Οι αιτίες του συνωστισμού στη ΣΕΓΚΕΝ: Οσονούπω συνάντηση Δημάρχου-Λιμενάρχη για το θέμα

6
6817

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, αναφέρθηκε και στο συνωστισμό που προκαλείται αυτό το διάστημα στη ΣΕΓΚΕΝ.
Δήλωσε πως η κίνηση στη ζώνη ΣΕΓΚΕΝ έχει αυξηθεί κατακόρυφα, γεγονός που φυσικά είναι ευχάριστο. Συμπλήρωσε πως λόγω πολυπλοκότητας του συστήματος της διασταύρωσης των στοιχείων κάθε επιβάτη, έχει αυξηθεί η ώρα εξυπηρέτησης.
Παράλληλα το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται λόγω του γεγονότος πως τα καραβάκια φθάνουν από απέναντι την ίδια ώρα και αποβιβάζουν τεράστιο αριθμό επιβατών, ενώ στην Αλικαρνασσό, υπάρχει οργάνωση και στην περίπτωση που συμπέσουν πολλά καραβάκια, οι επιβάτες περιμένουν μέσα και δεν επιτρέπεται η αποβίβαση παρά μόνον με σειρά, για το λόγο αυτό. Να μην προκληθεί συνωστισμός και περιμένουν οι επιβάτες σε δυσμενής συνθήκες ώρα.
Ο Δήμαρχος πρόσθεσε πως αύριο θα βρεθεί με το λιμενάρχη, προκειμένου να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα.

 

Φωτο από fb Νίκου Κανταρζή

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ανθρωπος δεν εχει σταματησει να τρεχει και να επιλυει τα προβληματα.Δημαρχε μου συγνωμη.Αλα απο εδω και στο εξης θα ειμαι μαζι σου.

  2. κόψε τον ντεκαφεϊνε , ξεκίνα τον ristretto μπας και βγουν οι τσιμπλες από τα μάτια σου…. κοιμισι του νησιού….

  3. οσονούπω τι εννοείς; το οσονούπω εδώ στην Ελλάδα σημαίνει χρόνια η ποτέ. δές τα χωριά και την Κέφαλο που είναι στην αρμοδιότητα σου και δυσφημίζεται το νησί σου και άσε την ταλαιπωρία των Τούρκων και των ξένων για να πάνε στην Τουρκία γιατί για να έρθουν από την Τουρκία που υποτίθεται δεν είναι Ευρώπη έρχονται με συνθήκες ανθρώπινες και Ευρωπαϊκές.

  4. οσονούπω τι εννοείς; το οσονούπω εδώ στην Ελλάδα σημαίνει χρόνια η ποτέ. δές τα χωριά και την Κέφαλο που είναι στην αρμοδιότητα σου και δυσφημίζεται το νησί σου και άσε την ταλαιπωρία των Τούρκων και των ξένων για να πάνε στην Τουρκία γιατί για να έρθουν από την Τουρκία που υποτίθεται δεν είναι Ευρώπη έρχονται με συνθήκες ανθρώπινες και Ευρωπαϊκές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ