Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αριστείδης Μαραγκός

64
20736

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αριστείδης Μαραγκός

 

Τον Αριστείδη Μαραγκό, έναν νέο επιχειρηματία, αγαπητό συμπολίτη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Μιλώντας για τον Αριστείδη, ανέφερε χαρακτηριστικά «…ο Αριστείδης Μαραγκός, με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Για εμένα, είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, στην αυτοδιοικητική πορεία μου.

Με τον αείμνηστο Σωτήρη Μαραγκό, μοιραστήκαμε αγωνίες, προβληματισμούς, όνειρα, για μια Κω που αξίζει να παραδώσουμε καλύτερη στις επόμενες γενιές. Ο Αριστείδης τιμά και με το παραπάνω αυτή τη σχέση, που σφυρηλατήσαμε με τον πατέρα του, όντας άξιος ο ίδιος να συνεχίσει τον αγώνα για μια καλύτερη Κω.

 

Ο Αριστείδης Μαραγκός, από την πλευρά του τόνισε «…μεγάλωσα σε μια οικογένεια που πάντοτε ενδιαφέρονταν για τα κοινά του τόπου μας και το καλό των συμπατριωτών μας. Στην ίδια πορεία συνεχίζω και εγώ. Για να στηρίξω με τις δυνάμεις μου την προσπάθεια του αγαπητού και αποτελεσματικού Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και των συνυποψηφίων μου στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Το έργο της δημοτικής αρχής είναι σημαντικό, πολλά προβλήματα έχουν βρει τη λύση τους και πολλά περισσότερα ζητήματα έχουν δρομολογηθεί. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου για το καλό του νησιού μας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε».

 

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στο παλικαρι!!!! να ειναι το ιδιο καλος με τον αείμνηστο πατερα του!!! καλη σου επιτυχια αγορι μου!

    • ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ,ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

      ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΚΑΛΥΜΙΥΚΟ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΕΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΝEVΕR.ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    • Κυρίτση το είδες και αυτό με τον Αριστείδη μαραγκό.Τωρα ξεχνα και την κέφαλο.Με αγάπη.

    • ΡΕ ΤΣΕΛΗ ΤΩΝ ΧΑΛΟΥΒΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΨΙΛΕ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ

      ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.ΕΣΥ ΒΡΙΖΕ ΣΤΑ Facebook ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΙΤ.ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΙΧΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

  2. Και ποιος δεν θαθελε να δει τον γιο του Σωτηρη στον δημο!!
    Προσωπικα σου ευχομαι καλο αγωνα,καλη επιτυχια, την οποια θεωρω σιγουρη!!

  3. Αριστείδη μπραβο σου και καλη επιτυχια. Η Κεφαλος εχει την ευκαιρια να τρεξει με 1000. η περιοδος της παρακμης με το Γιωργο εφτασε στο τελος της.

  4. Βομβα στη κεφαλο με τον Αριστείδη νέος φιλοδοξος,εξυπνος με βαρυ ονομα και γαλουχισμενος με αρχες απο τον αείμνηστο Σωτηρη.

  5. Επι νικηταρα κανουν παρτυ τα μίνι βαν και τα ενοικιαζόμενα με οδηγό..ερχεται το τελος σας με τους ταξιτζήδες ..αυτα που λεω σκεψου τα

    • Το περιμεναμε και αυτο.Χαθηκε και η κεφαλος,και τωρα οι καρδαμιωτες συγχωριανοι θα ξεσηκωθουν υπερ νικηταρα.

  6. Ξέρετε που πέφτει η κέφαλος;…. αντε γειά πάλι για αστική συγκοινωνία το ΚΤΕΛ να δουλεύει και όλα καλά τόσα χρόνια τα ίδια και συνεχίζουμε τα ίδια λυπάμαι για αυτό το χωριό δεν θα έχει ποτέ προκοπή

  7. ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΑΞΙΟΣ…………………….. ΚΡΙΜΑ

    • νεος-μεσηλικας…. σε ενοχλει καταλαβαινω η ηλικια του… των 70 plus οι υποψηφιοι δεν σε ενοχλουν??? υπαρχει καλυτερη ηλικα απο τα 40 να ασχοληθεις με τα κοινα?

  8. ότι θα πει το ναι ο γιος του αείμνηστο Σωτήρη.Πρεπει να γνωριζει πολλα.

  9. Κοψιμιε συνέχισε έτσι να χωρίζεις οικογένειες και μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχει άνθρωπος να σου λέει καλημέρα.Ότι πιο βρόμικο και ύπουλο έχει περάσει από το δήμο

  10. Καλή επιτυχία Αριστείδη!!!Εύχομαι με την παρουσία σου στη μεγάλη παράταξη να δρομολογήσουν πολλά για την Κέφαλο και το νησί ολόκληρο!!!!

    • Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.

      ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΓΕ,ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΦΟΔΕΥΑΝ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ,ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΒΡΩΜΑΓΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ.ΒΓΕΙΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΣΤΑΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ,ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ.Ο ΑΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ….

  11. Η Κεφαλιανοί θα πρέπει να δουν τους δρόμους τους, τα φώτα, το ότι το χωριό πάει απο το κακό στο χειρότερο που το βράδυ δεν μπορείς να περπατήσεις γιατί όλα είναι ερημικά και δεν βλέπεις άνθρωπο να κυκλοφορεί πλην της πλατείας, λόγο των μαγαζιών..και ας σταματήσουν πια τις λογικές του 1990, που κοιτάζανε ποιος είναι ο υποψήφιος και απο πιο σόι… ας δούνε τι κάνανε όλοι αυτοί τόσα χρόνια για το χωριό τους και ας αφήσουν τις κουμπαριές, τα ξαδέλφια, τον γείτονα και δεν ξέρω τι άλλο… Ο Νύν δήμαρχος δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα στο χωριό – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΩΣ και ο Άλλος υποψήφιος, ας τα παρατήσει πια μήπως και έρθει κανένα νέο πρόσωπο που θα δώσει κύρος, ιδέες σε όλο το Νησί και φυσικά στην Κέφαλο. ΤΕΛΟΣ τα σόγια, ΤΕΛΟΣ οι ανίκανοι και απλά τον βάζω γιατί έχει πολλούς ψήφους… ψηφίστε Νέους ανθρώπους που ίσως να κάνουν κάτι για το χωριό τους και τον τόπο τους. Ψηφίστε όποιον θέλετε αλλά πριν το κάνετε δείτε τι έχουν κάνει όλοι αυτοί τόσα χρόνια… στις πλάτες σας, μας, βγάζουν λεφτά και το παίζουν κάποιοι..
    *Να Ξέρετε το «δαχτυλίδι» δεν κάνει σε όλα σε δάκτυλα των ανθρώπων…

  12. Τι ψεύτης Θεέ μου.Αυτά σου είπε Αριστείδης και σε έπισε ;Ποτέ ήταν μαζί με τον πατέρα σου ο Νικηταράς;Όταν ήταν στο δήμο ο πατέρας σου ο Νικηταράς την έκανε,έκοψε.Όταν βγήκε δήμαρχος ο Νικηταράς ο πατέρας σου πήγε στη περιφέρεια.Ποτέ δεν ήταν μαζί του.Δεν σέβεσαι την μνήμη του πατέρα σου;Ποτέ δεν θα πήγαινε μαζί του.Κρίμα.Υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή από το να …βγεις σύμβουλος.Όλοι ξέρουμε σε έβαλε και εσένα όπως πολλούς άλλους για να χωρίσει οικογένειες.Είναι ο μοναδικός σκοπός του Νικηταρά.Λυπάμαι.

  13. Ας ασχοληθεί κάποιος με τις πραγματικές ανάγκες της Κεφάλου και ας μην χρησιμοποιούνται νέοι και άπειροι άνθρωποι για ψηφοθηρικούς λόγους. Τα προβλήματα δεν λύνονται με φωτογραφίες, πόζες και λόγια.
    Ελπίζω όλοι οι υποψήφιοι να γνωρίζουν πόσο μεγάλο βάρος έχουν όταν οι ψηφοφόροι τους εμπιστεύονται το μέλλον του τόπου τους και να μην πετάξουν το μπαλάκι στην εξέδρα μετά τις εκλογές.

    • Μόνο που το μέλλον ανήκει στους νέους!!!!Νέα μυαλά και νέες καινοτομίες………..καλό θα ήταν οι 70αριδες να αποσύρονται σιγά σιγά όπως είχαν δηλώσει καποτε……..

  14. μπράβο αριστείδη – την άκουσε το κυριτσάκι – πραγματικά ήσουν η χαριστική βολή.
    μπράβο μεγάλε.

  15. ποιος χωριζει οικογενειες ποιος ειναι υπουλος κ γλυφτης το ξερει το νησι ολοκληρο ενας ειναι κ τα τελευταια του ερχονται Τετελεσται Ταξιδιαρηδες!!!

  16. ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗς ΧΑΕΡΙΑΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟς ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

  17. Και η αιτία είναι ότι όσοι ασχολήθηκαν με την πολιτική ή δεν ήξεραν ή πήγαν για προβολή και για συμφέρον.Έργο μηδέν για ένα χωριό που είχε ακίνητη περιουσία πάνω από 40.000 στρέμματα [ποιός κεφαλιανός γνωρίζει τι απέγινε;].Από το 1970 ξεκίνησαν[κοινοτάρχης Γιάννης Σεβαστιανός-Γιαννάκος] οι προσπάθειες για το σχέδιο πόλεως των οικισμών Καμάρι-Κάμπος-Ώνια και μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα.Αυτοί λοιπόν που δεν έκαναν τίποτα θετικό στο χωριό έρχονται και πάλι και ζητάνε την ψήφο του κεφαλιανού.

  18. Απλά με αυτή τη κίνηση είδαμε τον χαρακτήρα δυο ανθρώπων.Τι σου έταξε Αριστείδη;Σου έταξε η σε απείλησε;Όλοι ξέρουμε το ύπουλο χαρακτήρα του Νικηταρά.Τις μεθόδους του.Όλοι ξέρουμε πως φέρθηκε σε ανθρώπους που ήταν μαζί του και τον βοήθησαν.Φαντάζομαι πως θα φερθεί σε εσένα.Οι επιλογές έχουν συνέπειες.Είσαι ενήλικος ,θα γίνεις δακτυλοδεικτούμενος. Γιατί;

  19. Απλά το θέμα φίλε μου είναι ένα εσύ λες ότι στηρίζεις Νέα Δημοκρατία Εννοώ με αυτό που κατεβαίνεις τον στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ πώς το καταφέρατε αυτό

  20. Απλα δεν εχει πολι σιμασια ο λαος θελη ΘΕΟΔΟΣΗ ΙΣΚΥΡΗ κω τιμιουν τον καλο ανθρωπο .τορα τινοσ κομα στηριζει δεν μπιραζει ενοτιτα .χριαζετει ανεκσαρτιτοσ κοματον

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ