Γ. Κυρίτσης: Θέλω να συγχαρώ την παράταξη Ισχυρή Κως, να ευχηθώ καλή τύχη στην Κω για την επόμενη μέρα | Η Δύναμη αλλαγής θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα για μια νέα πλειοψηφία

44
41287

Ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Οι πολίτες ψήφισαν, η δημοκρατία έχει κανόνες τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε.

Θέλω να συγχαρώ την παράταξη Ισχυρή Κως, να ευχηθώ καλή τύχη στην Κω για την επόμενη μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους και τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής που έδωσαν ένα δύσκολο αλλά έντιμο και καθαρό αγώνα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πρόταση που καταθέσαμε στους πολίτες, το πρόγραμμα μας, αποτελούσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάταξης της Κω.

Οι πολίτες αποφάσισαν διαφορετικά, για τα πέντε επόμενα χρόνια η Κως θα ζήσει με αυτή την επιλογή της.

Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στους πολίτες της Κω που με ανέδειξαν  δύο φορές Δήμαρχο και στάθηκαν δίπλα μου σε μια πορεία 21 χρόνων με διαρκείς αγώνες, στάθηκαν δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όλους αυτούς τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η Δύναμη Αλλαγής όπως έχω ξαναπεί δεν είναι παράταξη μιας χρήσης.

Εκπροσωπεί υπαρκτές δυνάμεις, έχει ικανούς ανθρώπους.

Έχει δομή και διαδικασίες που θα σχεδιάσουν και θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για να διαμορφωθεί μια νέα πλειοψηφία που θα δώσει διέξοδο και οξυγόνο στην Κω.

 

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ποιο ωραίο κ σε όλοι την ομιλία του ήταν ότι κάνει την αυτοκριτική του ,λέει τα λάθη του κ τα παραδέχεται και ξέρει να λέει κ ΣΥΓΝΩΜΗ αυτο το τιμα σαν άνθρωπο. Συγχαρητήρια κ ελπίζουμε να δουλέψει σκληρά για όλο το νησί..

    • Κακόμοιρε Ψιτ, τι σού φύλαγε η μοίρα σου.
      Άντε Γειασαααά…

  2. το κακό με την πρώην Δημόσια Εταιρεία είναι οτι
    τους πέρασε όλους για στησωκ…. ΛΟΑΤΚΙ…
    Και το χρησιμοποίησες για φονικό όπλο Νο 39.
    Δεν έβγαλες ποτέ ανακοίνωση υπέρ του βασανισμένου απο την ΔΕΗ Κωακού λαού,
    ούτε εσύ, ούτε ο BΒ, ούτε η Τζοάνα του υπαλλήλου
    ΕΝΤ ΓΟΥΙ ΛΟΣΤ ΔΕ ΦΑΚΕΝ ΕΛΕΞΙΟΝΣ…
    ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  3. Αυτό που δεν καταλαβαίνω τόσα χρόνια είναι η φράση: «Σήκω φύγε ρε».
    Μα πώς μπορεί να φύγει καθιστός;

  4. μην τολμήσεις να παραιτηθείς! Μετά πως θα πάμε πλάκα…
    Φως Γιωρκο μου Φως…είσαι το Φως!

  5. πρόεδρε φύγε με φόρα…!!
    φως στο τούνελ..!!!
    να σέβεστε τους συνανθρώπους σας!!!

  6. Έπρεπε να δώσεις συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και μετά στην ισχυρή Κω!!!Εκεί θα πίστευα ότι πραγματικά άλλαξες!!!!!!Αλλά δυστυχώς παραμένεις ο ίδιος!!!!!Θέλει πολύ μαγκιά να δώσεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο σου!!!!!

  7. TO ΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ . ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Η ΚΩΣ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΩΡΓΟ . ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !

  8. Εξαιρετικό το μήνυμα, όπως συνήθως….το αποτέλεσμα δε, χρήζει ανάλυσης. Το λεω αυτό γιατι όλο το νησί βρωμάει,έργα σημαντικά δεν έχουν γίνει,οι δρόμοι χάλια ….έχουμε πάει πίσω δέκα χρόνια,τι στο καλό έγινε;

    • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ»ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ, ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ..ΧΡΗΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ? ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ?ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ.ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ,ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ Ή ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ? ΑΣΕ,ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ>ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.Η ΝΕΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩ? ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΝΑΠΝΕΥΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ,ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ

      • Βρε ανόητε …εγώ δουλεύω πολλά καλοκαίρια εδώ,ούτε ψηφίζω,απλά παρακολουθώ…άντε πια με την τοξικότητα σου

    • Αυτό ακριβώς έγινε…το καλό έγινε. Εξαιρετικό ένα μήνυμα γεμάτο ειρωνεία και υπονοούμενα δεν το λες. Τον Κυρίτση πρέπει να μάθετε να τον διαβάζετε «πίσω» από τις λέξεις.Η Ισχυρή Κως έχει επικεφαλή που εκλέχθηκε δήμαρχος. Αυτόν συγχαιρεις πρώτα. Ούτε το όνομα του Νικηταρά δεν ξεστομίζει, τέτοιο μένος ο.. αλλαγμένος. Θα ζήσει η Κως με την επιλογή της. Ευτυχώς, θα ζήσει, μαζί με αυτή και όλοι εμείς, καλύτερα. Θα μας δώσει οξυγόνο η παράταξη που μας έπνιξε. Ευτυχώς λαέ της Κω που δεν ξέχασες. Ευτυχώς.

  9. ήσουν και θα είσαι ο δήμαρχος της καρδιά μας. αλλά δεν έδωσες στον κόσμο σοβαρό ψηφοδέλτιο. είχε μέσα 5 10 σοβαρούς ανθρώπους και οι υπόλοιποι ήταν σαβούρα. δεν είχαμε ποιους να ψηφίσουμε. την επόμενη φορά βγάλε τη σαβούρα και βάλε κανένα άνθρωπο της προκοπής. με 5 10 άτομα δεν βγαίνουν οι ψήφοι. κυριτση είσαι στην καρδιά μας.

    • Ο δήμαρχος της καρδιάς σας αυτός ο άριστος στις επιλογές του έβαλε «σαβουρα»στο ψηφοδέλτιο? δεν είχε ανθρώπους της προκοπής, δεν ξέρατε ποιόν να ψηφίσετε? πού μένεις να σου στείλουμε λουλούδια χρυσή μου, κράτα τον στην καρδιά σου, όσο πιο βαθιά γίνεται. Βαθιά όμως,στον πάτο και ακόμα πιο βαθιά.

    • δεν ήθελε να κατέβει κανένας μαζί του και αυτοί που κατέβηκαν τους έκαψε ! στα παιδάκια τα καημένα που πήγαν μαζί του να δεις τι έλεγε… οι υποψήφιοι έγραφαν αλλά όχι ο αρχηγός? ξανά πήγαινε κοιμήσου

    • Καραγκιοζακο……Ο Κοψιμιος δεν θα γινει ΠΟΤΕ αποδεκτος απο μια μεγαλη μεριδα πολιτων του νησιου….
      γιατι ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΨΙΜΙΟΣ,..μπροστινος τοπικων συμφεροντων…

      • ΨΙΤ ΜΠΟΜΠ,ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ,ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙΣ.ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ,ΠΙΣΙΝΟΣ,ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΣ ΜΑΣ,ΤΟΠΙΚΩΝ,ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ,ΕΙΔΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΣΦΙΞΟΥ ΛΙΓΟ, ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ!!!

        • Καντε γαργαρα τα φλ…και μετα πειτε μας τον μισθο σας απο τα Κοψιμιοζαβα!

  10. Έπρεπε να παραιτηθείς χρόνια τώρα και όχι να πάρεις ολη την παράταξη στο λαιμό σου. Ο κόσμος δεν ήθελε εσένα. Γι αυτό πήρε τόσο ο άλλος. Κάνε τώρα ότι κ ο Τσιπρας να βάλεις μυαλό. Είναι καλό να αποχωρεί κανείς όχι όταν πια έχει κορεστεί. Να αποχωρεί με αξιοπρέπεια όταν το επιβάλουν οι συνθήκες. είχες ολο τον χρόνο να δώσεις τη σκυτάλη. Τωρα με την ουρά στα σκέλια. Φαγώθηκες με το φως. Τοση εμπειρία στην πολιτική και να μη διαβλέπεις;

    • Αξιοπρέπεια! Μεγάλη λέξη, άγνωστη στο λεξιλόγιο Κυρίτση ακόμα πιο άγνωστη σε όσους κομπλεξικους είχε μαζέψει εντός, εκτός και επί τα αυτά.

    • ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΝ! ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕ..ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ «ΑΦΩΤΙΣΤΟΥΣ». ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ε? ΑΝ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΧΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

  11. Ακόμα σαν να κούω τη φωνή σου Κ. ΚΥΡΊΤΣΗ
    Όταν με παθος και εκδικητικότητα έλεγες στα μούτρα μαθητών κ καθηγητών στην αυλή τού
    σχολείου στο Πυλί:
    «2-3 χρόνια κόμα το πολύ , μετα θα κλείσει το Εσπερινό»
    σαν Δήμαρχος που σε καλέσανε να μας μιλίσεις, έτσι;
    Ποιός καλός καγαθός πολίτης μιλά έτσι;

  12. Με την αποφαση σου να μην παραχωρησεις σε καποιον αλλο τη θεση του δημαρχου αναγκασες ενα ολοκληρο νησι να πρεπει να διαλεξει αναμεσα στη σκυλλα και τη χαρυβδη.
    Ελπιζω να παραιτηθεις μετα απο ολο αυτο για να ζησουμε την Κω που μας αξιζει,εστω και μετα απο 5 χρονια.

  13. Το νέο πλοίο, εφοδιασμένο με τεράστια ποσότητα σόδας, μπορεί να σας πάει στη Νισυρο δωρεάν, για να κάτσεις μια εβδομάδα και να σκεφτείς…..με τι τρόπο μπορεί κάποιος να βρει το ΦΩΣ το αληθινό!

    • Δες την καμπουρα σου εσυ ΚΟΤΗ …. και ασε τα ανωνυμα σχολια δημοκρατη την κακιας ωρας!
      Μεχρι τον πελαργο…. καλα σας τα γραφουν…. απο τον πελαργο και πανω … σας ξερουν!!!

  14. «καλή τύχη στην Κω για την επόμενη μέρα» λέει . Που τους φτύνουν και νομίζουν ότι τους ραντίζουν αγιασμό.

  15. Δυστυχώς στην Ελλάδα ψηφίζουμε τους άχρηστους και όχι τους ικανούς . Θα χτυπάνε το κεφάλι τους οι κώοι αλλά θα ναι αργά.

  16. Κυρίτσης συν πρώην κοινοτάρχες συν πυλιωτίνα και guest star …..από κέφαλο να πήγαινε γιαγιάδες να ψηφίσουν με το αμάξι εναντίον Νικηταρά μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει δεν έχετε καταλάβει καν την έκταση της νίκης σας ΣΑΡΩΣΕ με τα παιδιά !!!

  17. ΓΙΩΡΓΑΚΙ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ