Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Λεωνίδας Κατσούβας

25
16105

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Λεωνίδας Κατσούβας

 

Ο Λεωνίδας Κατσούβας, επιτυχημένος επαγγελματίας, με αγάπη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ, επιβεβαίωσε την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Λεωνίδας Κατσούβας, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου και με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, την προσπάθεια του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να βελτιωθούν τα πράγματα στο νησί μας.

Στα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας του καταγράφουμε μεγάλες κατακτήσεις. Ηρεμία στην κοινωνία μας, σχεδιασμός για την ανάπτυξη του τόπου μας, θετικά αποτελέσματα παντού.

Ειδικά στους αθλητικούς χώρους βλέπουμε να υλοποιείται τεράστιο έργο, από την πόλη μέχρι την Κέφαλο.

Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί του για μια Κω ισχυρή, με περισσότερες  ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο ΛΕΩΝΙΔΑ με θΕΟΔΟΣΗ ΙΣΚΥΡΗ ΚΩΣ ο καλιτεροσ στα χρονικα και πριν ΚΟΣΤΑ Κ… για το νησι για ολουσ αφτο φτανει

    • Δεν εκλέχθηκε, αλλά δούλεψε παρά πολυ στο παρασκήνιο για Δοπαδ και γενικά για αθλητισμό.

  2. Παιδιά όλοι γράφετε καλό παιδί και καλό παιδί σας είπε κανένας ότι το νησί της Κω ψάχνει για δεσπότη τι να το κάνω αν είναι καλό παιδί ο ένας καλό παιδί ο άλλος και για να τα έχουν καλά με όλους και δεν μπορούν να σπάσουν

  3. ράμπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τα φουσκωτά καθώς και κλειστά γήπεδα μπάσκετ 🏀 ευχαριστούμε

  4. Αρκεί να δείτε γιατί θα είναι υποψήφιος και το έργο Νικηταρά.Ηρεμία λέει στο νησί.Ναι αν είσαι του δημάρχου δεν σε ενοχλεί και γήπεδα.Τρομερό,έφτιαξε κάτι για να τα εκμεταλλεύονται κολλητοί και να κάνουν μπίζνες με ακαδημίες.Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο ανυπόληπτος ο αθλητισμός της Κω σε ομάδες πανελληνίως και στη Δωδεκάνησο.Αν εξαιρέσεις κάποια παιδιά που ασχολούνται με το ποδήλατο και κάτι κάνουν ,κυρίως χάρη στους γονείς που ξοδεύουν ,τίποτα άλλο.

  5. στις προηγουμενες για πρωτη φορα πηγε πολυ καλα. αυτη τη φορα θα παει πολυ καλυτερα!!

  6. και αυτο σας μπιραζει ιρεμιστε του Κ…….._____ο κοσμος ειναι ο καλιτερος κριτης τελοσ στι 8 θα παρετε απαντιση αν σασ θελουν ι ωχει πσιχρεμια δεν εχεται

  7. Λεωνίδα είσαι το γούρι του Θεοδόση!!Δεύτερη φορά μαζί του νέα πενταετία έρχεται και η αποστρατία του κ. Κυρίτση σίγουρη!!!!Κάτι μου θυμίζει…..ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ο Ρουφακυριτσοφάγος!!!!!!

  8. Αυτοι οι εξι που εβγαλε σημερα ο κυριτσης δεν θα παρουν ολοι μαζι ουτε το ενα τεταρτο του λεωνιδα. Και οποιος αμφιβαλει βαζουμε και στοιχημα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ