Νίκος Λαδικός: Με τον Γιώργο Κυρίτση για την ανάπτυξη της Κω, για ένα σύγχρονο δήμο και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας

5
12754

ΝΙΚΟΣ ΛΑΔΙΚΟΣ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για την ανάπτυξη της Κω, για ένα σύγχρονο δήμο και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

 

Πολλά χρόνια αυτοδιοικητικός, τόσο στον Καποδιστριακό Δήμο Δικαίου, όσο και στον ενιαίο Δήμο Κω, συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές, με πολύ όρεξη για δουλειά για την Κω της επόμενη μέρας.

 

«Φίλες και φίλοι,

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί για μένα στάση ζωής την οποία υπηρετώ όσο μπορώ  από νεαρή ηλικία.

Υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση στο παρελθόν από θέσεις ευθύνης και η στασιμότητα και η απραξία των τελευταίων ετών είναι η κυρία αιτία που δηλώνω παρόν στις εκλογές του Οκτώβρη.

 

Είναι κοινή πεποίθηση  όσων ξεκινήσαμε από τον Καποδιστριακό δήμο και ζήσαμε τον τρόπο των παρεμβάσεων της τελευταίας πενταετίας ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον δημότη όπως η αποκομιδή απορριμμάτων, η

οδοσάρωση, ο ηλεκτροφωτισμός, ο καθαρισμός ρεμάτων εντός των οικισμών, η συντήρηση των αγροτικών δρόμων, είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτες με αποτέλεσμα το επίπεδο ζωής των δημοτών να είναι πλήρως υποβαθμισμένο.

 

Χρειάζονται λοιπόν άμεσα πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο ώστε να ξαναλειτουργήσουν υπηρεσίες, να συντηρηθεί ο στόλος των οχημάτων , να διατεθούν μηχανήματα στις κοινότητες μέσα από μια ολική αναδιοργάνωση των εργοταξίων του δήμου ανά δημοτική ενότητα ώστε να ξαναλειτουργήσει η δημοτική μηχανή και να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δημότες και στους επισκέπτες μας.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο από μια νέα δημοτική αρχή με στόχους και συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποίησης που σχεδιάζει μαζί με την κοινωνία και λογοδοτεί τακτικά  σε αυτήν.

Αυτά μόνο ο Γιώργος Κυρίτσης και η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ μπορεί να τα υλοποιήσει για αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές  ώστε να πιάσουμε από την αρχή το νήμα των έργων και να βγούμε από τα αδιέξοδα  της τελευταίας πενταετίας

 

Νίκος Λαδικός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Δικαίου»

 

 

ΝΙΚΟ ΛΑΔΙΚΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η αληθεια αλλη μια 5ετια την χρειαζομαστε στην κεφαλο απο τον κύριο Νικηταρα..εαν μαλιστα εχουμε πρόεδρο τον φ…. και συμβούλους τον τ…. και τον Κ…. …ναι θα ηθελα να το ζησω αυτο..

  1. ….. τι έκανε επί δημαρχειας του;ΤΙΠΟΤΑ.Το μονο που έκανε ήταν τα κατεβ…….,τις καταστροφές των επαγγελματιων,τα σκουληκια τους κωους,και άλλα συναφη.Αστο τα λάδια του ειχαν μαυρίσει.Να γιατί έφαγε ΜΑΥΡΟ το οποιο θα ξαναφαει.Εσυ καλος εισαι να ψάρευεις με την φαντασία σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ