Μανόλης Κορκής – Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: Η μελισσοκομία θέλει στήριξη & η Κέφαλος ένα ισχυρό αφήγημα!

27
14843
ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΡΚΗΣ: ‘’Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ και Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!’’

 

Πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων, νέος άνθρωπος  αλλά με πολλά χρόνια δουλειάς στην πλάτη του και με πολύ αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, με πάθος για τον κλάδο της μελισσοκομίας και την Κέφαλο μιλά για τα αυτονόητα που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία:

«Η μελισσοκομία στην Κω είναι μια τεράστια δύναμη που πρέπει να στηριχθεί και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Έχουμε το καλύτερο προϊόν και με ουσιαστική στήριξη από το Δήμο μπορούμε να πάμε ψηλά.

Το ίδιο και η Κέφαλος. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη της χώρας μας με την ομορφιά και τα πλεονεκτήματα της Κεφάλου. Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό αφήγημα για το χωριό μας και έργα που έχουν ανάγκη οι συγχωριανοί μου και θα το εκτινάξουν ως προορισμό.

Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για τους ανθρώπους και τον τόπο μας».

ΜΑΝΟΛΗ ΚΟΡΚΗ, ΜΑΖΙ προχωράμε.’’

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ;ΟΧΙ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΛΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΑΞΕΣ.ΑΣΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.

  2. Παροιμία,μην κάνεις μην σου κάνουνε μην πεις να μην σου πούνε.Κοροιδευατε!!!!τωρα σας κοροϊδεύουν άπαντες στην κω.Ο νικηταρας θα πάρει περισσότερους ψήφους στην κέφαλο με μεταγραφες αυτου του είδους.Κυρίτση έχασες.

  3. καλά μιλάμε ότι ……. όλων σας δεν έχει τελειωμό.Ψαχνετε κι ο ένας κι ο άλλος ανθρώπους που δεν τους ξέρατε ούτε με τα μικρά τους και τους βάζετε να λένε ότι μαζί προχωράτε μαζί θα το κάνετε…Θυμίζετε νεόνυμφους που γνωρίστηκαν πριν ένα διήμερο,και δίνουν όρκους αιώνιας πίστης.Το τερματισατε

    • Μια που δεν είσαι κεφαλιανος,μαθε βλακα οτι η κέφαλος γύρισε με Νικηταρά με δυο δυνατές υποψηφιότητες που κάνουν πάταγο στην κεφαλο.

  4. Όσους ψήφους πάρει ο Μανωλης στην Κεφαλο δεν θα τις πάρει όλη η παράταξη του Νικηταρά .

    • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Τ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ.ΒΟΔΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ.

  5. Εσείς που λέτε ότι ξέρετε , ρωτάτε στην Κεφαλο ποια είναι τα Χαμπιτσάκια και μετά θα πείτε για τον Μανωλη .

    • Μανώλης ο καλύτερος,σε λίγο καιρό θα πάρεις όχι τα χαμπιτσακια,

      αλά τα χαπάκια.Μαυτους που κατεβάζει ο κυριτσης ειστε τελειωμενοι.

    • …………….ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ……Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΟΣΕ.ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ;ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

  6. Το ότι έχει εδώ μέσα άτομα που γράφουν για Νικηταρά και κεφαλο αυτό ξεπερνάει κάθε όριο..
    Δεν είπε κανενας πως ο Νικηταράς δεν θα πάρει την δημαρχία ξανά αλλά στην κεφαλο ακόμα και οι ίδιοι το λένε πως αν πάει 60-40 θα κάνουν τούμπες..
    Ότι και να γράφετε η κεφαλος καλός η κακός ψηφίζει κυριτση με τα καλά του και τα κακά του ο νυν δήμαρχος το χωριό το είχε στο έλεος του Θεού 4 Χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε στον πολιτικό του χάρτη.
    Και μόνο τα ονόματα που έχει στην κεφαλο σε τοπικό και δημοτικο φτάνουν για να παρει το χωριο ο Κυριτσης ειδικά τωρα που έφυγε και ο συγχωρεμένος ο Σωτήρης

  7. Ο πανικος του δημαρχου φανερος. Και στα τσιρακια του. Λογικο. Ο Μανωλης ειναι οντως οτι καλυτερο εχει ανακοινωθει μεχρι σημερα απο ολες τις παραταξεις στην Κεφαλο. Ειναι αποτελεσμα της πολιτικης του δημαρχου με την Βιμελ και της ςκθεσης των ελεγτων που ηταν καταδικαστικη για την εταιρεια. Το σιγουρο ειναι πως θα παρει πολκους ψηφους. Ευχομαι να κα νει παρεμβασςις για το χωριο μας

  8. ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΘΝΩΣΕ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΕΛΕΟΣ…ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ! ΝΤΡΟΠΗ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  9. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ,
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ .
    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΡΓΑ .
    ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ?

  10. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΚΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΙΚΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Χ 5. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ….
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ…..ΠΟΛΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

    • Βλακοειδες αντικειμενο,του φακισταριου,οταν γραφεις θα γραφεις παιρνοντας ηρεμιστικα.Το οτι ο νικηταρας θα ειναι και παλι δημαρχος το λενε οι δημοσκοπησεις,καταγραφοντας τον νικηταρα με 80% και τα σκουληκια θα σας λιωσω,με το κηνυγι που εφαγε απο τους κωους,και τα υπολοιπα τα γνωριζεις.Τωρα ΒΛΑΚΑ πες τους στους συγχωριανους σου στην κεφαλο τι εκανε 9 χρονια;;;;;;;;ΒΛΑΚΑ δεν εκανε τιποτα και σας κοροιδευε.Και μιλας εσυ βρε ζωντανο αμορφωτο,οτι οι κεφανιανοι ειναι με κυριτση.Τα χαπια σου γρηγορα για να μου απαντησεις.

  11. ρε φιλαρακι,αυτοσ δεν εβαλε ταφοπλακα στι βιμελ;
    ηθελε να τιμωρησει τουσ κατεργαριδες,αλα στην ουσια τιμωρησε εσας τουσ μελισοκομους!
    οσα κοστηζει μια σιναυλια φιλαρμονικησ,που πληρωνε τοτε,θα κρατουσε τιν ετερια.
    αυτξν ηταν η στηριξη τησ μελισοκομιασ που παριχε!
    η κοροιδια στο μεγαλειο τησ!
    φιλαρΑκι,μαλον βιαστηκεσ και σε επιασε κοτσο ο πρωην.
    προσεχε κ σκεψη βαθια!

    • Και επειδή αυτός όπως λες δεν μπόρεσε να κρατήσει ανοικτη την ετερεια να ψηφίσουμε αυτόν που την κατεστρεψε με την παρέα του γιατί ήταν μελλος εκείνης της ομάδας την περιοδο εκεινη
      Μυαλό κουκουτσι

  12. η Κέφαλος θα δόσει μεγάλο ποσοστό στον Νικηταρά γιατί μας έλυσε το πρόβλημα με το νερό. Κάθε καλοκαίρι είχαμε συνέχεια διακοπές, δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο να πάμε για δουλειά. Νικηταράς και Ζαχαρός ξηγήθηκαν σωστά, έτσι θα ξηγηθούμε κι εμείς. Όσο για τον Κυρίτση τον είδαμε κιαυτόν όλο λόγια κι απο ουσία τίποτε. Γεμάτη προβλήματα άφησε την Κέφαλο και ειδικά για το νερό ήταν μια σκέτη κοροϊδία. Καλή σύνταξη, φτάνει πια

  13. Μανώλη καλή δύναμη είσαι καλό παιδί και τέτοια παιδιά θέλει το χωριό μας για να πάει μπροστά…τέσσερα χρόνια πέρασαν και δεν έκλεισαν μια τρύπα…έχει περιοχές στην κεφαλο που δεν έχουν φώτα το βράδυ που ακούστηκε αυτό ;;;ντροπή μόνο ….ξεχασμένο χωριό μας έχουν έρχονται όλοι όμως Κυριακή για το μπανάκι τους ….εύχομαι κι αλλά νέα παιδιά να κατέβουν μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!!Μανωλη μην ακούς κανένα καλή επιτυχία !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ