Δύναμη Αλλαγής: Σε ζητήματα νομιμότητας δεν γίνονται εκπτώσεις. Αυτονόητη η αναβολή του δημοτικού συμβουλίου

19
1876

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : ‘’ Σε ζητήματα νομιμότητας δεν γίνονται εκπτώσεις.  Αυτονόητη η αναβολή του δημοτικού συμβουλίου’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναγκάστηκε να παραδεχτεί το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εισηγήσεις για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου και να πράξει το αυτονόητο: να αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που εκ των πραγμάτων αντιμετώπιζε ζήτημα ακυρότητας.

Φυσικά οι εργαζόμενοι στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στους οποίους η Πρόεδρος επιρρίπτει τις ευθύνες, είναι οι τελευταίοι που φταίνε.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν αναδείξει και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου ενώ δημόσιες παρεμβάσεις έκαναν τόσο η κ.Κική Μακρή όσο και ο κ. Ηλίας Σιφάκης.

Σε ότι αφορά στη Δύναμη Αλλαγής, ισχύει στο ακέραιο η τοποθέτηση του Ηλία Σιφάκη ότι θα ασκήσουμε δημιουργική και προγραμματική αντιπολίτευση.

Θα επιδιώξουμε με προτάσεις να διαμορφώσουμε προοπτικές ευρείας συνεργασίας  στο δημοτικό συμβούλιο.

Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να τηρείται η νομιμότητα, να υπάρχει σεβασμός στη θεσμική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Σε αυτά τα ζητήματα δεν θα κάνουμε εκπτώσεις.

Και αυτό το καταστήσαμε ήδη από την πρώτη μέρα, ξεκάθαρο.’’

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ…… Σε σημαντικά ζητήματα για την εξέλιξη της Κω… ..
    Παντα βρίσκεστε δικαιολογίες Κ…. (3η φορά σας το λέω… Για να μην ψηφίζετε καμία πρόταση… Του δημάρχου.και γιαυτό δεν γινόντουσαν έργα… Με το σατανικό πονηρο σκεπτικό .του ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΜΟΥ. ότι εφόσον δεν ψηφίζουμε τίποτα,, και δεν θα γίνουν έργα,, θα χάσει Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ και θα βγει η δύναμη ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ..αλλά ο Θεός είχε αλλά σχέδια… . ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜ…….τωρα και δια παντως.. .ειτε έρχεστε είτε οχι..

    • …ειπε το ενωτικο νικηταρονι … που ειναι καλος… ενωτικος… και σεβεται τους πολιτες!!!
      Να σας δουμε τωρα που θα ειστε μονοι σας… τι θα κανετε!!!
      Σας περιμενουμε…να δουμε ποιος θα φταιει για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!!

    • και πολύ πολιτισμένο, καθόλου εχθρικό, και με καμια δοση κομπλεξισμού απο κάποιους που πήραν 60% και αντι να κάνουν εργα απαντάνε σε κείμενα

  2. Σιφακη αν είσαι μάγκας προστάτεψε τους υπαλλήλους είναι ντροπή να τα χρεώνουν σε αυτούς

    • στο τέλος θα μας πουν οτι δουλεύουν και οι υπάλληλοι των δημόσιων υπηρεσιών. Καλά κάνουν και παρουσιάζουν την αληθινή κατάσταση μπας και ντραπείτε λιγάκι και δουλέψετε

  3. Μπα κανένας δεν δουλεύει όλοι ξυνονται και πρώτος και καλύτερος ο δήμαρχος πίτες χοροσπεριδες και ταξιδακια να τον χαίρεστε

  4. Θα αργήσει να σας περάσει Ε δεν χωνεύεται εύκολα το 60%τα γραφτά αυτά σας έμειναν ααα και η χολη

  5. σε πειραζει η αληθεια..???η μηπως δεν ισχυει …
    οσο για το καλος… ενωτικος… και σεβεται τους πολιτες..σε χαλαει η αληθεια..και παλι….η μηπως δεν ισχυει………!!!
    ..φυσικα..,,δεν λειπουν οι χαρακτηρισμοι απο τους τσατσους του πρωην,….ετσι τους εμαθε,., πριν φυγει…..
    οσο για την αναμονη και τη αγωνια σας να μας δειτε…..δεν ειχατε την ιδια αγωνια .πριν..που απειχε η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…ΚΑΙ δεν συμμετειχε σε σημαντικα θεματα…τωρα σας εφαγε το ενδιαφερων για την κω..και θελεις να μας δεις….φασιστομουτρο του πρωην
    οσο για την λεξη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ..σας την επιστρεφω ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΙ 2 5ΕΤΙΕΣ !!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !!!

    • Βλεπω απο τα γραφομενα σου….τον σεβασμο σου προς τους απλους πολιτες!
      Νικηταρογραφιας…..τραμπουκος…χωρις αξια εισαι!

    • όμοιος ομοίω αεί πελάζει
      με τον ίδιο τρόπο και ύφος απαντάς και εσυ.
      Ποιος στα έμαθε εσενα? και με ποιο τρόπο αφου όπως καταλαβαίνω στηριζεις Νικηταρά , διαφοροποιήσε απο αυτούς που κατηγορείς, αυτους του πρώην ?
      Με κανέναν τρόπο? Ακριβως το ίδιο είστε ? Καρμπον? Αρα μήπως και αυτοί που υποστηρίζετε ειναι καρμπον αφου εχουν υποστηρικτές με τις ίδιες νοοτροπίες και λεξιλόγιο ?
      ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

  6. Να ντα μας…. επέστρεψε ο τουριστας και εβγαλε δελτιο. Ο οποιος ακομηνδεν ξερει τι ειναι. Επικεφαλης δεν ειναι το ειπε ο ιδιος. Αρχηγος πολιτικης ομαδας δήλωσε. Μάλιστα. Καλυτερο ακούγεται αρχηγος τουριστικου γκρουπ

  7. .. Θα ξαναχασει η Δυναμη απαλαγης.. Θα παραιτηθει ο σιφακης.. Και θα..ξαναπονατε αλλα 5.., κατι σαν τιμωρια η εκδικηση τιυ θεου.. Με τον θεο δεν μπορεις να τα βαλεις… Θα Ειναι η εκδικηση του φασισμου….

    • σε έναν άνθρωπο που πιστεύει το ΠΙΣΤΕΥΕΙ ομως, οτι το αποτέλεσμα ήταν θέλημα του Θεού. Θα ευχηθώ να σε φωτίσει Εκείνος παιδί μου γιατί ο φανατισμός, το μίσος, τα αρνητικά συναισθήματα και η εκδικητικότατα προς τους συμπολίτες σας που σας έχουν προκαλέσει και οι δυο τους δεν θα σας βγει σε καλό. Με αυτά που γράφεις αλλά κυρίως με αυτά που πιστεύεις σε έχουν κάνει το τέλειο πιόνι τους και υποχείριο τους.

  8. Το αυτονόητο είπε ο Σιφάκης. Τι πέσατε Νικηταρόνια να τον φάτε. Για σας πάντα κάποιος άλλος φταίει. Ο κακός Κυρίτσης, ο Σιφάκης, ο καιρός, το μαύρο σας το χάλι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ