ΕΕΕΕΚ Κω: Χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση για το βάψιμο του σχολείου

8
5312


Αυτό είναι το νέο μας σχολικό κτίριο, στο οποίο σύμφωνα με όσα μας υποσχέθηκαν θα μετακομίσουμε μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Τις τελευταίες δέκα μέρες όμως καμία εργασία δεν έχει γίνει. Ο λόγος; Οικονομικός. Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια σας καθώς οι εργασίες που απαιτούνται για να γινει ο χώρος προσβάσιμος είναι πολλές. Σε πρώτη φάση αναγκαίο είναι να βάψουμε το εσωτερικό του για να φτιάχνουμε σιγά σιγά τις τάξεις μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν οικονομική ενίσχυση για να αγοράσουμε τα χρώματα και χέρια για τα βαψίματα. Κάθε βοήθεια δεκτή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς κύριε Γιάννη να μην βοηθήσετε και να μην έρθετε ποτέ σε ανάγκη ώστε να σας βοηθήσει ο φτωχός κοσμάκης όπως λέτε…
    Καμία ενσυναίσθηση κύριε για αυτά τα παιδιά!!!
    Η βοήθεια δν είναι μόνο οικονομική…
    Να είστε καλά!!!

  2. Τι έγινε ;;; Σας γύρισε πλάτη ο αγαπημένος σας δημαρχος ;;;; Καλά να πάθετε όλοι όσοι τον πιστέψατε και τον ψηφίσατε!!! Προεκλογικά ψέματα σας φλόμωσε όλους!!!!!

  3. Και αυτό το παράτησε η δημοτική αρχή?όλα για 2-3 ημέρες κρατάνε ίσα για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες θράσος που το έχουν και κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας

  4. Τοδαμε κιαυτο. Πριν λιγο καιρο πανηγυριζαν για το νεο κτιριο που τους βρηκε ο δημος και ελεγαν τα καλυτερα!! Τωρα που σταματησαν για λιγες μερες βγηκαν στη ζητιανια χωρις να ψαχτουν τα ιδια ατομα που πανηγυριζαν. Βρε παιδια εδω χρειαζομαστε γιατρους οχι μπογιες!!

  5. Δεν ξαναγινε ρε παιδια. Επειδη για καποιους γραφειοκρατικους λογους σταματησε για λιγες μερες ενα εργο, για το οποιο πανηγυριζαν και χειροκροτουσαν, βγηκαν στη ζητιανια για να μειωσουν την επιτυχια της μεταφορας σε νεο καλυτερο κτιριο. Τι να πει κανεις, εδω χρειαζεται ψυχιατρικη αναλυση σε βαθος.
    Ισως ο δημος θαπρεπε να το δει και αυτο!!

  6. Το σχολειο θα επρεπε να εχει μεταφερθει ηδη εδω και χρονια. Αρα δε μιλαμε για ολιγοήμερη καθυστέρηση αλλα για καθυστερηση ετων. Απο την αλλη υπάρχουν παιδια που κανουν μαθημα σε κοντεινερ στην αυλη. Αυτα τουλάχιστον θα εχουν ενα κτιριο κανονικο. Οπως και να χει αρμοδιος ειναι ο δημαρχος και η κυβερνηση. Που ακουστηκε να ζητανε απο τους δημοτες βοήθεια για να τελειωσει σχολειο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ