Δύναμη Αλλαγής: “Όλη η Κως μια αγκαλιά-Η Κως στο Φως’’

53
25859

“Όλη η Κως μια αγκαλιά-Η Κως στο Φως’’

Οι πολίτες της Κω αγκάλιασαν το Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής , χθες και σήμερα στις περιοδείες σε Αβέρωφ, Κανάρη και στην Παλιά Πόλη.

Με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις υποδέχθηκαν το Γιώργο Κυρίτση.

Κυριάρχησε η αγωνία όλων για την περίοδο παρακμής και αδράνειας που διανύει η Κως αλλά και η ελπίδα για το μέλλον.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής συζήτησαν με τους πολίτες και μοίρασαν σε όλους το πρόγραμμα της παράταξης για τη νέα πενταετία.

‘’Οι ευθύνες μας μεγαλώνουν για την επόμενη μέρα.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για όλους μας.

Αισθάνομαι ότι όλη η Κως έχει γίνει μια αγκαλιά, οι πολίτες μας αγκαλιάζουν, βλέπω στα μάτια όλων την ελπίδα.

Στις 8 Οκτωβρίου έρχεται η Κως στο φως.

Προχωράμε μπροστά, Κοιτάμε μπροστά.

Το δικό μας μήνυμα είναι θετικό, μιλάμε μόνο για τα έργα και τις μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζουμε στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Κως θα ξαναδεί έργα, είμαστε μια μεγάλη, μια δυνατή ομάδα . Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά από την πρώτη ημέρα.’’

 

 

 

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ το τσίρκο μεντράνο αχαχαχχχχαχ. Κανα κατεβάσανε ή στα μείνανε?

    • … εθνική οδό Κω – Αεροδρόμιο επί ποίου έγινε?
      Ποτε γέμισε με φως η Κως?
      Επί ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ.
      Πραγματικά. Σκέτο μπουλούκι είμαστε καρναβαλιστών.
      Ευτυχώς που ήμουν και εγώ και πούλησε εισιτήρια η παρέα.
      Ευχ. Ψιτ.

      • Ποια εθνικη οδο ρε κακομοιρε??επαρχιακο οδο..που οταν σας συμφερει ειναι στις δικες σας υποχρεωσεις…οταν παλι δεν δενει το γλυκο…ειναι στις υποχρεωσεις Επαρχειου..οδος που τα νεα.φωτα τρεμοπαιζουν σαν τα μυαλα σας…και γινετε λιμνη με την πρωτη βροχη στα περισσοτερα σημεια….και εχεις το θρασος γιδι να το διαφημιζεις τοσο μυαλο….και που εισαι….8 Οκτωβρη αλλαξε ραφτη……χαχαχαχα ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ με ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ για το νησι μας!!!

        • Μόνο σου ρωτάς και μόνο σου απαντάς?
          Διπροσωπε Καλιγούλα χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης.
          Το πολύ ΦΩΣ σου προκαλεσε εγκεφαλική τύφλωση.
          Εκεί που γελάει και το παρδαλο κατσίκι(βλέπε Τέως) είναι το φοβερό και τρομερό που είπες – έγραψες… «ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ με ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ για το νησι μας!!!»
          Μπρε, ούτε αυτός ο ίδιος το πιστεύει.
          Over… Άντε γειααααα……

    • Ακουστε και αυτο.Περασανε απο πολλα μαγαζια και ολοι οι μαγαζατορες κατσουφηδες,γιαυτο εβγαλαν 5 ωγτογραφιες στα σοσιαλ.Οταν περασαν απο καποιον γυρισε και τους ειπε θα παρετε δυο ντοματες και ενα αγγουρι .Και ενας συμβουλος γυρνα και του λεει,σωπα να μην το ακουσει.Γυρνωντας ο μαγαζατορας του λεει στα ///// το ακουσει δεν το ακουσει.Μιλαμε για καταντια.Το αλο τωρα.Πηγε συμβουλος να δωσει την καρτα του σε δυο μαγαζια,και του ειπαν φανερα,τα χερια μας να κοπουν εαν ξαναψηφισουμε κυριτση.Περισσοτερη ξευτιλα,πεθαινεις.

    • ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΕΒΓΑΛΑΝ 4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΕΣΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

    • ΝΑ ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ.ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ……..,ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ @Α@ΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

  2. Που την είδατε την αγκαλιά!!!Ο Γιώργος αγκάλιαζε όπου τον έπαιρνε!!!!!Κοντός ψαλμός αλληλουία!!!!!!!

  3. xaxaxa κοιμησμενοι ετσι σας εκαναν κ το 19 κ μετα μην τους ειδατε φοβουντα οι ανθρωποι τελειωμενοι ειστε!!!!!!

    • ΦΩΣ και ΑΛΛΑΓΗ εννοιες που τρεμει ο Κοψιμιος και η κλικα του!!
      8 Οκτωβρη αλλαζει σελιδα το νησι….με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • Τελικα εχει δικαιο καποιος που γραφει για ρεζικη κυριτση.Ημουν παρων σε δυο περιπτωσεις για τις αντιδρασεις μαγαζατορων.Ντραπηκα σαν κυριτσικος για το πως αντεδρασαν στον κυριτση.

    • Εαν θελετε το πιστευετε.Οταν ο κυριτσης μπηκε σε τουριστικο,ο μαγαζατορας ετρεξε να δει εαν ηταν οι τεντες πεμενες.Κατοπιν μπηκε και μεσα στο μαγαζι του και εκανε το σταυρο του

  4. Ξεπεσμός και ξεφτίλα με γελάκια σε ανθρώπους που κυνηγύσατε όσο τίποτα. Το προσωπείο σας είναι για κλάματα και πλήρη αποστροφή. Περάστε και από τα δικά μας μαγαζιά να φατε πόρτα…

    • Ξεπεσμός και ξεφτίλα είναι με γελάκια να φωτογραφίζεσαι την ημέρα του σφαγιασμού των Ελλήνων ,κάτω από την φωτογραφία του Κεμαλ!
      Ξεπεσμός και ξεφτίλα είναι να είσαι δήμαρχος 4 χρόνια και το μόνο που αφήνεις είναι 4ελιες και ένα νησί σε πλήρη διάλυση….
      Σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας….

    • Που να βρεις εσυ το μαγαζι ρε κοπροσκυλο του Κοψιμιου??Σας μοιραζει πονο ο Κυριτσης!!!8 Οκτωβρη ΦΕΥΓΕΙ η σαπιλα…με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • Δεν βγαίνουν τα κουτιά ΨΟΤ! Πέρνα να εισπράξεις τις καρπαζιές σου πάλι τον Οκτώβριο γύλο αχαχαχαχχχ

    • ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ///// ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑ ….ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ..
      Χρησιμοποιειτε το παιδι για να κανετε αντιπολιτευση ?
      ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!
      Σεβαστειτε τον πονο μας….
      Ντροπη σας….Νικηταραιοι….

  5. Αυτό σας πείραξε νικηταρόνια; Όταν ο δικός κοψιμιός πήγαινε επίσκεψη στην Τουρκία την ημέρα του σφαγιασμού των Ελλήνων, δεν σας πείραξε; άϊντε, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές! Δεν τόχετε πάρει είδηση ακόμα; Ο Κυρίτσης είναι Δήμαρχος. Και όταν λέμε Δήμαρχος εννοούμε κανονικός. Όχι αχυροδήμαρχος που καμαρώνει σαν τον Κεν …. Εντάξει;

  6. ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!! ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ!!

  7. εκτός τοπου και χρονου ο Κυριτσης.
    το νησι πενθει ενα νεο κοριτσι. αυτοι εκει στο κυνήγι για τις ψηφους

  8. Το νησί θρηνεί για την κοπέλα και χωρίς κανένα σεβασμό πάτε βόλτες και ανεβάζετε φώτο και Facebook δημοσίευσης ντροπή σας. το τέλος σας έχει έρθει γιατί τελικά δεν σέβεστε κανέναν

  9. Διακρίνω έναν πανικό στους οπαδούς του Νικηταρά.Γιατί έτσι αφού είστε σίγουροι δεν λέτε;Με τέτοιο έργο που έχει κάνει ο δήμαρχος 4 χρόνια στο νησί,ακόμα και οι ελιές θα σας ψηφίσουν.Πρώτη φορά που θυμάμαι και δήμαρχος Δρν έχει να παρουσιάσει τίποτα σαν έργο του.Απλά προσπαθεί με εκβιασμούς και ταξίματα.Που είναι τα έργα σου Νικηταρά οέο;Γιατί ζητάς ψήφο;Να κανείς τι;

  10. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ;
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΕΣΤΕ;

  11. Γνωρίζω τον Κυριτση απο το 1980 ,πιο κουρασμένο δεν τον εχω ξαναδει ποτε. Συν την απογοητευση του,δεν εχει τα μεγαλα συελεχη διπλα του. Οσοι εμειναν και τον ακολουθουν γελαει ο κοσμος,λεξιλογιο,υφος,κατηγοριες,λασπη,έμεινε με αυτους.

    • Μάλλον λόγο ηλικίας δεν βλέπεις καλά.Έτσι κρίνεις εσυ το δήμαρχο;Να ψηφίσεις τότε μια όμορφη κοπέλια,έτσι και αλλιώς τον Νικηταρά που ψηφίζεις άσχετος είναι ,οπότε ψήφισε όμορφη.Τελικά πανικός…..φεύγετε να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

  12. Εντωμεταξύ τους αγκαλιασε ολη η Κως με 8 φωτογραφιες. 5 συνταξιουχοι,ενας ανεξάρτητος Κωος,ελαχιστα παιδακια. οχι εκλογες δεν παιρνεις ετσι….

  13. ντραπηκε και η ντροπή. Καλό Παράδεισο να έχει η κοπέλα μας, αυτή την μαύρη μέρα για την Κω εσείς το χαβά σας.

  14. Δυστυχως ειναι εκτος τοπου, δεν εχει συμβουλο και φαινεται η απλως δεν ακουει κανεναν περα απο τους ιδιους που εχει ποσα χρονια, απλη λογικη να εχεις μερες που υπαρχει πενθος (και ο νικηταρας βεββαια δεν το εχει τηρησει ποτε του) βολτα στην πολη δεν πας, ουτε ανεβαζεις 4 φωτογραφιες με συνταξιουχους που προς θεου δεν τους προσβαλλω αλλα εκλογες δεν παιρνει ετσι, νεο «αιμα» θελεις

  15. Υπάρχει μεγαλύτερη ιεροσυλία και ύβρις στη μνήμη των νεκρών από αυτό που έπραξε ο ανύπαρκτος και η ομάδα της απελπισίας από το να βραβεύονται από τους σφαγιαστές των Ελλήνων της Μικρας Ασίας την ημέρα του σφαγιασμού;
    Υπάρχει μεγαλύτερο ονειδος από το να σε δαφνοστεφανώνουν με κότινο έλαιας -σύμβολο των αρχαίων ολυμπιονικων- οι σφαγιαστες των συμπατριωτών σου την ημέρα του σφαγιασμού; Όχι βέβαια. Αν είχαν ίχνος ντροπής, αν είχαν λίγη τσιπα πάνω τους δεν θα το έκαναν. Ήθελαν όμως το προεκλογικό μπράβο. Το α@@@@@α μας έχουν. ΟΥΣΤ!!!!

  16. «Είδε ο βάτραχος που πεταλώναν το άλογο και σήκωσε κι αυτός το πόδι του». Αυτή η ελληνική παροιμία σας ταιριάζει γάντι καμπ, κοψιμιοι, ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι.

  17. Πάντως είχε περισσότερους μαζί του παρά στα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου. Μου μυρίζει ντέρμπι..

  18. Κύριοι υποστηρικτές ή ότι άλλο του κ.Νικηταρά.
    Αφού είστε σίγουροι για τη νίκη σας γιατί βρίζετε?
    Και γιατί δεν περιμένουμε όλοι μαζί την 8η Οκτωβρίου?

  19. μου το έλεγαν κοντινοί του ότι πάει στις εκλογές για να πάει. Το κατάλαβε ότι δεν βγαίνει δήμαρχος όταν έτρωγε τη μια πόρτα πίσω απο την άλλη που προσπαθούσε να φτιάξει ψηφοδέλτιο και δεν τα κατάφερε. Για αυτό είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες. Ηρωϊκά πεσών στις 8 του Οκτώβρη

  20. Προς κ. 35% : Γνωρίζω φίλε πάρα πολύ καλά τον Γ. Κυρίτση από το 1975 ,και ξέρω τις πολιτικές διαδρομές
    του και προ πάντων τις αντοχές του!!!!Εσύ που μιλάς άκριτα δεν έγραψες το αληθινό σου όνομα.Εγώ όμως
    όπου έχω άποψη βάζω το όνομά μου.Μπορείς να βάλεις το όνομά σου? Τολμάς?

  21. Η ουσία και το νόημα της αντιπολίτευσης είναι να εποπτεύει την αρχή τού τόπου
    και να μεριμνά με νόμιμο και ουσιαστικό τρόπο υπέρ του πολίτη και των θεσμών.
    Οχι να αποφεύγει τις συνελεύσεις και συμβούλια, ως ένδειξη απαξίωσης.
    Αυτό θέλει και για τον εαυτό της όταν πάρει πάλι το γνωστό μαστίγιο…

  22. ολες οι στοιχηματικές δινουν φαβορι τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ . Τι δεν καταλαβαινετε, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ