Γιώργος Κυρίτσης: “Θα νικήσουμε. Την Κυριακή έρχεται η Κως στο Φως”

9
15579

Γιώργος Κυρίτσης: “Θα νικήσουμε. Την Κυριακή έρχεται η Κως στο Φως.”

 

Ενθουσιώδης υποδοχή, πίστη και βεβαιότητα για μια μεγάλη νίκη την Κυριακή εισέπραξαν στην περιοδεία που έκαναν ο Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής στη Βασιλέως Γεωργίου, Αρτεμισίας, Αρίστωνος, Μακρυγιάννη και στο κέντρο της πόλης.

“Η πόλη έχει δικαίωμα στην ανάπτυξη. Τα δικαιώματα των πολιτών αποτελούν δική μας υποχρέωση. Την Κυριακή μπαίνει τέλος σε μια τετραετή περίοδο παρακμής.

Έρχεται η Κως στο Φως.

Με την στήριξη και την εντολή της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών έρχονται η αλλαγή και η ελπίδα” , τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Παράλληλα επισήμανε ότι από τη Δευτέρα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θα υπάρχει ένας διαρκής και κοινός αγώνας.

Στην Κω ζούμε όλοι, στην Κω θα συνεχίσουμε να ζούμε και την επόμενη μέρα.

Για αυτό και η επόμενη μέρα πρέπει να είναι πιο φωτεινή, πιο όμορφη για όλους.

Την Κυριακή θα νικήσουμε, θα έρθει η Κως στο Φως.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.ΣΠΙΤΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

    • Γιωργο κυριτση,την κυριακη το βραδυ να συγχαρεις τον δημαρχο νικηταρα,μηπως και σε συγχωρησουν οι κωοι.Στο λεω αυτο γιατι θα τα μουζωσεις.Τουλαχιστον φευγοντας ζητησε συγνωμη σε ολο το νησι που εκανες κακο.

    • ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ …ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΕΧΕΙ??ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΦΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ …ΠΩΠΩ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Αγαπητε συνονωματε
    αν δεν σισαι διαπλεκομενος ή απο αυτους που εφαγαν, τοτε η Κως ξερει ποιος την κατεδτρεψε 5 χρονια και αυτος σιγουρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!
    Να εισαι σιγουρος πως οπως εδειξε και η τελςυταια δημοακοπηση , η κατασταση άλλαξε. ο Κυρίτσης είναι πλέον πρώτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ