Δάκρυα για έναν Άγγελο… ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων η 20χρονη φοιτήτρια Ζαχαρούλα Διψελλά, από την Αντιμάχεια

13
24562

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός ακόμα Αγγέλου, της νεαρής φοιτήτριας, Ζαχαρούλας Παντελή Διψελλά από την Αντιμάχεια, σε ηλικία μόλις 20ετών.

Η Ζαχαρούλα Διψελλά, μια πραγματική αγωνίστρια στην πολύ σύντομη ζωή της αντιμετώπισε με σθένος και αγωνιστικότητα όλα τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από τη γέννησή της συνεχίζοντας κανονικά της ζωή της, ως μαθήτρια και ως φοιτήτρια (σπούδαζε Διατροφολόγος) τα δύο τελευταία χρόνια, στην Αθήνα.

Η Ζαχαρούλα «έφυγε» χτες αργά τη νύχτα για την γειτονιά των Αγγέλων καταβεβλημένη από τα χρόνια προβλήματα υγείας που είχε εκ γενετής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, τους συγγενείς, τις φίλες τους φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.

Το τελευταίο αντίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (μετά τις εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση) στην Αντιμάχεια (μόλις καθοριστεί η ακριβής ώρα θα την ανακοινώσουμε).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και κουράγιο στον πατέρα, τη μητέρα που στάθηκε δίπλα της, την αδελφή και τους λοιπούς συγγενείς.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντίο Άγγελε μας … αντίο πρότυπο μου …. αντίο πρότυπο ανθρώπου … ήσουν , είσαι και θα είσαι ένας Άγγελος με μεγάλη καρδιά που ο κόσμος αυτός δε σε χωρούσε … εσυ μου έμαθες να είμαι δυνατή κ ν´αγαπαω τη ζωή … εσυ μου έδειξες πως είναι να έχεις δυνατή ψυχή … καλό ταξίδι ψυχή μου

  2. Καλο ταξιδι αγαπημενη! Θα μας λειψει το χαμογελο σου…. η ενεργεια σου… η δυναμη ψυχης σου. Οτι και να πω ειναι λιγο. Αντιο κοριτσακι μου!! Καλη ανταμωση!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ