Σπ. Τυρινόπουλος για Σέγκεν: «Είμαστε σοβαροί;» «Θα πούμε εμείς τους επισκέπτες πότε θα δουν το ηλιοβασίλεμα στη Ζιά ;

4
10881

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTV μίλησε ο Σπύρος Τυρινόπουλος πράκτορας Blue Star Ferries και αναφέρθηκε ότι ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων κρατάει μία στάση αναμονής για το αν το Υπουργείο θα εγκρίνει το αίτημα για άφιξη των πλοίων από Τουρκία ανά 45 λεπτά. «Αν αυτό εφαρμοστεί τότε στην ουσία είναι σαν να κλείνεις την γραμμή.

Από τα 11 πλοία που έρχονται …θα έρχονται τρία, δηλαδή θα λέμε τι ώρα θα έρχονται τα πλοία από απέναντι ; η ο ξένος που θέλει ημερήσια εκδρομή στην Κω από Αλικαρνασσό δεν θα έρθει στις 14.00 ; ενώ θέλει να έρθει πρωί και να φύγει το απόγευμα.

Αρα με αυτές τις σκέψεις θα κλείσουμε την γραμμή και αντί να έρχονται 1500 άτομα θα έρχονται γύρω στα 600.…Αν κάνουμε εμείς αυτό τότε και απέναντι θα κάνουν το ίδιο. Μη τρελαθούμε για ότι συμβαίνει δεν φταίμε εμείς αλλά τα πλοία που έρχονται από απέναντι. …Δηλαδή φταίνε οι πελάτες που πάνε να δουν το ηλιοβασίλεμα στην ΖΙΑ το απόγευμα και θα έπρεπε να έρθουν στις 02.00 το βράδυ να έρθουν.

Αυτό λέμε στην ουσία,. Να λέμε στην TUI που στέλνει 800 άτομα στην Κω από απέναντι ελάτε στις 14.00 το μεσημέρι και φύγετε το βράδυ.» Και καταλήγει ο Κύριος Τυρινόπουλος «Στο Bodrum έχουν περίπου τα ίδια προβλήματα και εκεί συνωστισμός υπάρχει, όχι στο βαθμό που ήμαστε εμείς. Ο Σύνδεσμος προσπαθεί από το Φεβρουάριο να συνεννοηθεί με το λιμενικό ταμείο με τηλέφωνο και επιστολές και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να γίνουν δυο η τρείς μικρές παρεμβάσεις και δεν έχει κόστος ούτε προϋπολογισμό.

Δυο τρία κιόσκια, κάποιες τέντες ώστε μην είναι ο κόσμος στον ήλιο και κάποια παγκάκια, και να μπουν ψυγεία για να δίνουν ένα νερό στους επισκέπτες να δροσίζονται ώστε άμεσα να βελτιώσουμε την κατάσταση. Από το Μάρτιο το λέγαμε και κανείς δεν έκανε τίποτα ούτε μας άκουγαν…ότι θα συμβεί αυτό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λες; Δηλαδή αν έρχονται πλοία (ανά δύο) απο τις 08:30 το πρωί δεν είμαστε τελειωμένοι στις 11:30; Από που προκύπτει το 14:00; Ίσα ίσα που δίνεις τον επισκέπτη την δυνατότητα να επιλέξει ώρα άφιξης. Μας Έχετε τρελάνει εκεί κάτω μόνο και μόνο για να δείξετε ότι ο ένας είναι γρηγορότερος από τον άλλο. Στο αεροδρόμιο πως επιβάλλονται ώρες άφιξης; Εκεί δεν είναι Σενγκεν; Άντε να δουμε

    • Έχει δίκιο ο Αστυνομικός. Βρίσκομαι στον Όμιλο νωρίς το πρωϊ για μπάνιο. Το πρωϊ φτάνουν πέντε πλοιάρια από απέναντι γεμάτα κόσμο. Με τον πτωχό μου υπολογισμό, έχω πάει και εγώ απέναντι, βγαίνουν τουλάχιστον 1500 +++ επισκέπτες!!! Η ουρά μεγάλη. Είναι πύλη Σεγκέν, τι να κάνουμε; Το Λιμενικό Ταμείο (ο Δήμος) τι κάνει να βάλει μια μεγάλη τέντα, τουλάχιστον, λίγους μεγάλους ανεμνηστήρες όπως στο αεροδρόμιο πριν χρόνια, ώστε οι άνθρωποι να μη ψήνονται και μας βρίζουν; Ξέχασα, τα λεφτά τα δώσαμε για ανθοστύλες και ελιές. Πέρα βρέχει………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ