Ορισμός (9) Αντιδημάρχων Δήμου Κω. Κατανομή θέσεων ευθύνης | Αναπληρωτής Δημάρχου ο Κ. Ζαχαρός | Πρόεδρος ΔΣ η Δ. Τελλή | Πρόεδρος ΔΛΤ ο Π. Αβρίθης

54
34261

Αντιδήμαρχοι: Εργοταξίου & Καθημερινότητας Π. Χατζηχριστοφής, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & ΠΠ Στ. Καμπουράκης, Πρασίνου και Δ. Χώρου Σ. Δουδούς, Τεχνικών Έργων, Δ. Συγκοινωνίας Αλ. Χρυσόπουλος, Χρημ. Έργων Κ. Χόνδρος, Οικονομικών Γ. Κασσιώτη, Παιδείας & Βρεφονηπιακών Σταθμών: Αικατερίνη Χατζηθωμά – Κυπραίου, Τουρισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού (άμισθη αντιδημαρχία): Ματίνα Βουκελάτου – Χριστοδουλίδη

Ανακοινώνουμε σήμερα, την απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την κατανομή των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής στις θέσεις ευθύνης του Δήμου, των τομέων δράσης του και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

 

Ο Δήμαρχος Κω, δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Με αίσθημα ευθύνης έναντι της ιστορίας και των δυνατοτήτων του τόπου μας, ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις του Δήμου, με στόχο την ισορροπημένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού μας, την αξιοβίωτη Κω. Για να παραμείνει η Κως φιλόξενος τόπος, ελκυστικός σε ντόπιους και ξένους.

Με σεβασμό στη βούληση των συνδημοτών μας, όπως αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών του Οκτωβρίου, συνεχίζουμε την συλλογική προσπάθεια για ισχυρή Κω. Με ανάδειξη των δυνατοτήτων καθενός και καθεμιάς, ώστε να διασφαλίσουμε για τους συνδημότες μας σύγχρονη διοίκηση, χρήσιμη και αποτελεσματική, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας.» 

 

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Κω. Κατανομή θέσεων ευθύνης

 

Προτεινόμενη Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, προτεινόμενη Πρόεδρος Δ.Σ. Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης»: Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

Αναπληρωτής Δημάρχου, προτεινόμενος Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ: Κωνσταντίνος Ζαχαρός

Αντιδήμαρχος Εργοταξίων & Καθημερινότητας:  Χατζηχριστοφής Παναγιώτης

Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Καθημερινότητας – προτεινόμενος Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗΡΑΣ  : Σταμάτιος Πης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας: Καμπουράκης Σταμάτης

Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Δημόσιου Χώρου: Σοφοκλής Δουδούς

Προτεινόμενος Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: Παναγιώτης Αβρίθης

Προτεινόμενος Πρόεδρος Δ.Σ. Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ.: Ιωάννης Καλέργης

Προτεινόμενος Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΝΕΜ & Εντεταλμένος Χωρικός Σύμβουλος Δημάρχου Δ.Ε. Ηρακλειδών: Αριστείδης Μαραγκός

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικής Συγκοινωνίας, εκπρόσωπος Δήμου στην ΕΚΟΤΑ: Αλέξανδρος Χρυσόπουλος

Αντιδήμαρχος Χρηματοδοτούμενων – Αναπτυξιακών Έργων & Ακίνητης Περιουσίας (άμισθη αντιδημαρχία). Προτεινόμενος Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Κωνσταντίνος Χόνδρος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, προτεινόμενη Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής: Γεωργία Κασσιώτη

Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Απόδημων Κώων  &  Πρωτογενούς Τομέα: Σέβη Βλάχου

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας: Σταματία Κανταρζή

Αντιδήμαρχος Παιδείας & Βρεφονηπιακών Σταθμών: Αικατερίνη Χατζηθωμά – Κυπραίου

Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού & Νεολαίας, προτεινόμενη Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: Διονυσία Γιαννούλη

Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού (άμισθη αντιδημαρχία): Ματίνα Βουκελάτου – Χριστοδουλίδη

Γενική Γραμματέας Δήμου Κω: Μαρία Κρητικού

 

54 ΣΧΟΛΙΑ

    • χωρίς όραμα, χωρίς στόχους οι αντιδημαρχιες. ισορροπίες του τρόμου. 17 εκλεγμένοι, 17 θεσεις από ένα δήμαρχο που απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.

    • ΜΟΊΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΈΣΟΥΛΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΙΆΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ...

      Και μετά έρχεται η σειρά των ΕΙΔΙΚΏΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΏΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΈΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΑ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΞΆΠΛΑ…

  1. Τωρα καταλαβα γιατι ηταν απων ο Χρυσοπουλος. Ο Αβριθης μετα το sms ο ιδιος δεν ηθελε αντιδημαρχεια.
    Οπως και η Βλαχου μετα τα ρουσφετια μετα μουσικης.
    Χονδρος εντος αλλα ουσιαστικα εκτος. Το γυαλί εσπασε.
    Σιφακη λαμπρος δρομος ανοίγεται μπροστα σου. Απλα εισαι λιγος…..η αναλαμβανεις η οχι. Εσυ προτίμησες να εισαι μπροστινος του Κυριτση.

  2. Κατεβαίνουμε στην πόλη και ούτε ένα στολίδι να θυμίζει Χριστούγεννα. ερημιά παντού. έπρεπε να έχει δεντράκια στολισμένα στις πλατείες. γιρλάντες και γιορτινά διακοσμητικά. τόσους υπαλλήλους έχει ο Δήμος . για τα παιδιά ούτε παγοδρόμιο ούτε καρουζέλ ούτε ζαχαροσπιτα τίποτα άνθρωπος δεν κυκλοφορεί ούτε και οι μετανάστες. προλαβαίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα να φτιάξουν την έρημη πόλη.

    • Θα τα φτιαξει ο Χατζηχριστοφης. Φετος ολα σκοτεινα με δικη του εντολη. Του χρονου θα εχεις μετεο συγκρισης και θα νομιζεις οτι πηγες στο Λος Αντζελες.
      Ο Αλεξανδρος τελικα τα εχει μεγαλα.

  3. Τι εγινε με Χρυσοπουλο;;; Τα σπασαμε!!! χαχαχαχα
    Ο Αβρίθης λογω νεας δημοκρατιας και μεγαλων εργων λιμανια,πλοια εμεινε μεχρι να σαλπάρει το πλοίο και να φυγει. Τον προεδρο της μαρινας τον εστειλε στο παγκο,ο Κωστας ξερει πως να κινηθεί. Στα οικονομικα η Κασιωτη……μετρα ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο μονος σταθερός ο Καμπουρακης,δεν τον αγγίζει κανεις.

  4. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
    Ο ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΛΏΣΗ ΟΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Κ@Λ@ΣΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΗΧΗΡΉ ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΛΟΓΩ SMS. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ.

  5. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.Απλα να διασκεδάσουμε με τους άσχετους και να μην το πληρώσει πολύ το νησί.Γιστι ότι θα το πληρώσει είναι σίγουρο.

  6. Πρωτη απώλεια ο Χρυσοπουλος…ο άλλοτε αντιδημαρχος οικονομικων.
    Ο Αβριθης ευγενικα αρνηθηκε τις αντιδημαρχιες.

  7. Γιατί παραπονιέστε για την κατάντια της πόλης αγαπητοί συνδημότες; Τον ψηφίσατε. Η μήπως τώρα ξαφνικά βλέπετε ότι δεν έκανε τίποτα; Τώρα απολαύστε τον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Καλή απόλαυση!!!!

  8. Τα χάλια τους τα μαύρα απέκτησαν σε 2 μηνες.
    Κατάντια ουτε στις θεσεις δεν τα βρισκουν. Με τη τρυπα τους ΔΟΠΑΒΣ τι γινεται θα πληρωθουμε ?

  9. Όλοι αυτοί δεν πέρασαν από την κεντρική πλατεία ? Τυφλοί είναι ? Η τημωρουν τους δημότες της κω ! Το χαλι δεν το είδαν ! Αίσχος και ντροπή ! Λεμονόκουπες τους αξίζουν !

  10. σηκωστε τα μανικια και δουλεψετε.
    οι θεσεις σας ειναι υπο δοκιμη.
    αν δεν αποδοσετε, θα αναλαβουν αλλοι.

  11. Πάλι έξω τα χωριά θα τα λουστούμε πέντε χρόνια; Μια χαρά μπράβο στης επιλογές μας και υπομονή !!! Αν και έχει γίνει σφαγή πριν καν αναλάβουν γίνετε ένας χαμός μεταξύ τους , όποτε ξέρουμε τι μας περιμένει ! Βοήθεια μας τότε .

  12. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΙΚΤΑΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

  13. Απο τον κακο Κυριτση στο χειροτερο Νικηταρα με την ελπιδα στο λιγο Σιφακη. Αυτοι ειναι δυστυχώς οι πολιτικοι του νησιου μας.

  14. έχετε ακούσει κάτι για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για τεχνιτη νοημοσύνη μήπως; μπα! τίποτα εεεε!!!! στη δεκαετία του ’60 ο δήμος Κω. Όπισθεν ολοταχώς….

  15. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑ..

  16. Παλι είναι ένα όλοι τους κανεις δεν έχει κάνει πέρα απλά αυτή την εικόνα σας δίνουν ξυπνα πολίτη επιτέλους σύ γριετζο ριζολαδι φασόλια φακές +3 ψήφοι και τις μύτες κάντε πλαστικές γιατί πετάγονται πεθάναμε στο γέλιο σήμερα Αη Βασίλιδες και Αη Βασιλινες που τους λείπει ο σκούφος

  17. ισχύει ότι αντιδήμαρχος εργοταξίου ήταν ο Σταμάτης και μετά από κλάμα άλλαξε απόφαση ο δήμαρχος μέσα στο δημαρχείο και έκανε τον Παναγιώτη?

  18. Δυνατη ομαδα.
    Μπορει να κανει θαυματα, με την πολιτικη καθοδηγηση του δημαρχου μας ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
    Ο κοσμος θελει δουλεια και σεβασμο.
    Οχι επαρση και αλαζονικες συμπεριφορες.
    Το νησι μας μπαινει σε σωστη και ανοδικη τροχια!!

  19. Ήδη γελάμε και κλαίμε εμείς που σας ψηφίσαμε!
    Άσχετοι και αλαζόνες συνεχίζουν να παίρνουν θέσεις!
    Ειδικούς συμβούλους μπορείτε να επιλέξετε και απο μη υποψηφίους,που είναι άξιοι και ηθικοί!
    Σύντομα θα γυρίσουν όλα αυτά εναντίον σας!

    • ειναι τοσος ο πονος της ηττας που τους εστειλε ολους στο πληκτρολογιο, για εκτονωση. βεβαια υπαρχουν και αλλοι τροποι εκτονωσης, ας το σκεφτουν!!

  20. Ποια δυνατή ομάδα;;;;;; Βλέπετε την κατάντια του νησιού; Χριστούγεννα και δεν εχει τίποτα…. Το νησί στο έλεος!!!!! Δε ντρέπεστε άχρηστοι…… ΆΧΡΗΣΤΟΙ!!!!! Σα δε ντρέπεστε.

    • Αν ο Δήμος ξόδευε περισσότερα για στολισμούς θα μιλούσατε για κατασπατάληση και φανφάρες.. με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος, είμαστε όλοι εύκολοι κατακριτες και η αυτοκριτική είναι απούσα όπως συνήθως. Η ντροπή είναι στην ευκολία που έχει ο καθένας να αποτυπώνει τον κομπλεξισμο του μέσα από κούφια λόγια, ίσα για να πει το τίποτα. Είμαστε αδιόρθωτοι.

      • αλλα ουτε ψυχαναλυση κάνουμε ουτε απαγγέλλουμε φιλοσοφίες. Η πολιτική είναι ένα πεδίο σκληρό….η έλλειψη έργων, οι ζιμενς κτλ δεν συγχωρούνται…ο τόπος έχει αναγκες. οπως ο λαός πληρώνει έτσι πρέπει να λειτουργούν σε ένα μεγαλο ποοστό ολα ρολόι. Δεν χρειάζονται ουτε βρισιες ουτε κομπλεξισμοί.
        Ασ επικεντρωθούμε οτι πρέπει επιτέλους να δούμε εργα… το 60% ηταν μια ακομα ευκαιρία. Μακαρι για το καλό του τοπου να φανουν αξιοι του ποσου αυτού…αλλα στην πολιτικη αυτιά δεν χαιδευονται…οποιος δεν αντεχει να μην ασχολείται με τα κοινα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ