Γ. Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνο Ζαχαρό

18
8857
Γ.ΚΙΤΣΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ-ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ-ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ  ΔΕΥΑΚ  ΚΥΡΙΟ  ΖΑΧΑΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΠΟΥ  ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ    ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΩΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΜΠΡΑΒΟ   ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΤΗΣ  ΔΕΥΑΚ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  2. Μπραβο ζαχαρε ακουραστε και ειλικρινη να μεινεις στην δευακ και να ολοκληρωσεις το εργο σου ευγε

  3. Κωστα στην δουλεια σου εισαι θηριο και ετσι να μεινεις γιατι ο κοσμος ξερει κ εκτιμα νεα παιδια θελει με ορεξη να δωσουν το 100% οπως εσυ σου ευχομαι καλη δυναμη

    • Να σηκώνει κ κανένα τηλέφωνο ο κύριος Ζαχαρος ,όπως επίσης να φροντίσει το
      βυτιοφόρο του δήμου να έχει περισσότερα μέτρα μανικας η δεν ξέρω πως λέγεται ,για να μπορεί να αδειάζει βόθρους ,που δεν είναι κοντά στο δρόμο ,κ όχι να μας στέλνει σε ιδιώτες που αδειάζουν μισό βόθρο 90€ .

  4. Καλά,ότι ναναι ….ας μην είχε τη στήριξη του αρχηγού τους και βλέπαμε …αυτόν έτρεχε μαζί με τον άλλο του αθλητισμού.Είχε σκοπό φαίνεται

    • ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΣΗ «ΣΤΗΡΙΞΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ. ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ «ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ»ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ «ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΓΕΛΕΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΟΤΑΝ Η «ΑΛΗΘΕΙΑ»ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ? ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ.

  5. ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ….

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΘΕ «ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ» ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ «ΒΑΣΕΙΣ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΡΓΑΤΕΣ» ΤΗΣ. ΑΝ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η «ΚΟΡΥΦΗ» ΤΟ «ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ»ΣΤΕΚΕΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ…ΚΛΩΤΣΟΥΣ! ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΕ.ΖΑΧΑΡΕ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.

  7. καλά ότι θέλετε λέτε?έγιναν τα αισχη στη Δευακ πολλά λεφτά αφήστε τα τώρα μου θέλετε και συγχαρητήρια προκοπηδες

  8. ότι ναναι ας μην έδινε γραμμή ο δήμαρχος και θα βλέπαμε τι θα έπαιρνε άγριο σπρώξιμο εξού και οι καβγάδες

  9. Τα μπράβο να τα δώσετε στο δήμαρχο που προώθησε ανίκανους που μόνο ρουσφέτια στους δικούς τους εκαναν σε βάρος αξιόλογοτατων άλλων στελεχών της παράταξης του δεν ήταν τυχαίες οι πρωτιές απορώ που δεν έχουν γίνει παραιτήσεις

    • otan oi ipolipoi ekanan politiki tou kafeniou kai nomizan oti itan oi ipourgoi exoterikon den patousan stis ipiresies tous kapia paidakia kanane erga kai itan dipla ston politi! mpravo panagioti mpravo kosta!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ