Ηλίας Σιφάκης: Σέγκεν και ενστάσεις μετά τις εκλογές «Η αλαζονεία τους ξεπερνά κάθε όριο»

76
23930

Πέντε μόλις ημέρες μετά τις εκλογές όπου οι πολίτες της Κω επέλεξαν Δημοτική Αρχή, ο τόπος μας πορεύεται με τα προβλήματά του και τις αδυναμίες του.

Μόλις πέντε ημέρες αφού ο Δήμαρχος και η ομάδα του επανεξελέγησαν από τον Κωακό λαό με μεγάλη πλειοψηφία, μαθαίνουμε ότι στο λιμάνι εισόδου της Schenken τα προβλήματα όχι μόνο εξακολουθούν να υφίστανται αλλά έχουν προστεθεί ακόμη περισσότερα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν υπάρχει χαρτί για τις δημόσιες τουαλέτες ούτε για δείγμα και κανένας από το Λιμενικό Ταμείο δεν δίνει λύση για την άμεση προμήθεια υλικών, ενώ λίγες μέρες πριν, πλημμύρισε η αποχέτευση και οι ακαθαρσίες ήταν η πρώτη εικόνα των αφιχθέντων τουριστών με την ομάδα καθαριότητας να προσπαθεί μάταια να σώσει ότι μπορούσε να σωθεί.

Έκτοτε, οι τουαλέτες που χρησιμοποιούν οι τουρίστες που αναχωρούν, είναι κλειστές, ενώ το πρόβλημα παρατείνετε αφού δεν μπορούσε να λυθεί λόγω εκλογών.

Ποιος άραγε θα ασχοληθεί όταν ο σταυρός έχει ύψιστη σημασία;

Πληροφορούμαστε όμως ότι το πρόβλημα παρατείνετε, χωρίς ορίζοντα οριστικής λύσης αφού ο αρμόδιος αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις και κάθε είδους επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να λύσει το πρόβλημα ακόμη και σήμερα.

Ταυτόχρονα, η Κως διασύρετε παγκοσμίως μέσω των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το νοσοκομείο μετά το περιστατικό με το ατυχές βρέφος και ουδείς από την Δημοτική Αρχή ασχολείται, ούτε με το πρόβλημα του Νοσοκομείου, αλλά ούτε με τον έλεγχο της ζημιάς που μας προκαλεί τουριστικά.

Αντί αυτών των προβλημάτων όμως και ακόμη περισσότερων που χρειάζονται άμεση παρέμβαση από την Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος και η Ομάδα του έχουν δώσει άμεση προτεραιότητα στο πως θα προβούν σε ενστάσεις κατά του εκλογικού αποτελέσματος ώστε να κερδίσουν ακόμη μία έδρα.

Δεν τους φτάνουν οι 17 και η απόλυτη πλειοψηφία που έχουν, χρειάζονται ακόμη μερικά ψηφοδέλτια ώστε να ξεπεράσουν το 60% (από το 59,89% που τελικά έλαβαν), ώστε να κλέψουν ακόμη μία έδρα από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

Η αλαζονεία τους ξεπερνά κάθε όριο και ενάντια σε αυτήν την αλαζονεία, η Δύναμη Αλλαγής θα σταθεί βράχος τιμώντας το μεγάλο μέρος των Κώων πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Ηλίας Δ. Σιφάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Δύναμης Αλλαγής

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ άσχημα ξεκινάς κ. Σιφάκη!!!Πρώτα λέμε συγχαρητήρια στον κ.Νικηταρά και μετά μπορείς να ορθωσεις τον πολιτικό σου λόγο τον οποίο λόγο καταψήφισε ο λαός της Κω!!!Μην το ξεχνάς!!!!Μην βλέπεις φαντάσματα και επικαλείσαι την αλλαζονία!!Αν για ένα πράγμα ξεχώριζαι ο κ. Νικηταράς ήταν η πολιτική του πραότητα και απλότητα!!!!Τώρα ξεκαθαρίστε με την παράταξη και πάρτε το μήνυμα για το καλό του νησιού!!!

    • Κατεβα απο το καλαμι ρε μπαγλαμα Κοψιμιε…θα σπασει…..
      Ακομα…..
      Ο κυκλος δειχνει φαυλος……και οποιος καταλαβε-καταλαβε!!!!

        • (Σ)Α(Φ)ΡΙΔΙΑ? ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙΣ?? ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΟ.

      • ΠΣΙΤ,ΜΠΟΜΠ, ΣΦΥΡΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ…ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗ ΚΑΝΑΜΕ,ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ??Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑ,Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΥΟ, Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΚΑΔΥΟ..ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΤΕ..ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!

    • Απλός, λέει ο πληρωμένος σχολιαστής κριτής. Ανίκανος και λίγος είναι ο κοψιμιός, ό.τι και να λες. Ανίκαβος και λίγος.

      • Δεν αλλάζετε για αυτό βουλιάζεται!!!69 % η πόλη της Κω!!55%τα χωριά στο σύνολο…ακόμη έχετε το θράσος και μιλάτε;Τώρα θα δεις που είναι οι πραγματικοί ανύπαρκτοι και κοψιμιοί!!!!Εντός της εβδομάδας η ενημέρωση σου!!!

    • Και στείλτε μου τον λογαριασμό.
      Με τέτοια επιχειρήματα χάνετε πόντους Κε Σιφάκη.
      Δεν περίμενα ποτέ τέτοια παιδική νοοτροπία από εσάς Κε Σιφακη.
      Το ρεζουμέ είναι ότι έχετε «ΧΑΛΑΣΕΙ» όλοι εκεί μέσα Κε Σιφακη.
      Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτήτε να επανέλθετε σε έναν πιο υγιή τρόπο έκφρασης Κε Σιφακη?
      Τέλος μόνο ΝΤΡΟΠΗ βγαίνει στην επιφάνεια μετά αυτές τις δηλώσεις Κε Σιφάκη.

    • Πρώτη προτεραιότητα ο πισινός των τουριστών. Δεν λέω. Θέλει και αυτός την προσοχή μας. Αλλά μην ξεκινάς έτσι. Γιατί ο δείκτης ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ αγγίζει το ναδίρ.

    • Κάνε με μια χάρη κ. εκπρόσωπε της αντιπολίτευσης του νησιού.
      Πες στην Δημ. αρχή να βάλει Δημ. Επιτροπή παιδείας εναν άνθρωπο των γραμμάτων ή
      έστω εναν συνάδελφο, γνώστη των προβλημάτων της παιδείας, όχι εναν διαχειριστή δημόσιου χρήματος
      για δημόσιες σχέσεις ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΕ,σε ολα τα σχολεία.
      Ευχαριστώ

      • Εστω ενα ιχνος να καταλαβουμε. Γιατι ειναι πολυ σημαντικο και χρηζει διερευνησης σε νομικο επιπεδο. Να μην θεωρηθει λασπη. ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

  2. Κύριε Σιφάκη τι θέλετε να κάνει ο δήμος για την καταγγελία της τουρίστριας να βγάλει ιατρική γνωμάτευση; Εσείς δεν περνούσατε ούτε απ’ έξω από το νοσοκομείο σαν δημοτική αρχή. Μην τρελαθούμε..

  3. τώρα μας θυμήθηκες ή δηλώνεις επικεφαλής. όμως να ξέρετε ότι η Δύναμη αλλαγής έλαβε τέλος. θα δημιουργηθεί νέα παράταξη με πολλούς από τους υποψήφιους σας και δεν ξέρω αν χωράει να μπουν οι αλαζόνες και οι μαριονέτες του Κυριτση.

    • Τι ασχολησαι με την Δύναμη αλλαγής;Πάει τελείωσαν οι εκλογές ,μετά από 5χρονια βλέπουμε.Καμαρωσε και ασχολεισου με αυτούς που ψήφισες να σε δικαιώσουν.

      • ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!!////// ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ,ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ..ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ,ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ,ΟΥΔΕΤΕΡΗ,ΑΠΛΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ.

      • Πνέει τα λοίσθια.
        Ποιος ΦΟΒΟΣ βρε βλακεντιε?
        Χ@στικ@με πατόκορφα από τον πανικό μας!!!
        Ήδη βγήκε με υγείας ο νέος ηγέτης σας.
        Καλορίζικος ο νέος αφέντης σας.

  4. Eχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση,πάντα γίνονται αυτά μετά τις εκλογές και πάντα γίνονται κάποια λάθη από την κούραση όλη την ημέρα,

  5. Εγώ ξέρω ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου έχει διορίσει δικούς του στο δήμο.Τώρα με την αύξηση των ποσοστών θα διορίσει και αλλά.Έτσι να δικαιώσουν αυτούς που πανηγύριζαν με την εκλογή Νικηταρά.Είπαμε είναι καλός άνθρωπος Γιαυτο βγήκε,όχι επειδή έκανε έργα η έχει καλή ομάδα.Όλα ήταν ξεκάθαρα και αποφασίσαμε.

    • ΝΑ’ΤΗ Η ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ.ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η’ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΥΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
      Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΣ..ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ!! ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ>»ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ», Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ >»ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ,Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΦΕΥΓΕΙ,ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ». ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ!

  6. » σκουλήκια,….
    ……..η αλαζονεία πρώην.. Δικτάτοριας.. …
    Εκτος την ασεβεια προς τον δήμαρχο, τους πολίτες,το πρόεδρο επί 5 χρόνια ακόμα και σαν αντιπολίτευση….
    Σιφακη…Εντάξει θα την πάρεις την προεδρία…. Απλά μην βιάζεσαι….σε 2 μήνες

  7. το περιστατικό είναι αληθές όπως το περιγράφει η ξένη υπάρχουν και μάρτυρες.ουε και αλίμονο.

  8. Τις δημόσιες τουαλέτες τις είχατε κλειδώσει οταν το νησί πονούσε με το μεταναστευτικό και γεμίσαν ακαθαρσίες ολοι οι δημόσιοι χώροι! Μην μιλας για το χαρτι αγορι μου!

    • Ε ναι έκλεισε τις τουαλέτες κάτω από την κάμαρα με τους λάθρο απλωμένους στο λιμάνι και Οχι μόνο με αποτέλεσμα το νησί να γίνει ένα μεγάλο αποχωρητήριο και μιλούν ακομη

  9. Αρχικά μάθετε να ξεχωρίζετε την ενεργητική από την παθητική σύνταξη. Στη συνέχεια, απορώ πώς βγαίνετε και μιλάτε μετά από τέτοια πανωλεθρία και επικαλείστε τους βράχους και τις θάλασσες; Έχετε καταλάβει πως αυτή η αλαζονεία έπληξε εσάς και την παράταξη σας όταν ακόμα και σήμερα οι «δικές » σας δηλώσεις κάνουν μπαμ από μακριά ότι έχουν το ύφος του ακόμα απερχόμενου αρχηγού σας; Ακομα εκείνος γράφει αντι να μη ξαναμιλησει. Αν θέλετε να σας πλησιάσει ο κόσμος ξανά πατήστε γη και αναλύσετε το μήνυμα που σας πέρασε ο λαός της Κω μέσω της ψήφου του.

  10. Βρε βρε βγήκανε οι υπερασπιστές τις Δημοτικής Αρχής και τα βάλανε με το Σιφάκη. Αλήθειες λέει και ας μην σας αρέσει. Στείλτε καμία επιστολή ακόμα στον Κούλη για γιατρούς…Αλλά φρόντισε να πάει…μην χαθεί και αυτή στο δρόμο…

  11. Δεν είναι κλοπή να ξαναμετρηθούν τα ψηφοδέλτια , το αντίθετο είναι . Ανάποδα τα λες Ηλία μου , στο συγκεκριμένο . Δημοκρατία το λένε

  12. Η ηγετική σας ομαδα έχει αποτύχει με έπαρση κ αλαζονια απο το 2016
    Εξακολουθείτε να είστε ίδιοι
    Αφήσατε τον λαό στο έλεος τότε
    Τώρα Καθειστε στην Β εθνική μαζί με το Αιγάλεω κ την Προοδευτική !!!!

  13. αν ειναι δυνατον μια βδομαδα μετα την θριαμβευτικη νικη του ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ να μιλας για αλαζονια.
    Η δικη σας αλαζονια κατα την ασκηση της εξουσιας απο την δικη σας παραταξη ηταν ενας απο τους λογους της συντριπτικης σας ηττας!!

  14. Δεν σε είχα για μη έξυπνο Σιφακη. Μιλάς εσύ για αλαζονεία? ακόμα δεν το καταλάβατε ότι τελειώσατε?σας πήρε ο χείμαρρος που ετοιμάζετε για την πλειονότητα των πολιτών οι οποίοι ευτυχώς δεν ξέχασαν. Η αλήθεια είναι ότι ξεχώριζες κάπως μέσα στο συρφετό αλλά η εξουσία είναι όντως ισχυρό υπνωτικό.Ποτε θα καταλάβετε ότι αυτός που σας την αφαίρεσε πρώτος ήταν ο παλιοχαρακτηρας «σας»? κανείς ποτέ δεν πρόκειται να ξαναεμπιστευτει τις τύχες του νησιού σε κανέναν από εσάς.

  15. Αλαζονες ειναι οι συμβουλοι του Νικηταρα οσοι δεν βγηκαν λενε δεν πειραζει αρκει που δε βγηκε ο Κυριτσης αυτοι ειναι οι σεμνοι και ταπεινοι και τα καλα παιδια

    • Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΕΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ..ΦΩΝΑΧΤΑ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ»ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ,ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ».ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?? ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ Η ΧΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΕ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ…ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ!!

  16. καλά σου τα λένε οι από πάνω!! εγώ θα σου πω κάτι άλλο,εσύ να τα πληρώσεις σαν μεγάλο all inclusive ξενοδόχος που είσαι… καλά να πάθετε! ο ζητώ ο πρωιν πρόεδρος (κλαίω από τα γέλια για τις πως τον παρουσίασε ο Κυρίτσης και πόσους ψιφους πήρε!!!)

    • ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ …ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΣΗ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ….. …ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ………. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΠΛΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ

  17. «…ώστε να κλέψουν ακόμη μία έδρα από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης».
    Δηλαδή, αν βρεθεί κάποιο λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων, αυτό είναι κλοπή; Και, έχουν κλέψει και άλλες έδρες;
    Πώς μπορώ αγαπητέ κ. Δημοτικέ Σύμβουλε να πιστέψω τα λόγια σου, όταν βλέπω τέτοιες παραποιήσεις;

  18. Βρε βρε…που ήσουν εσυ τόσα χρόνια,τώρα ξύπνησες? Ο λαός μίλησε κ σας έστειλε σπίτι σας,σεβαστείτε τον..με σένα αντίπαλο αλλα 15 χρόνια δήμαρχος Θροδοσης…πλάκα έχετε πάντως..

  19. Κυριε Σιφακη Αγαπητοί Κωοι
    Όσοι δεν καταλαβαίνετε ότι αντί να αντιπολιτευευστε πρέπει να συνεργάζεστε και να προτείνετε λύσεις για να πάει ποιο μπροστά το νησί μας είστε σε λάθος δρόμο.
    Στην Δημοκρατική κοινωνία οι πολίτες ανοικουν πρωτίστως στη πόλη και λειτουργούν συνεργαζομενοι υπέρ της κοινωνίας υπςρ της πόλης.
    Διακρίνω έλλειψη πολιτικής παιδείας γεγονός που δυσχεραίνει την επίλυση προβλημάτων του τοπου μας.
    Αντί να συνεργάζεστε και να προτείνετε λύσεις είστε πάλι απέναντι.
    Αλλάξτε νοοτροπία….το χρωστάτε στου Δημότες της Κω, στον εαυτό σας, στην κοινωνία..

    • Εδω εχουμε τεραστιο προβλημα – θεμα με το ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.
      Αν δεν λυθει αυτο το θεμα πως θα προχωρησουμε σε αλλα μικροτερης σημασιας θεματα πχ ΠΑΙΔΕΙΑς – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ κλπ?
      Ευχ. για την κατανοησης σας.

    • ΄……Τα τελευταία χρόνια το νησί είναι στον αυτόματο πιλότο ….τώρα οι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,ο αγώνας του μεγάλου ,οι βουλευτές μας,υποψήφιοι και ΝΥΝ έφεραν αυτό το αποτέλεσμα ….χαζός δεν είμαι,ακούω και βλέπω…..εσείς φύγατε πάλι;

  20. Όλα στο νησί μας είναι υπέροχα.Υγεία,σχολεία,καθαριότητα,κυκλοφοριακό,ΟΛΑ.Αυτό μας το έδειξαν και οι εκλογές.Γιατί παλεύουν κάποιοι να υποστηρίξουν τον δήμαρχο;Το χρειάζεται ;Αν είναι δυνατόν.60% πήρε.

    • ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ..Η ΣΑΡΞ ΠΡΟΘΥΜΗ ΤΟ ΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΣΘΕΝΕΣ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΕΙΟ…ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ!ΔΕΝ «ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ»ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΠΑΛΕΥΑΤΕ»ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ «ΦΤΥΣΙΜΟ» ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΠΑΡΕ ΛΕΞΙΚΟ.

  21. Παρακαλώ πιο κόσμια με τις αντιθέσεις και τα συμφέροντά σας.
    Ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του.
    Για να συνέλθουμε λέω γω, αιντε, υπάρχουν και νόμοι που δεν τηρούνται.
    Και να το ξέρετε, όλα καταγράφονται και θα ξαναμελετηθούν.
    Η ανωνυμία μυρίζει απόκρυψη και δόλο…
    Σκλήκια, ε σκλήκια.

  22. Η παράταξη Δυναμη Αλλαγής έλαβε τέλος κ. Σιφάκη τι βράχους επικαλέισαι;;Σκόνη κα θρύψαλα την έκανε ολαός της Κω με ευθύνη του επικεφαλής σας και εσάς των παλαιοτέρων γιατί δεν πείθετε!!!!Μην μπλέξεις με διαδοχές και τέτοια….η Κως χρειάζεται κάτι καινούργιο!!!!

  23. μια χαψια σας εκανε ο θεοδοσης.
    γιατι ειστε αλαζονες, υβριστες, χωρις σεβασμο στους πολιτες!!
    μην υποτιματε το ενστικτο και την αντιληψη του απλου λαου!!

  24. ηλια εισαι και συ ενα απο τα θυματα του κυριτση. ενω πολυ νωρις γνωριζε οτι ειχε οροφη 35% σας δουλευε λεγοντας σας κερδιζουμε με 10 μοναδες διαφορα.
    γιαυτο προσεχε πως θα αντιπολιτευεσαι.
    ειναι δυνατον να μιλας για αλαζονια της δημοτικης αρχης, οταν ειναι γνωστο σε ολο το νησι οτι ο πατριαρχης της αλαζονιας ειναι ο κυριτσης?
    ελεος!!
    ξεκινησες με χονδροειδη γκαφα!!
    δεν το περιμενα!!

  25. Εχεις δει τιν κυριτση οταν βγηκε πριν μερικα χρινια… Τι ελεγε,,.. 5 χρονια εδωσε ρεκορ ρεσιταλ υβρεων, ειρωνειων, εκδηκιηκων πραξεων ,.ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. ακομα και αντιπολιτευση αλλα 5 χρονια ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.. Να ειρωνευεται… Γυναικες, αντρες προεδρους, πολιτες, (κατα βαση πρωη καισερλικους.. Μονο σαπουνι που δεν τους εκανε..πιστευω 1000% ειναι η μετεμψυχωση του στο 2000 .απλα δεν του δινεται η δυνατοτητα να αγορασει φουρνους…να τους κανει σαπουνι . Τους Καισερλικους.. Τοσο μισος. Για ΚΑΙΣΕΡΛΗ, ΝΙΚΓΤΑΡΑ .ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ.. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.. .

  26. καλά το πας Ηλία συνέχισε έτσι και με εσένα αρχηγό θα πάτε στο 20% εσύ είσαι η ανανέωση 15 χρόνια και από πάνω πηγές στο πάτο άσχετος σε όλα τα επίπεδα μακάρι να είσαι εσύ ο αρχηγός παρακαλάμε

  27. Εχει αφησει ανεξητιλη την κακια του… πολιτικό τέλος…Η εκδκδηκιση της μοιρας ηρθε, λιγο αργα, αλλα βασανιστικα ξαι ΟΡΙΣΤΙΚΑ…. το μονο που χαιροταν . Ηταν οταν ΞΗΛΩΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ….το παιξε για 4 χρονια Θεος!! ) .και σαν αντιπολιτευση.. Παρακωλουσε το εργο τιυ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.. ,, επινε καφε, απειχε, δεν ψηφισε ουτε ενα εργο…. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ .. ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ…. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ… ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ . ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ,, Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ..η ειρωνεια,, η κακια,, ..το μυνηγητο, οι μυνησεις σε πολιτες, οι διωξεις,.. . ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ… .. 60 %. Και στις δυο εκλογες.

  28. Όλα στη ελλαδα ειναι υπεροχα….οχι μονο στην κω…. Ο μητσοτακης τα κανε ολα…. Τελεια Υγεία,…. 0 προληψεις, μηδεν εξοπλισμος, μηδεν ιατρικο προσωπικο σε 50 νοδοκομεια σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. μετανστατευτικο… 4000 λαθρο.στο hotsdpot.. Με εντολες περιθαλψης.. . Φερνει ο μητσοκτακης στην κω για νομιμη εργασια 400 χιλιαδες σε ολη της ελλαδα ειπε!! ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩ… γιατι ολα σχετιζονται…σαν αλυσιδα Βουρλο. Που εχεις και αποψη μυξιαρικο βλαμμενο!!!!! σχολεία,καθαριότητα,κυκλοφοριακό,… Τι ψηφισε ο δικός σου στα δημοτ συμβουλια 4 χρονια σαν αντιπολιτευση ΤΙΠΟΤΑ,, ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ…. .και απειχε… Μονο ξεπουλουσε αβικω,, .. Εκανε κατι μοσχαροκεφαλες με 100.000 διαγωνισμο.. Και ακομα δεν ξερουμε . Τα βρηκε???

    • ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ?ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ!Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ «ΖΟΥΝ»ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ,ΑΞΙΟΥ,ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΤΤΑΚΟ ΤΟΝ ΨΕΙΡΙΑΡΗ.»Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει. Αγάθων». ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ,ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ? Ο ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ.

  29. Δεν αλλάζετε για αυτό βουλιάζεται!!!69 % η πόλη της Κω!!55%τα χωριά στο σύνολο…ακόμη έχετε το θράσος και μιλάτε;Τώρα θα δεις που είναι οι πραγματικοί ανύπαρκτοι και κοψιμιοί!!!!Εντός της εβδομάδας η ενημέρωση σου!!!

  30. Θα μας πεις πόσες έδρες σας κλέψανε και θέλουν να σας κλέψουν άλλη μία οι αχόρταγοι?

  31. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.. ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ….-ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΗΚΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ.. ΜΙΣΟΥΣ, ΚΑΚΙΑΣ…… ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ….

    • ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»ΣΦΡΑΓΙΔΑ?»ΕΤΣΙ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ?ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ?ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ.ΑΝΤΑΥΤΟΥ,ΓΙΝΑΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΙΤΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΥΒΡΕΙΣ ΕΠΙ ΥΒΡΕΩΝ,ΕΚΔΙΚΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠ’ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΑΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ.

  32. Ο νικηταρας… Μπορειτε να πινετε το καφεδακι σας, ανετα.. Στο ΄΄΄΄… Απο κατω… Και αν θελετε ΜΗΝ ερχεσται καθολου…ΔΕΝ δας χρειαζομαστε καθολου… Και θα μας κανετε χαρη να ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΑΙ.. Αυτη ειναι η τιμωρια σας,, μαριονετεε θα ειστε 5χρονια… Προτεινω, εφοσον.. Δεν εχει αξια πλεον η παρουσια σας,, στο δημοτ συμβουλιο… Μην χανετε τον χρονο σας 5 χρονια.. ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ….. ο αρχηγος ετοιμαζεται…ΚΟΦΤΕΙ… ΝΥΧΤΑ
    Σκεφτεται ποιο θα βαλει αρχηγο…

    • Και αρχίστε τα έργα.Στη δημοκρατία όλοι χρειάζονται και αυτοί που θα διοικήσουν και αυτοί που θα κάνουν έλεγχο και καλόπιστη κριτική.Κανένας δεν περισσεύει.Οι εκλογές τελείωσαν ο λαός αποφάσισε,πάμε παρακάτω ενωμένοι για το καλό του νησιού μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ