο Σιφακης γιατί μιλάνε την ίδια γλώσσα και να πάνε σπίτια τους . με τέτοιες νοοτροπίες στο 4% τους βλέπω στις επόμενες.

    • Εγω που ειμαι ενας απλος δημοτης…. σε διαβαζω και φουντωνω!
      « δεν πρεπει να μιλανε»» λες εδυ….. και ανηκεις στο παρεακι του ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ του 59% !!!Γιατι ετσι ειστε ολοι!
      Υποταγη στον « ηγετη»( απο κει περασε)
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ τοτε τι ειναι;;
      ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ!

  10. Ακόμη με τον Κυρίτση ασχολείστε γνωστοί κονδυλοφόροι,σας καίει πολύ,ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.Δείτε το κάδρο της δημοτικής αρχής και βγάλτε συμπέρασμα ποιοί θα μας διοικήσουν τα επόμενα χρόνια …μην μιλήσω για τη δημαρχιακή επιτροπή….απίστευτο ποιοι θα είναι μέλη στο πιο σημαντικό όργανο του δήμου ….τραγικό

  11. Πρέπει να χωνέψετε οι μεν ότι δήμαρχος είναι ο κ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία και οι δε να κάνετε έργο για το καλό της Κω !!!!!Ο λαός ανεβάζει και κατεβάζει δημάρχους δημοτικούς συμβούλους και κυβερνήσεις!!!!Ολοι τα κεφάλια μέσα και δουλειά!!!Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ