Νεκταρία Σκαλέρη: Ευχαριστώ Κε Δήμαρχε για την ευαισθησία που επιδείξατε στην αναφορά των προβλημάτων του Μαστιχαρίου

53
32018

Προς τον αξιότιμο Δήμαρχο Κω Κο Θεοδόση Νικηταρά,
Ευχαριστώ Κε Δήμαρχε για την ευαισθησία που επιδείξατε στην αναφορά των προβλημάτων του χωριού ΣΑΣ Μαστιχαρίου.
Ευχαριστώ για την καθαριότητα στους δρόμους,για τους κηπουρούς, για την αστυνόμευση ,για την αποκατάσταση των κακώς κειμένων !
Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στα email που σας έστειλα προσωπικά περιμένοντας απάντηση.. .
Παρακαλώ ενημερώστε τον κόσμο πως διατηρείτε email μόνο για αρχηγούς κρατών!
Οι κοινοί θνητοί μέσω ηλεκτρονικών εφημερίδων μπορούμε να σας προσεγγίσουμε.
Ευχαριστώ για την Κω των βιασμών, των δολοφονιών, των μαχαιρωμάτων -ξεκαθάρισμα λογαριασμών (δεν το είδα να αποτελεί είδηση) ,των δυστυχημάτων με γουρούνες, των κλοπών , της ασυδοσίας σε κοινόχρηστους χώρους,της βρωμιάς!
Με σεβασμό,
Νεκταρία Σκαλέρη.
Υ.Γ. Φανταστείτε, ο σαρκασμός με απωθεί!!!

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!

    • Προπαγάνδα για ΚΑΝΕΝΑΝ.Μονο για το αφημένο μας χωριο και για το νησί μας που συγκλονιζεται από εγκλήματα και μαφιόζικες επιθεσεις που κάποτε ακούγαμε να γίνονται αλλού…Ήρθαν στην πόρτα μας,δυστυχώς.

  2. εμεις οι μαστιχαριωτες ειμαστε με νικηταρα.Ο ………. δασκαλευει.Η βρωμια σας,εχει καταντησει αηδια και βρωμεσατε το μαστιχαρι,θελοντας να υπερασπισετε εναν ……… Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΛΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

  3. …………..Σας βαρεθηκε και σας σιχαθηκαν οι κωοι,υπερασπιζοντας εναν ακατονομαστο που κατεβασε ……….. στους πολιτες,και τα σκουληκια που ελιωσε…………θα επρεπε να ντρεπεστε για ολους που ζουν στο νησι.

      • ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ,ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ

        ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ,ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ;;;;;;; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΜΑΘΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

  4. Δεν σε γνωρίζω αλλά ένα έχω να σου πω: μπράβο σου κοπέλα μου, να αγιάσει το στόμα σου, που έλεγε κι η συχωρεμένη η μάμμη μοη. Στην Καρδάμενα ειναι χειρότερα γιατί εμείς εχουμε δύο μεγάλα κατά. Πρώτον, πολύ μεγαλύτερα οικονομικά σημφέροντα που στηρίζονται από ντόπια λαμ και πρόεδρο κοινότητας που στο άκουσμα του ονοματος του ο Νικηταρας βγαζει σπυράκια. Σε σας δεν έκανε τιποτα, στην Καρδαμενα καταστρεψε για να εξυπηρετησει.
    Πάντως σαν Κωος και σαν Ελληνας δεν φοβουμαι οταν υπαρχουν γυναικες σαν κι εσενα. Ξανα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.

    • Ενας ολα τα σχολια του απερχομενου.Υπομονη 45 ημερες ακομα.Θα εξαφανιστειτε ολα τα σφυριτσακια.Προπαντων αυτος που γραφει ολα τα σχολια,τις ιδιες ωρες.

      • Τι λες άνθρωπε μου . Τι έχει κάνει για το νησί;,Δε βλέπεις γύρω σου ; Τα χάλια του έχει Α ξέχασα τις ανθοστηλες και τις 2 ελιες .Σορυ

  5. εγώ ξέρω αν θες να του πεις κάτι δέχεται στο γραφείο του .τώρα για μειλ δε ξερω να στέλνω και δεν έχω άποψη.

    • Αγαθιαρη εχεις μεινει πολυ πισω.Μαθε βλακακο οτι ο νικηταρας ειναι δημαρχος απο την πρωτη κυριακη.Και θα επρεπε να ντρεπεσαι????Α ξεχασα!!πιες καμια κοκα κολα?? μπας και το χωνεψεις.

  6. Υπομονή 40 μέρες κ θα έχουμε ξεμπερδέψει από τους ανύπαρκτους….
    το πολιτικό τέλος τους έφτασε…

    • Βρε μπουα του πηγαδιου,εδω τον εχουν πρωτη κυριακη τον αγαπημενο δημαρχο ολων των κωων τον ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΥΑ πεινασμενε αμολας αρλουμπες.

  7. Και εγώ δήμαρχος να ήμουν, θα ασχοληθώ με τα ψηφουλακια του μαστιχαρι η τους 15.000 ψήφους της κω…….δυστυχώς ετσι λειτουργουν πια οι ζητιάνοι των ψήφων ( δημαρχοι)…..

  8. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΜΜΟΣ ΜΠΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

    • Μικρα αδελφια ολοι στο αμμος αποψε να γιορτασουμε απο αποψε την μεγαλη νικη της ισχυρης κως

      Ειμαστε νικητες.Το γνωριζουν και οι ιδιοι οι κυριτσικοι.

  9. Αγαπητή Νεκταρια,μάλλον μαζί με τα email έπρεπε να στείλεις και πρόσκληση για κάποιο πανηγύρι. Θα ερχόταν σίγουρα….

  10. Κυρία μου ο δήμαρχος έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.Βγάζει φωτογραφίες με υποψήφιους.

  11. Είστε Αχάριστοι!! βλέπε ανθοστήλες και ελιές!! Τι οχι; ξέρετε που πήγε η τιμή του λαδιου; εν τω μεταξύ οποίος παντρεύεται δεν θα αγοράζει ανθοστήλες θα περνει αυτές και θα τις επιστρέφει για τον επόμενο γάμο..Είδες η Δημαρχαρα; αλλά σας έχει φάει η ζήλια και η αχαριστία

    • ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΙΣ ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΦΑΚΙΣΤΕΣ.H ΤΗΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΦΑΝΤΙΚΗ.

  12. Εγώ έχω μείνει στην περασμένη τετραετία που όλα ήταν τέλεια!!!Δεν μύριζαν τα φύκια!!!Καθαρά όλα!!!!Φωτεινά όλα!!!!!Τί εχασε το Μαστιχάρι και τώρα το ζητάς από τον κ.Νικηταρά!!!Τι μας θύμισες Νεκταρία!!!!Καληνύχτα!!!!!

    • Εφόσον δεν ήταν καλά την περασμένη τετραετία γιαυτό ο κόσμος ψηφησε τον Νικηταρά αλλά από ότι βλέπουμε αυτός τα κάνει ακόμα χειρότερα και από τον κυριτση όπως λες άρα μην το ψάχνεις Νικηταράς στα χωριά είναι τελειωμένος αλλά τον σώζει η πόλη

    • Ξερεις τι σου θυμισε η νεκταρια,την βρωμα ολου του νησιου,το σκοταδι ολου του νησιου,την ασυστολη βρωμια ολου του νησιου,τα σκουληκια τους πολιτες,τις κλωτσιες των ψυγειων,τα στους ταξιτζηδες,ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι μου θυμισες βρε νεκταρα.

  13. Ναι ενώ οι προηγούμενοι το είχαν το Μαστιχάρι στην εντέλεια. Μην τρελαθουμε τελείως τώρα. Ο Κυρίτσης έκανε τα τους δρόμους του μαστιχαριου; Γίνατε τώρα όλοι πολιτικοί λίγο πριν τις εκλογές. Μην κοροιδευομαστε τώρα. όποιος και να βγει το χωριό μας ανύπαρκτο θα είναι οπότε κακώς αναλωνεσαι! Είτε Νικηταράς είτε Κυρίτσης το ίδιο και το αυτό. Αλλά όχι να λέμε τον ένα μόνο άχρηστο. Και οι 2 στα ίδια χάλια το έχουν το χωριό.

  14. Δεν βγάζεις τον δήμαρχο άχρηστο,αλλά ολόκληρο τον ευλογημένο αυτόν τοπο, με χαρακτηρισμόυς που προσωπικά μου προκαλούν αναστάτωση για τον τρόπο που βλέπεις το κάθε τι…. Υ.Γ.ο Νικηταρας θαναι πάλι δήμαρχος.

  15. Μπράβο κοπέλα μου, δεν σε ξέρω αλλά χίλια μπράβο που εκφράζεσαι με ονοματεπώνυμο και τον πετσοκοβεις κανονικά! Έτσι μπράβο, αυτά πρεπει να λέγονται να τα ξέρει ο κόσμος!

  16. Ακόμα μία ετερόφωτη, ολιγομίλητη περσόνα εμφανίστηκε από το πουθενά, για να υποστηρίξει τα γραφόμενα του μέντορα και υποβολέα της. Πες απλά ότι κατεβαίνεις με τον τέως και άσε στην άκρη τα ειρωνικά μανιφέστα.

  17. Και το φουγάρο της ΔΕΗ βγάζει καπνό εδώ και κάποιες δεκαετίες γιατί δεν το γραψατε; Για όλες τις πληγές του νησιού που όλα αυτά τα χρόνια δε μιλούσατε, φταίει ο Νικηταρά….Ααα και οι διαμενοντες αλλοδαποί που όλες αυτές τις δεκαετίες δουλεύουν και διαμένουν στο τόπο μας φταίει ο Νικηταράς που μαχαιρωθηκαν…. Ποιο καθοδηγουμενη επιστολή δεν υπάρχει!

  18. δεν σε ξέρω αλλά μια χαρά τα λες τα ίδια και στην Καρδάμαινα μας έχουν φάει τα ποντίκια

  19. που να την βρει την ευαισθησία?έχει ρημάξει τα πάντα αλλά θα μας σώσει η Κωαν είναι πολλά τα λεφτά μαζί σας θα ασχολείται

    • Το θέμα δεν είναι αν θα τι δεις σε φώτο με τον ακατανομαστο όπως λες αλλά εάν αυτά που λέει είναι αλήθεια??

  20. μπραβο σου καλα τα λες γιατι καποιοι τα βλεπουν ολα τελεια και φανταστικα στο νησι των ελιων και της φωτογραφιας .Καιρος να ακουστει και μια φωνη που λεει την πραγματικοτητα οπως ειναι.

  21. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΆΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ !! ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

  22. Αυτό λοιπόν που καταλαβαίνω είναι ότι δικαίως είμαστε «ανύπαρκτοι» ως χωριό για τον Κο Νικηταρά,γιατί και με τους προηγούμενους στην ίδια κατάσταση είμασταν.Άρα να περιμένουμε τα ίδια κι απ’ τους επόμενους όποιοι κι αν είναι…
    Μ ‘αυτή τη λογική είμαστε καταδικασμένοι.Τότε γιατί να ψηφίζουμε τοπικά ή εθνικά;Ας καθίσουμε σπίτι μας και να δεχτούμε τη μοίρα μας.Ας σκύβουμε καθε έξι μήνες το κεφάλι συσσωρεύοντας κάμποσα ευρώ κι ας μην ασχολούμαστε με τίποτε άλλο!
    Για μένα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι αναζητώ τον άνθρωπο που θα μου την δώσει.
    Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και τώρα είναι η ώρα να αναδειχτούν προβλήματα, καταστάσεις και να ενοχλήσουμε αν θέλετε.
    Είναι δυσοίωνα τα καμπανάκια που χτυπούν στο νησί…
    Απευθύνομαι στον Κο Νικηταρά γιατί είναι ο νυν Δήμαρχος.Αν ήταν ο Κος Κυριτσης θα απευθυνόμουν σε εκείνον!Απλά πράγματα.
    Φίλοι Μαστιχαριώτες ψηφοφόροι του Δημάρχου, αντί να χτυπάτε τον αγγελιοφόρο, πηγαίντε στον Κο Νικηταρά και πείτε του ότι τα φύκια στην παραλία είναι σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ!Πείτε του ότι μέρα νύχτα πεταγόμαστε από τις μηχανές που κάνουν ράλι ανενόχλητα μέσα στο χωριό.Πείτε του ότι οι δρόμοι μας είναι βρώμικοι κι ότι οι έρμοι ιβίσκοι πνέουν τα λοίσθια!Ότι στο Μαστιχαρι των τετρακοσιων κατοίκων μέρα μεσημέρι έχουμε μαφιόζικα μαχαιρώματα!Πείτε του για κλοπές απ’ τις αυλές μας.Πείτε του ότι η ράμπα για Α.Μ.Ε.Α. έμεινε στα χαρτιά…
    Πείτε του ότι οι πεζοί προς τα μεγάλα ξενοδοχεία έξω από το χωριό ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ!
    Πείτε του ότι το νησί χρειάζεται πιο μεγαλόπνοο σχέδιο από το πώς θα ευχαριστήσω τους συμπαθείς εμπόρους της πλατείας Κονίτσης.Πείτε του ότι οι Μαστιχαριώτες θα παλέψουν για την αποκατάσταση αδικιών που έγιναν σε βάρος τους στο παρελθόν.Κι ενώ θα ελπίζαμε στην αρωγή της εκάστοτε δημοτικής αρχής, διαφαίνεται πως μόνο σε ίδιες δυνάμεις μπορούμε να στηριχτούμε.
    Πείτε του ότι χρειάζεται τελικά να διατρέξει το νησί να βρει τα επικίνδυνα σημεία και να προστατεύσει, όσο είναι δυνατό, με κιγκλιδωματα ,φωτισμό, πεζοδρόμια, εποχούμενους και πεζούς.
    Πείτε του ότι είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται αθώοι τουρίστες στο βωμό του κέρδους κι από φόβο να μην συγκρουστούμε με υπάρχοντα συμφέροντα.
    Ρωτήστε τον να απαντήσει αν σκύβει πάνω απ’τα προβλήματα πόλης και χωριών με τον ίδιο ζήλο.
    Πείτε τα εσείς για να μην χρειάζεται να τα λέω εγώ και να έρχομαι αντιμέτωπη με κλειστά αυτιά σε βαθμό αλαζονείας και την πολεμική σας.
    Αγαπητέ σχολιαστή «Κυριτσης -τελος» ετερόφωτη ναι, όμως δεν φωτίζομαι από το φως κανενός άλλου πάρα μόνο του ήλιου!!Περσόνα όχι:Ανθρωπος και πολίτης ειναι ο χαρακτηρισμός.Ούτε να μου υπαγορεύσει κανείς τι θα πω χρειάζομαι,καθότι και οι απόψεις μου και το μυαλό μου και τα ελληνικά μου είναι ικανά να στηριχθώ σ’ αυτά.Η επιστολή μου έχει υπογραφή σε αντίθεση με το πικρόχολο και ανακριβές σχόλιό σας.
    Προς τον σχολιαστή που λέει ότι χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς που του προκαλούν αναστάτωση τον καλώ να μου βρει έναν!
    Αναστάτωση εμένα μου προκαλεί η πραγματικότητα του νησιού.Εγώ επιλέγω να μην κλείνω τα μάτια και είναι δικαίωμά μου.
    Αν μη τι άλλο έχουμε ισχυρή Δημοκρατία.
    Δεν πολιτεύομαι, δεν είμαι υποψήφια,είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
    Και πάλι φίλοι!

  23. όλοι εσείς που σχολιάζετε ελεύθερα άφοβα και χωρίς ίχνος κρίσης αλλά και επίπεδο πίσω από την ανωνυμία, άν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε για όποιον τολμά να πεί δημόσια και επώνυμα την άποψη του, θα έπρεπε να ντρέπεστε , και αυτά υποδηλώνουν μόνο το επίπεδο νοημοσύνης σας.Δε φταίτε εσείς φταίει ο κ. Κιάρης που πιστεύει ότι έχει να κάνει με ένα ώριμο κοινό …..

    • ΑΜΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ,ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΣΕΙΛΟ.ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΔΕΙΛΟΦΤΗΝΑ ΑΥΓΑ.

  24. ΕΔΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.ΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ === ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΤΩΗΝ

    • ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?
      ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ….
      ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ … ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ…
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ …
      ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ … ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ .

  25. Να κρυφτώ γιατί;Με ταΐζει κανείς;Δουλεύω και τρώω.Αλιμονο σε σένα που κρύβεσαι και προεκλογικά!!!
    «Μετά τις εκλογές θα τα πούμε.. «:
    Πολύ απειλητικό ακούγεται..Αυτή είναι η διάθεση και πρόθεση της παράταξης του Κου Νικηταρά;Ρεβανσισμός;
    Κε Νικηταρά κι αν δεν απαντήσατε σε οτιδήποτε άλλο εδώ πρέπει να απαντήσετε:
    «Κινδυνεύουν» οι μη ψηφοφόροι σας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ