Μανόλης Καραναστάσης: Συμπαρατάσσομαι με τον Γ. Κυρίτση αυριανό Δήμαρχο, γιατί συγκρίνοντας τις 2 τελευταίες τετραετίες πιστεύω πως μόνο η Δύναμη Αλλαγής μπορεί να προσφέρει

17
8482

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ – ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,  ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.”

 

Εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Αντιμάχειας, δεν δίστασε να διαφωνήσει για όλα αυτά που γίνονταν λάθος, αλλά και να αντιδράσει για όσα έπρεπε τέσσερα χρόνια  να γίνουν και δεν έγιναν στην Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι και στο «τρίγωνο». Έχει το θάρρος της γνώμης του και υπερασπίζεται τις αγωνίες των συγχωριανών του για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

«Συγκρίνοντας τις δύο τελευταίες τετραετίες πιστεύω πως η παράταξη που μπορεί πραγματικά να προσφέρει στο Δήμο, στο «απομακρυσμένο τρίγωνο», γιατί έτσι μοιάζει συγκριτικά με την πόλη και ειδικά στο εγκαταλελειμμένο χωριό μου της Αντιμάχεια και συνεπώς και στο Μαστιχάρι είναι η παράταξη της Δύναμης Αλλαγής.

Για αυτό συμπαρατάσσομαι με τον επικεφαλής και αυριανό Δήμαρχο της παράταξης της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργο Κυρίτση.

Είμαι πεπεισμένος πως αυτά που έχει ανάγκη ο Δήμος, το «τρίγωνο» και το χωριό μου θα τα υλοποιήσει.

Όλοι μαζί για να πάμε μπροστά.

Ευχαριστώ πολύ.»

ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5ος/2019:
    στην συνάντησή του με τον Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε πως ανταποκρίνεται με θέρμη στην πρόσκληση συμμετοχής στην «Ισχυρή Κω», την παράταξη που εγγυάται την ενότητα της κοινωνίας μας δίχως διαχωρισμούς…….!!!!!! άλλαξε κατι?

  2. Τελικα ο κυριτσης θα μας τρελανει , για τη β…. γραφανε , πως ταχα λακισε , κ τον καρανασταση , τους πηρε . Τελικα , τι γινεται ρε παιδια ? Βουλιαζει το καραβι κ το εγκαταλειπει το πληρωμα ? πασσανικολάκης , μανιας , γιωργαλλης , καραναστασης . Σειρα ο επομενός !!!!!

    • Αντιμαχιτη.Η αληθεια της προπαγανδας με την β..... την πήρανε χαμπάρι σε όλο το νησι.

      Βάλατε το τομάρι τον χιπι χωρις τριχα,που τον έκοψαν από το μπασκετ λογω οτι ηταν πολυ ψηλος ενος μετρου,και έγραφε ότι έφυγε η μπουμπα,γιατι ειχαν απογοητευθει με τις χαβουζινες υποψηφιοτητες κυριτση,μπας και αναθαρινουν.Λες και ειναι σεβη η διονυσια…….

  3. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΆ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΎΛΙΑ… ΜΑΝΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ Ο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…..

  4. Αυτα κανεις Γιώργο και εκεί που πάει ο κόσμος να έρθει κοντά βλέπει αυτά τα πράγματα και απομακρύνετε ……..

  5. να αναψουν κανενα κερακι και να ακουσουν την θεια λειτουργια.Μην τυρανας ακομα τον κοσμο.

  6. ΜΑΝΟΛΑΚΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ…..Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  7. Ο καραναστασης ειναι μεγαλος ηληκιακα και δεν κανει σε καποιους , ενω πης κ παραδεισης , εφηβοι και μπορουν .Τελος , κ επειδη εμειναν μονο 64 μερες , ας κανουμε λιγη υπομονη , γιατι , το πολιτικο βαρομετρο που λεγεται ΡΟΥΦΑ , θα μιλησει στις 8 οκτωμβριου , και αν κρινουμε απο την απαντηση της στο σχολιο νικηταρα , μερικοι θα χασουν τον υπνο τους .

  8. Ο καραναστασης ειναι μεγαλος ηληκιακα και δεν κανει σε καποιους , ενω πης κ παραδεισης , εφηβοι και μπορουν .Τελος , κ επειδη εμειναν μονο 64 μερες , ας κανουμε λιγη υπομονη , γιατι , το πολιτικο βαρομετρο που λεγεται ΡΟΥΦΑ , θα μιλησει στις 8 οκτωμβριου , και αν κρινουμε απο την απαντηση της στο σχολιο νικηταρα , μερικοι θα χασουν τον υπνο τους .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ