Δύναμη Αλλαγής: Περιμένοντας την επόμενη πλημμύρα…. Λίμνη η νέα πλατεία στο Τιγκάκι με λίγες σταγόνες βροχής

21
17432

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ :  ‘’Περιμένοντας την επόμενη πλημμύρα…. Λίμνη η νέα πλατεία στο Τιγκάκι με λίγες σταγόνες βροχής. ‘’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

‘’ Με λίγες σταγόνες βροχής, η πλατεία στο Τιγκάκι ( η ανάπλαση της οποίας ήταν το μοναδικό έργο του κ. Νικηταρά), μετατράπηκε σε λίμνη.

Οι εικόνες ντροπής είναι αποκαλυπτικές.

Μας αξίζει αυτή η Κως; Μας αρέσουν αυτές οι εικόνες;

Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν απέτυχε απλά. Αποδεικνύεται ανίκανη και επικίνδυνη.

Όταν δεν πληρώνει τα ενοίκια και ένα νηπιαγωγείο απειλείται με έξωση, αυτό είναι ένα περιστατικό που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Όταν πλημμυρίζει μια πλατεία και ένα έργο με την πρώτη βροχή, τότε πολλά δεν πάνε καλά, πολλά έχουν γίνει λάθος.

Η πρώτη κίνηση της νέας δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινότητας Ασφενδιού θα είναι να παρέμβει, κατασκευαστικά, προκειμένου να μην μετατρέπεται σε λίμνη η πλατεία στο Τιγκάκι με λίγες σταγόνες βροχής.

Στην πραγματικότητα, η Κως είναι ανοχύρωτη απέναντι στα φυσικά φαινόμενα.

Με Δήμαρχο τον κ. Νικηταρά, απλά θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη πλημμύρα.

Στις 8 Οκτωβρίου η παρένθεση της παρακμής και της ακινησίας κλείνει.

Η Κως στο Φως.

Γιατί Αξίζουμε Καλύτερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τι επρεπε να γίνει να μας βαλει ο δημος να μαζεψουμε ξαπλώστρες και να κλεισουμε τα μαγαζια μας, αν υπηρχε κίνδυνος εντονης βροχόπτωσης εννοείται ολοι θα βοηθουσαμε. με τοσο λιγη βροχη καλα εκαναν στο Δήμο και δεν εστειλαν φορτωτη. Εσεις εκει στη δυναμη αλλαγης ελατε για ψηφους.

  2. OLOI EISTE TA IDIA S,,, !! ENA ERGO TIS PROKOPIS DEN KANOUN .

    H KOS XREIAZETAI AMESA THESEIS PARKING , TO KIKLOFORIAKO EINAI N0 1 PROBLIMA KAI AYTOI OLOYS TOYS KANOYN » BITRINES » …

    NTROPI TOYS !!!

    • Ποιοι ειναι τα ίδια; δεν βλέπεις την εκτόξευση την τουριστική με το που έκανε ενα έργο ο Νικηταράς και φωταγωγησε τον παραλιακό!!!Για το πάρκιγκ κάνει ένέργειες όλα θα γίνουν τη νέα πενταετία!!!

      • Ποια νεα πενταετια?
        Ζηταμε να φυσηξει ενας ανεμος και να σας παει μακρυα…..πολυ μακρυα!
        Υπομονη κανουμε μεχρι τις οκτω του Οκτωβρη!

        ΥΓ…δεν ξεχνουν οι τιγκακιωτες ποσο καιρο κανατε να φτιαξετε τον δρομο…

        • εσκασε μουρη το ραμολιμεντο αχ νησακι μου. Στις8 του μηνα που θα βγει ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ με 55%, θα εξαφανιστει για αλλα 5 χρονια.

        • Προς αχ νησάκι μου θα χρειαστεί να κανείς ποοοοολυ υπομονή τουλάχιστον αλλά πέντε χρονια

        • «ΑΧ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ», ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ. Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ,ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΚΤΛ, ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΝΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.

      • ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ Η’ ΑΡΓΟΠΟΡΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ. ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ.

    • ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ… ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η΄ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????

  3. επί δημαρχείας κ. Κυρίτση ως νέο έργο ο ποδηλατόδρομος στην Γ. Αβέρωφ έγινε πάμπολες φορές ποτάμι. ευχαριστούμε λοιπόν τους παλιούς, νεους που μας χαρίζουν τέτοια έργα και γι αυτή την επαναλληπτική προχειρότητα και σπατάλη.

    • Ανώνυμε εκει ο Κυριτσης τα φωτα τα εβαλε αριστερα,οπως αριστερη ειναι και η υποψηφια του. Οι κολονες ομως ηταν να μπουν δεξια να φωτίζουν δρομο και ποδηλατοδρομο.

  4. Συγνωμη αλλα εγω περασα απο την πλατεια 5 λεπτα μετα την βροχη και δεν ειχε σταλα νερο !!υπερβολη στο μεγαλειο της !!!

  5. Τι να προλάβουν και τα συνεργεία του δήμου…. Σεπτεμβριος και κοβουν χόρτα… (επρεπε να τα εχουν κόψει απο τον Μαίο…), καθαρίζουν παρτερια, φυτευουν, βάζουν κολώνες φωτισμού και ηλιακά φωτιστικά παρακαλώ… αλλάζουν λάμπες στους δρόμους, η ασφαλτος πάει σύννεφο στην Κέφαλο… αλλου κλείνουν μόνο λακούβες… εβαλαν ακόμα φώτα και στο συντριβάνι δελφινίων (ολο το καλοκαίρι ηταν σκοτεινό) πειτε μου εσείς τελος σαιζόν και αν δεν ειχαμε εκλογές θα γινόταν αυτά….

  6. ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

  7. Μόνο λόγια και φωτογραφίες, δεν αγαπάτε τον Τόπο Μας, μόνο έργα βιτρίνας και ανούσιες παρεμβάσεις δίχως αποτέλεσμα.
    Γιατί κοιτάτε την λίμνη στην πλατεία, και δεν κοιτάτε τούς χείμαρρους των οδών τίς πόλης όταν βρέχει,Αβέρωφ, Θεμιστοκλέους,Κανάρη , Αμερικής, Μανδηλαρά, Ιερού λόχου,Βεριοπουλου, Εθνικής Αντιστάσεως και άλλες οδοί γίνονται ποτάμια λόγω τών λανθασμένων παρεμβάσεων, αλλά τώρα θα Μου πείτε δεν είναι δικό μας έργο αυτό είναι άλλου,εμ για αυτό λέω πώς το νησί δεν το αγαπάτε και δεν φροντίζετε οι κάτοικοι του νά ζήσουν αξιοπρεπώς με ότι αυτό σημαίνει.

  8. Ειστε κακοί άνθρωποι και κακεντρεχείς. Ο σχεδιασμός δεν ήταν για πλατεία αλλά για ενυδρείο! έχω κάτι χρυσόψαρα που μου περισσεύουν… δήμαρχε, μπορώ να τα ρίξω μέσα???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ