Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αθηνά Μυτιληνιού

11
21205

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αθηνά Μυτιληνιού   

 

Την Αθηνά Μυτιληνιού, μια νέα συνδημότισσα μας, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία ενδιαφέρεται για τα ζητήματα που αφορούν το νησί μας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Αθηνά Μυτιληνιού, μιλώντας για την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές σημείωσε «…αποδέχθηκα την πρόταση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» διότι μόνο κοινή μπορεί να είναι η προσπάθεια να βελτιώσουμε τον τόπο μας και τις συνθήκες ζωής στο νησί μας.

Χάρηκα πραγματικά με την πρόταση του Δημάρχου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο γιατί βλέπω ότι ανοίγει δρόμο στους νέους ανθρώπους, είναι εργασιομανής και επιζητά το διάλογο και την άποψη κάθε δημότη.

Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με τους νέους ανθρώπους, το μέλλον τους και τη διαβίωση τους. Τα δικά τους όνειρα θα ήθελα πρώτα από όλα να εκφράσω. Γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας».

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο Αθηνα καλη επιτυχια συχαρητηρια σε ολουσ κανουν το καλυτερο δινατο μαζι με το θεοδοση πρωτη κυριακη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Μπράβο παιδιά! Νέες αντιλήψεις καθαρή ματιά! Όχι στη σαπιλα κ στην τοξικότητα… Όποιος κατάλαβε κατάλαβε….

  3. απόχη απόχη απόχη , που είναι η «πρόνοια «σας και του Κυρίτση και του Νικηταρά ασχολήθηκε κανένας με τις σεισμόπληκτες οικογένειες του νησιού? με οικογένειες που δεν έχουν να πληρωσουν ρεύμα και δεν έχουν επίσης ένα πιάτο φαγητο? ξέρω ξέρω δεν είναι δική μας αρμοδιότητα , Μαύρο λοιπόν σαν την πρόνοια σας προς τον δημότη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ