Δήμος Κω: Διασώστης – μοτοσυκλετιστής του ΕΚΑΒ τον Αύγουστο στην Κω

9
5949

Διασώστης – μοτοσυκλετιστής του ΕΚΑΒ τον Αύγουστο στην Κω

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, σχετικά με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο νησί μας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, ανακοινώνεται ότι ένας διασώστης – μοτοσυκλετιστής, θα προστεθεί στη δύναμη του ΕΚΑΒ Κω για τον Αύγουστο, προκειμένου να αξιολογηθεί πιλοτικά το πως μπορεί να λειτουργήσει στις συνθήκες της Κω.

Να τονίσουμε ότι, σταθερή και αταλάντευτη θέση της δημοτικής αρχής παραμένει η στελέχωση του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό και η αξιοποίηση των τοπικών στελεχών, που έχουν ήδη αποφοιτήσει από το δημόσιο Ι.Ε.Κ..

Επικουρικά, ο Δήμος Κω, όπως κατ΄ επανάληψη έχει αναφέρει ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά την στελέχωση του ΕΚΑΒ, εφόσον η Πολιτεία διαμορφώσει το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και που θα μείνει στα σπίτια που δεν υπάρχουν η στα τόσα ωραία με της φανταστικές τιμές

  2. ο….Νικηταράς δεν ήθελε…..μετά την παρέμβαση Κανταρζης θέλησε; ημαρτον Παναγία μου. χαμένα τα χει.

    • Είναι παλια η μηχανή,θα του μείνει στο μονατηρακι.Αυτος ηρθε και παρασύροντας τον ο σκανδαλιδης και νικητιαδης να κατέβει με κυριτση Η μηχανή θα μείνει παλιά αφού ο νικηταρας θα ειναι και παλι αυτός που θα κερδίσει

    • Κομπογιανιτικες πρόχειροτητες! Αυτός πού θα έρθει!!! Πρέπει να πάρει και τον ύπνο σάκο τού μαζί??? Και θα κάνει βόλτες! Απο παραλία σε παραλία γειά να την βγάλει οικονόμικα!!! Και πώς θα βάλει, άρρωστο άτομο σε μηχανή γειά την μεταφορά!!! Ο του Ιπποκράτους χώρα.
      …….. Τώρα!!! Ολα στάχτη στα μάτια!

  3. Κομπογιανιτικες πρόχειροτητες! Αυτός πού θα έρθει!!! Πρέπει να πάρει και τον ύπνο σάκο τού μαζί??? Και θα κάνει βόλτες! Απο παραλία σε παραλία γειά να την βγάλει οικονόμικα!!! Και πώς θα βάλει, άρρωστο άτομο σε μηχανή γειά την μεταφορά!!! Ο του Ιπποκράτους χώρα.
    …….. Τώρα!!! Ολα στάχτη στα μάτια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ