Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Κουζούκας

36
9881

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Κουζούκας

 

Την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» αποδέχτηκε ο συμπατριώτης μας από την Κέφαλο Γιώργος Κουζούκας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τον καλωσόρισε τονίζοντας ότι «… ο Γιώργος, με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη θετική του ενέργεια, κερδίζει το συνομιλητή του από την πρώτη στιγμή. Με εμπειρία στην οργάνωση και τη διοίκηση  προσωπικού, καλός φίλος και συνεργάτης» ενώ ο Γιώργος Κουζούκας δήλωσε χαρακτηριστικά «…αποδέχτηκα την πρόταση του δημάρχου μας Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» με μεγάλη χαρά. Στο πρόσωπο του Θεοδόση διακρίνω τον μαχητικό Δήμαρχο που εργάζεται συνεχώς για το καλό του τόπου μας και των συμπατριωτών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου, με διάθεση να προσφέρω την εμπειρία μου στην οργάνωση και διοίκηση, με ένα κύριο στόχο, την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας και την ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών του νησιού. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΟΤ.... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ

      ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΒΩΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    • Καποιος γραφε οτι ο δημαρχος δεν θα ευρησκε υποψηφιους στην κεφαλο,και τωρα ο δημαρχος κατεβαζει περισσοτερους,και δυνατους υποψηφιους.Κυριοι της κεφαλου,πρεπει να βαλετε νερο στο κρασι σας,και να το πιστεψετε οτι με θεοδοση το νησι θα βρει ηρεμια,αναπτυξη,καλωσυνη,σεβασμο.Επι πρωην το νησι ηταν ενα μπαχαλο.Οχι κυριοι σε διχασμους των κωων οπως εκανε ο πρωην.

    • Σαν κυριτσικος κεφαλιανος θα ελεγα οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα του να εκλεγει που θελει να παει.Ο συγχωριανος μας ηθελε νικηταρα γιατι ειδε κατι στον δημαρχο που του αρεσε.Τωρα να βγαινει καποιος και να γραφει την μπαρουφα του,και αυτουνου δικαιωμα του ειναι.Στο κατω κατω και ο κυριος κυριτσης δεν ηταν και οτι καλυτερο;σαν κυριτσικος θα λεω την αληθεια,ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει.

    • ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΤΑΓΑ ΣΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΕΙΝΑΝ.65 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΩ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ.ΟΥΤΕ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΚΩΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.

  1. Σκέψου!!! Για να μετακαμει ο Γιώργος από την ησυχία του σκέψου τι του έχει τάξει!! Βέβαια, αρκεί να σκεφτεί κανείς τι θα πάρει μετά τις εκλογές… φρομ δε θ…….!!!

    • Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

      • Ακριβως!!! Οπως και οι ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ !!!
        ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!
        Οχι μονο θα πατε σπιτι σας….. αλλα θα κλειδωθειτε κιολας!

  2. Παιδιά αν δείτε τι τους τάζει θα τραβάτε τα Μάλια σας , και η πλάκα είναι ότι βρίσκουν κ τον πιστεύουν αν είναι δυνατόν !!!και όταν τους ρωτάς γιατί πήγατε με αυτήν την παρατάξει και τι έκανε για την Κεφαλο γελάνε κ λένε τίποτα !!!

    • Εχεις αποδειξεις γι αυτα που λες??? γιατι πιστευω σας εχει πιασει τρεμουλο….

      • giati o kiritis ti tous tazei? kati proslipseis sto dimosio kai oi anthropoi ta xaftoun den xeroun oti den iparxoun proslipseis stous dimous kai alla polla! alla pali tin fapa tin efage tha xasei kai tin kefalo

  3. αυτός ο άνθρωπος τώρα τι φταίει η οικογένεια του ??? αλλα Ναι Σόι πάει το βασίλειο…ο Σ…….ς έπρεπε ν μπλέξει τον άνθρωπο σαυτα .. Γιώργο κάνε πίσω μόνο τον χρόνο σου θα χάσεις …όλοι ψεύδονται η Κέφαλος είναι σβησμένη Άπτο χαρτί τους !!!

  4. Γιώργο καλό ταξίδι στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης , καλή προσωπική επιτυχία , πράγμα όμως που δεν μπορώ να ευχηθώ για τον συνδυασμό σου.

  5. γιωργο καλη επιτυχια.
    ολοι στο χωριο γνωριζουμε οτι η πενταετια κυριτση ηταν μια χαμενη πενταετια. και δεν ξεχνω που ειπε σε κεφαλιανο, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ!!

  6. Αξιοπρεπής, οικογενειαρχης,πρώην πλοίαρχος,γνώστης πολλών πραγμάτων !!!Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται την στήριξη όλων.

  7. συγχαρητηρια γιωργο μην τους ακούς αυτή θέλουν τον πρωην να τους λέει σκάσε μην μιλάτε εγώ κάνω κουμάντο άντε μην σας …..να λέει τον πρόεδρο ……μην μιλάς και να κάθεσαι ακόμα και να τον στηρίζεις

  8. Ρωτάω τώρα εγώ..Τον συρφετό «Theoγραφιάδων»..του «Δημάρχου που σέβεται το νησί»
    Τόση έχθρα, τόση τοξικότητα τι την κάνετε;
    Πως την διαχειρίζεστε;

  9. ώβρε, ήντα που κάνεις εκειά???? Μωρέ Κουζούκα , ήχασες τα καλά καλά πιο εεεε? Βρε γρήκα, ήντα που ‘ταξε???? ¨εχω την εντύπωση οτι ο παιδικός έχει σχέση…… θα φανεί!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ