Εξώδικο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου προς το Λιμενικό Ταμείο Κω, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο Σένγκεν

13
7546

  Εξώδικο εστάλη από το ΔΣ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου προς το Δημοτικό  Λιμενικό Ταμείο Κω, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο Σένγκεν της Κω, με το οποίο ζητεί να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση και την επίλυση των προβλημάτων.

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο εγωισμός σας να επιλέγετε άτομα σε θέσεις κλειδιά τα οποία δεν τα ενδιαφέρει η σεγκεν φέραν τα αποτελέσματα αυτά.Αραγε εάν γίνει αναφορά στην Δεδαπλε που είναι αρμόδια για την ασφάλεια και εκτέλεση ISPS δεν θα την κλείσει την εγκατάσταση?

  2. Για την κατάσταση αυτή δεν φτάιει το λιμενικό ταμείο αλλά…οι ΤΟΥΡΚΟΙ, που τους στέλνουν εδώ χωρίς νερό, καπέλο και βεντάλια. Αγαπητό Μποντρούμ,η Ουγκάντα της Ελλάδος σε χαιρετά!!!!!

  3. Μπάχαλο πήγα Τουρκία και μόλις επέστρεψα έκανα ακριβώς 2,5 ώρες εδώ να ξεμπερδέψω, γυναίκες και παιδάκια λιποθυμησαν μπροστά στα μάτια μου!!! Έλεος κάντε κάτι!!! Το τουριστικό μας προϊόν καταρρέει με τέτοιες εικόνες!!!

  4. Τώρα δεν μπορούν να ασχοληθούν οι του Λιμενικού Ταμείου. Τρέχουν με τις εκλογές και αυτοδιαφημιζονται. Μετά από Νοέμβριο στείλτε τα εξώδικα.

  5. γιατί δεν κάνει εξώδικο κατά …παντός υπευθύνου, για τους τουρίστες που σκοτώνονται αμαθείς από γουρούνες και δρόμους ντάλα καλοκαιριστους δρόμους του νησιου

  6. Ποιά είναι αυτή η Ενωση Τουιστικών Γραφείων Δωδεκανήσου ?
    Πότε ανακοινώθηκαν επίσημα εκλογές και συμμετοχή τουριστικών Πρακτόρων Κω ?
    Ποιοί την δημιούργησαν με Ροδοκεντρικά κριτήρια ?
    Θα γίνει ένσταση για την εγγυρότητα της Ενωσης αυτής η οποία έγινε εν κρυπτώ.

  7. Υπομονή βρε παιδιά,διατυμπανιζει ότι εκλέγεται και έρχεται νέος πρόεδρος λιμενικού ταμείου ,φιλο,,,,,,,,,,και θα τα λύσει όλα για το καλό του τόπου,φυσικά.
    Τόσες δυνατότητες αυτό το νησί και τόση ανικανότητα εκλεγμένων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ