Δήλωση Παναγιώτη Αβρίθη μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας

15
1014

ΔΗΛΩΣΗ

Μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας  της 8ης Οκτωβρίου 2023 για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών του τόπου μας θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους του συμπολίτες μου  που με τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτή την κορυφαία για την δημοκρατία διαδικασία και με εξέλεξαν ως ένα εκ των εκπροσώπων του για την λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων του τόπου μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην δημοκρατική λειτουργία των Οργάνων και στην Συλλογικότητα για την λήψη των αποφάσεων θα προσφέρω από την θέση που με έταξε ο Κωακός Λαός στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Σας καλώ όλους στον κοινό αγώνα με σθένος και πάθος να φτιάξουμε  την Κω που θέλουμε.

Με Σεβασμό

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΙΘΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκουράσου λίγο.Άντε άλλος ένας μισθός αντιδημάρχου μιας και έχεις ανάγκη.Όσο για το νησί μας το έχετε φτιάξει πια ,γιαυτο σας έδωσε ο κόσμος 60%.Έτσι δεν είναι;Για τα έργα σας.

    • Αγαπητή Μιράντα σκέψου την απέχθεια του κόσμου προς αυτόν που ήθελες για Δήμαρχο ώστε να προτιμήσουν ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που λες συνεχεια

      • Ο κόσμος έκρινε.Τελικά έκαναν έργο που «εγώ» δεν είχα δει.Τους αδικεί να λες ότι βγήκαν επειδή δεν ήταν καλός άνθρωπος ο άλλος.Σκέψου λίγο.

  2. δεν πήρε μάλλον το μήνυμα.. και όχι τίποτα άλλο.. χρησιμοποιεί το θεωρητικό σύστημα της δημοκρατίας για να περάσουν το ……μήνυμα δια της πλαγίας οδού χωρίς να συνειδητοποιεί ότι κάνει μπαμ..

  3. Γεια σου Δήμαρχε , αν φύγεις εσυ πάει ο teodosis , πολύ χρήμα η δευακ γίνεται της τρελής εκεί μέσα 😉 ξέρετε εσείς !!

  4. Τι θα γινει τωρα Παναγιωτη που ο δημαρχος λεει ξεκαθαρα πλεον πως δεν σας εχει αναγκη και θα διοικησει σωστα αυτην την φορα?
    Αληθεια ποσο βλακες να αισθανομαστε ως νεοδημοκρατες που σας στηριξαμε για να φυγει ο αλλος ο κακος, και τωρα μας κατσικωθηκε ενας χειροτερος?
    Μας καταστρεψατε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ