Επίσκεψη του CEO της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσινέλ, στο Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά

12
11960

Συνάντηση με τον CEO της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσινέλ, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναβάθμιση του αεροδρομίου, η οποία ήδη αποτυπώνεται στην ανάπτυξη της Κω, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε την καλή και στενή συνεργασία με τη Fraport, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και από τις δύο πλευρές. Τόνισε πως πράλληλα μέσω του αεροδρομίου της Κω, δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθούν και τα γύρω νησιά.
Ο κ.Τσινέλ δήλωσε πως επισκέπτεται πολύ συχνά την Κω και τα άλλα 14 αεροδρόμια της εταιρείας, κοιτάζει το πώς αυτά θα βοηθήσουν την τοπική κοινωνία, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν σκέψεις το αεροδρόμιο της Κω να μεγαλώσει κι άλλο.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του αερολιμένα της Κω Γιώργος Μαστροδημητρίου.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/23191-episkepsi-tou-ceo-tis-fraport-greece-aleksanter-tsinel-sto-dimarxo-ko-theodosi-nikitara

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αλήθεια είναι ότι του είπε :Δήμαρχε τι ακριβώς κανείς;Επενδύσαμε και φτιάξαμε ένα αεροδρομειο στολίδι και το νησι κάθε χρόνο γίνεται χειρότερο.Φέρνουμε κόσμο και παγιδεύεται στο αεροδρομειο μιας και δεν υπάρχουν συγκοινωνίες .Περιμένουν στο ήλιο να έρθει κάποιο ταξί.Αν νοικιάσουν αυτοκίνητο κινδυνεύουν στους απαίσιους δρόμους που γίνονται συνέχεια έργα.Όλο υο χειμώνα άδειο το νησι ,τον Ιουλίο κάνετε έργα.Ακόμα και εδώ που ήρθα το πρώτο θέμα που θέσατε ήταν να βγάλουμε φωτογραφία.Αυτά με λίγα λόγια είπε στο δήμαρχο.

  2. Ελπίζω να ξέρει ο Τσινελ Ελληνικά γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο δεν θα καταλάβαιναν τι έλεγαν!

    • Μην ανησυχείς! Αποικία της Γερμανίας είμαστε, όλοι μιλούν Γερμανικά! Δεν ήρθε αυτός σε κανένα άγνωστο μέρος…

  3. Χαχαχα… ……Ήλθον ήδον και απήλθον… Πόσα αεροπλάνα χωράει η πίστα;;;; 7 μπορούσε να εξυπηρετήσει 7 εξυπηρετεί κ τώρα την ώρα. Που είναι η ανάπτυξη; το ένα εργατικό μετά το άλλο στο αβαβα όλα για να φύγουν τα …..δέεελααα!!!!

  4. Πριν κανένα μήνα είδα στο kostv οτι η Φραπορτ είχε φωτογραφία ντόπιου (προμαεμα) σε περιοδικό της εξώφυλλο. Εσείς Δήμαρχε γιατί δεν αξιοποιείται αυτόν τον άνθρωπο που τόση διαφήμιση έχει κάνει στο νησί με τις φωτο του? επειδή είναι προμάεμα??

    • Για να τον αξιοποιήσει θα πρέπει, πρώτον να έχει την ικανότητα να το κάνει και δεύτερον με ξέρει να μιλάει τα στοιχειώδη αγγλικά.

      • χμμμ..το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής πατιέται καλύτερα αμα της μιλάς αγγλικά??? δεν σε πιάνω..

  5. θα δεις τώρα στην τετραετία όλα να διορθώνονται.τι σαιζόν κι αυτή,η Σάρα ,η Μάρα και το κακό συναπάντημα.το χειμώνα να δεις.. αλήθεια αυτές οι ανακοινώσεις με τα ρεκόρ που είναι φέτος; θυμάσαι τι λέγατε για τον τουρισμό φέτος; τίποτα,η κρίση χτύπησε και αυτούς και ουρές βγαίνουν απ’ τα ξενοδοχεία,ή τα δίνουν στα τουρκικά παζάρια..ξέρεις τι είναι η αυξανουσα ασημαντότητα;διάβασε λίγο, επειδή είσαι μέρος της.με μουσουλμάνους που ήρθαν με επιδόματα δεν καλύπτονται τα έξοδα του μικρο-επαγγελματια.εχεις μαύρα μεσάνυχτα.

  6. ακτοπλοϊκώς,μου θυμίζει το ελληνόκτητο τάνκερ με σημαία Παναμά που εβλήθη στον Περσικό κόλπο.
    σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ..ο Βιολογικός ..Au de toilet perfumes Fraproktor.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ