Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης (Λάκης) Σκευοφύλακας

17
6650

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης (Λάκης) Σκευοφύλακας

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Μιχάλη Σκευοφύλακα, ένα αγαπητό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο οποίος γνωρίζει καλά τα τουριστικά πράγματα του τόπου από τα πρώτα κιόλας χρόνια της τουριστικής ανάπτυξης, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Λάκης Σκευοφύλακας, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, δήλωσε, «…πάντοτε με ενδιέφεραν οι εξελίξεις στον τόπο μας. Αποφάσισα να ασχοληθώ τώρα με τα θέματα του Δήμου μας και αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά γιατί βλέπω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια, σε πολλά ζητήματα.

Έχουν γίνει σημαντικά πράγματα αυτά τα χρόνια που βελτιώνουν την εικόνα του νησιού μας και στηρίζουν τον τουρισμό.

Χαίρομαι που ο Δήμαρχος εμπιστεύεται τους νέους συμπατριώτες μας, ανθρώπους με δυναμική και όρεξη για δουλειά. Για όλους αυτούς τους λόγους, ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου στην παράταξη της «Ισχυρή Κως» γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους της κοινωνίας μας».

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.

  2. Λοιπον Λακη, διαβαζε τα σημαντικά πράγματα που βελτιώνουν την εικόνα του νησιού μας και στηρίζουν τον τουρισμό: φυτεμα καμια τριανταρια ελιων, πλαστικο-τσιγινο κιτσαριο στο λιμανι αϊ λαβ κος, κατασκευη χωνιου στην εισοδο της πολης και μετατροπη του σε Βεγγαζη, κατι κολονες με λουλουδια που γυριζουν απο δω κι απο κει, καταστροφη της πλατειας της Καρδαμενας και ξαναφυτεμα ελιων. Το 3ο Δημοτικο που ακομα δεν εχει τελειωσει. Αν ολα αυτα ειναι εγγυηση οτι αυτος ο ανικανος μπορει να παει το νησι ενα βημα μπροστα εισαι βαθυα νυχτωμενος.

    • προς γυαλατζή πασόκο!!!
      Αυτά γράφεις για πράγματα που έγιναν!!!Οι δικοί σου οι ανίκανοι δεν τα ακούμπησαν !!!Πέρασα και δεν έβαλαν ένα λιθαράκι!!!Οι κώοι γνωρίζουν και αυτοί που μένουν στη Κω δεν ξεχνούν!!!

  3. οσα γουσταρει η ψυχη του.Προσεχετε!! χανω,εαν ο νικηταρας δεν βγει απο την πρωτη κυριακη.Σιχαμενη ψιτομαιμουνα,μιραντ

    • Οπα ρε Κοκοβιε,,,,τοσα πολλα σου δινει ο Κοψιμιος,που περισσευουν και βαζεις στοιχημα??Η σαπιλα φευγει,,,ευτυχως!!!Δημαρχος Κυριτσης!!!

  4. Που είδες ρε Λακη ότι τα πράγματα πάνε Καλα;Ότι προσπαθεί;Τι ακριβώς βελτίωσε;Μήπως σου έταξε βόλτα με το πλοίο που πληρωσαμε αλλά δεν βλέπουμε;

  5. Με την μεταγραφή του Λάκη από κέφαλο τα δημοτικά παίρνουν τον δρόμο τους.

  6. ψηλο,χιπαρε,τον παρακαλαγε το δικο σου,και ο φίλος λακης την έκανε με νικηταρα…… θα φάτε ακομα!!!η καλύτερη θα είναι στις 8 οκτωβρι.

    • Ρε μπαγλαμα ενας Λακης υπαρχει…και συτος ειναι ο Λακης με τα ψηλα ρεβερ…οι αλλοι ειναι αντιγραφη..και λιαν συντομως αναλωσιμοι!!!

  7. προς ενημέρωση σίγουρα θα υπάρξει εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή. η Μακρη αν κατέβει θα πάρει στην καλύτερη 10% το 90%÷2=45 υπάρχει περίπτωση να πάρουν ακριβώς τους ίδιους σταυρούς όχι φυσικά κάποιος έστω θα πάρει 1 περισσότερο. με το νέο εκλογικό νόμο η εκλογή γίνεται με 43% και 1 σταυρό.

  8. Με αυτούς…… να σας πετάξουν κανα ξερωκόμματο ο Δήμαρχος της Ισχυρής πάρτης και ο Περιφερειάρχης της Χαράς! Αρε Καμπουράκης που σας χρειάζεται σε αυτό το νησί, ζητήστε τον μεταγραφή απο την Ρόδο που ετοιμάζονται να τον πετάξουν στη θαλασσα! Κοτες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ