Δήμαρχος Κω για φωτιά Αμανιού: Σήμερα τα καταφέραμε, αλλά προς Θεού δεν εφησυχάζουμε…

24
24361

24 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΑ ΑΒΡΑΜΙΘΙΑ.ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

    • βρε αθλιε,βρε σκυλι βρωμικο,βρε @@@@@@ρδε,βρε,βρε,παρακαλας να καει το νησι και να ευχαριστηθεις εσυ και αυτος που υπερσπιζεσαι;γιατι δεν τον πιανει ο εισαγγελεας να τον ανακρινει;τι εννοεις την εχετε γλυτωσει;εσυ εισαι δηλαδη;

  1. Άσε τα παχιά λόγια και φέρε τα 80k που πήρε ο δήμος , βγάλε έξω όποιον έχεις κ δεν έχεις να καθαρίσει τους δρόμους από ξεροχορτα και καλάμια, βαλες τους δημότες να καθαρίσουν τα χωράφια και τα οικόπεδα τους όπως ορίζει ο νόμος, από λόγια έχει χορτάσει ο κόσμος το νησί είναι σε άθλια κατάσταση και εσύ πετάς χαρταετό!

    • μήπως αυτές οί ανθοστήλες νά μπούν στίς γωνίες τής λαμαρινένιας περίφραξης-ορατές κι από τίς δύο πλευρές ; εκεί π είναι κρύβουν τά κτήρια. από τήν ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ τό οπτικό πεδίο πρός τήν πλατεία πρέπει νά έχει τήν μορφή μιάς ΔΕΣΜΗΣ χωρίς παρεμβολές αντικειμένων.οπτικός δίαυλος.

      • Έμαθα ότι οι
        ότι οι (3 )τρεις ανθοστήλες κόστισαν € 36.000 !!!!?????
        Αν ισχύει, να πάμε στο εισαγγελέα .

  2. Πυλί με δύο αντιδημάρχους τα ρέματα είναι ακάθαρτα με της καλαμιές να είναι γεμάτες το μόνο που έχουν κάνει να βγαίνουν φωτογραφίες στα πανυγηρια και εσύ δήμαρχε να αγοράζει λουλούδια η ώρα που θα λογοδοτήσετε θα πληρώσετε στης 08/10/23 και θα είναι τιμωρία

  3. ολα τα ρεματα στο νησί είναι χωματερές έχει μέσα από ψυγεία ποδήλατα και ότι μπορείς να φανταστείς ούτε ο δήμος ούτε η περιφέρεια ασχολείται και εάν πας μόνος σου πέφτει καρφωτη και τρως και πρόστιμο. καλά να πάθουμε

  4. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ Ν ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ Ε ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.

  5. Aν ηταν δημαρχος ο πρωην ποιος ξερει σε ποιο ταξιδι θα ηταν. ευτυχως ο δημαρχος μας ειναι πανταχου παρον μαζι με τους πολιτες, την πολιτικη προστασια, την δευακ, την πυροσβεστικη, τον στρατο, τους εθελοντες. ολοι μαζι ενωμενοι για το καλο τοτ νησιου!!

    • πανταχού παρόν ???????6 μήνες τον ψάχνω …. τηλέφωνα δεν σηκώνει κ όλο τρέχει αλήθεια που???στα πανηγύρια ????ε μόνο για αυτά είναι

  6. ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι αν πάρει φωτιά στη Ζιά ή στην ευρύτερη περιοχή τότε θα θρηνήσουμε θύματα!!! Δεν υπάρχουν οδεύσεις διαφυγής και στον μοναδικό δρόμο που υπάρχει θα γίνει το αδιαχώρητο! Ξεχάστε τις ασκήσεις που έγιναν τον χειμώνα με όλους τους υπεύθυνους να υπερηφανεύονται για την ετοιμότητα των υπηρεσιών!!! Θα κλάψουνε μανουλες!!! Δυστυχώς όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια! Μόνο για το πώς θα μαζέψουμε τον κόσμο στη Ζιά! Εάν γίνει η στραβή να σας δω τι θα κάνουμε!

  7. αφήστε να ξεχαστεί η υπόθεση με τις ανθοστήλες μπας και τις πετάξουν κάποια στιγμή να γλιτώσουμε από την κακογουστιά!!! Υπάρχει κίνδυνος,εάν ασχοληθούμε κι άλλο με το θέμα, να πάνε να πάρουν κι άλλες και μετά την πατήσαμε!!!

    • φίλε συμπολίτη ,κάλεσα αστυνομία να έρθει και να μαζέψει τα γνωστά στόμα

      Αν θέλει κάποιος έχω δύο απ τα υπολείμματα βεγγαλικών που πέταξαν τα γνωστά στην καλούσε από έξω και πήγαν δίπλα στο Οινοποιείο με τον αέρα καιγόμενα..δίπλα έχει ξενοδοχείο, ενώ παραδίπλα είναι η μαρτυρική ΑΒΙΚΏ που έχει γίνει ΑΒΑΤΟ πρεζακιών και ανηλίκων.Απιστευτα καταστάσεις ζούμε κατάλυση του κράτους δικαίου και επικράτηση παντός είδους παρανομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ