Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μάρκος Χατζημάρκος

13
12032

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μάρκος Χατζημάρκος

 

Τον Μάρκο Χατζημάρκο, έναν αγαπητό συμπολίτη, με σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Μάρκος Χατζημάρκος, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, διότι πάντοτε με ενδιαφέρει η εξέλιξη των τοπικών ζητημάτων.

Εκτιμώ την ενωτική παρουσία του Θεοδόση και το σημαντικό έργο που είναι σε εξέλιξη για την πρόοδο του νησιού μας, που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Παράλληλα όμως πρέπει να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις που θα βελτιώνουν την κοινωνική ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμμέτοχος. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο μαρκο!!
    εισαι στη σωστη πλευρα!! στην παραταξη της ενοτητας, και των εργων, και η δικη σου συμμετοχη δειχνει τη μεγαλη νικη!!!

  2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  3. Θα το λεω συνεχως και ας μην με πιστεψουν,και δεν με νοιαζει.Ειμαι με τον κυριτση

    αλα βλεπω οτι ο νυν δημαρχος παιρνει πολους υποψηφιους.Η ουσια ειναι οτι δεν ειναι ολοι ισχυροι.αλα εχει παρει δυνατες οικογενειες που θα κανουν την διαφορα.Ο κυριτσης δεν εχει παρει ουτε μια ισχυρη οικογενεια.Προβλεπω νικη νικηταρα.

  4. ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΤΗΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

  5. όλοι ξεκινάτε λέγοντας «…αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση…». Μα δεν υπάρχει ένας στην Κω που να μην του έχει κάνει πρόταση!!! Μέχρι και στον Κυρίτση έκανε!!! Το πρόβλημα είναι ότι όλοι εσείς τσιμπάτε και πάτε σαν τα ποντίκια στη φάκα!!! Δεν έχει να κάνει με το αν εκλεγεί ο Θεοδόσης, εχει να κάνει με τη ματαιοδοξία σας και τον κυκεώνα που σας εμπλέκει χψρίς να το καταλάβετε! Έτσι κι αλλιώς, τα ονόματα που θα πάρουν ρόλους έμμισθους είναι προκαθορισμένα!!! Όλοι εσείς χρειάζεστε μόνο για να πάρει η παράταξη τους οικογενειακούς ψήφους και μετά έξω από την πόρτα!!!

  6. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου να είσαι υποψήφιος με τον Νικηταρά για να βελτιώσετε την λειτουργία του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ