ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανατροπή στη Λαϊκή συνέλευση Αντιμάχειας: Ο Δήμαρχος Κω είπε μόνος του τα προβλήματα… προλαβαίνοντας του δημότες | Τα νέα έργα | Σε ιδιωτική εταιρεία η υπ. Η/Φ | Προβληματισμός για νέο λιμάνι στη ΔΕΗ

34
1915
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ κόσμο (περισσότερο από άλλες χρονιές) και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε η Λαϊκή συνέλευση στην Αντιμάχεια, στην αίθ. της Αγ. Τριάδας, παρουσία του π. Διονυσίου, του π. Ηλία, του πρ. Δημάρχου Ηρακλειδών Ντ. Παπανικολάου, στελεχών της Δημ. αρχής και κατοίκων της περιοχής.

Στην έναρξη της Λαϊκής συνέλευσης η Πρόεδρος της Αντιμάχειας καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους τονίζοντας ότι η προσπάθεια που γίνεται από την Κοινότητα και τον Δήμο είναι να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό που τους έχει αναθέσει ο κόσμος. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι «είναι εξαφανισμένοι», ή ότι η Κοινότητα έχει μείνει «στον αυτόματο», αναφέροντας τις σημαντικές παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα (ΒΙΝΤΕΟ).

Ο Δήμαρχος Κω στην αρχή της συζήτησης έκανε απόψε την ανατροπή, επικοινωνιακά. Αντί για τον απολογισμό και των προγραμματισμό των νέων έργων άρχισε για 50 λεπτά να απαριθμεί ο ίδιος τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής περιγράφοντάς τα μάλιστα πολύ παραστατικά με ερωτήσεις προς τον εαυτό του «τι μας λες ρε φίλε; εδώ κόβεται το νερό κάθε τρεις και λίγο και τις περισσότερες φορές είναι θολό…» Δίνοντας παράλληλα και τις απαντήσεις του τύπου ναι μεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος από πρώτο χέρι αφού κάθε βδομάδα είναι στην Αντιμάχεια, όπως και τις υπόλοιπες Κοινότητες. Εξέφρασε όμως και το παράπονό του, ότι παρότι είναι κάθε Τετάρτη από το πρωί έως το απόγευμα στην Αντιμάχεια πρέπει ο ίδιος να πάρει τηλέφωνο κατοίκους της περιοχής να πάνε να συζητήσουν μαζί τα προβλήματα, ενώ οι ίδιοι τα λένε δεξιά-αριστερά και δεν πάνε να του τα πουν.

Τόνισε μάλιστα ότι το ίδιο γίνεται και στην Καρδάμαινα. Δεν πιστεύω -είπε χαρακτηριστικά- να ισχύει και στην Αντιμάχεια αυτό που μου είπε ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας («φουούντε σε…») για τους πατριώτες μου που δεν έρχονται να μου πουν ευθέως τα παράπονά τους… (προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο).

Ο Δήμαρχος Κω ανέπτυξε πολύ παραστατικά τα 5 βασικά παράπονα των κατοίκων:

1)Κακή κατάσταση δρόμων (εξηγώντας ότι λόγω έλλειψης μηχανήματος ασφαλτομίγματος και γραφειοκρατικών διαδικασιών ανάθεσης σε ιδιώτη καθυστερούν αλλά παρόλα αυτά γίνονται χρόνο με το χρόνο παραπέμποντας στο νέο πρόγραμμα έργων και προειδοποιώντας παράλληλα ότι τώρα με το μεγάλο έργο του αποχετευτικού θα σκαφτούν ξανά δρόμοι…)

2) Καθαριότητα (εδώ δεν επανέλαβε τα περί ανάθεσης σε ιδιώτη τονίζοντας ότι είναι πρωτίστως θέμα παιδείας και συνεργασίας των πολιτών, αλλά το συνδύασε με τα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού που η τοποθέτηση και συντήρηση λαμπτήρων led θα ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία λόγω έλλειψης προσωπικού)

3) Ηλεκτροφωτισμός (ανέφερε δίνοντας τα εύσημα πρώτα στην Πρόεδρο Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή για το «νοικοκύρεμα» όλων των παλιών μελετών που βρέθηκαν πεταμένες…ότι έχει γίνει καταγραφή όλων των φωτιστικών σωμάτων στο νησί -17.000- που λόγω έλλειψης προσωπικού η τοποθέτηση και συντήρηση των λαμπτήρων ακι των σωμάτων θα ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία).

4) Νερό Αντιμάχειας (παραπέμποντας στις πολύ σημαντικές ενέργειες της ΔΕΥΑΚ – δείτε φωτο από την παρουσίαση του Προέδρου της Μ. Κιάρη- με τις εργασίες ανακατασκευής στον υδατόπυργο, το δίκτυο ύδρευσης, το σύστημα τηλε-ελέγχου κλπ, τη βελτίωση ποιότητας αλλά και στην ανάλυση νερού που δείχνει ότι είναι εντός των ανεκτών ορίων-φωτο)

5) Το λιμάνι Μαστιχαρίου (αναλύοντας τις ενέργειες που κάνει το ΔΛΤ παρουσία του Αντιπροέδρου Γ. Κοκκαλάκη, για την αναγνώριση επιτέλους του λιμανιού, παρά τις τρικλοποδιές που βάζουν κάποιοι για τον καθορισμό χερσαίας ζώνης. Ο Δήμαρχος επανήλθε στο θέμα των φωτογραφιών-ντοκουμέντων που έχει ο δήμος για κάποιους ασυνείδητους που πετάνε λύματα στο λιμάνι, προειδοποιώντας ότι αν χρειαστεί θα επανέλθει). Αναφέρθηκε επίσης στα έργα που γίνονται τμηματικά στην επέκταση του σχεδίου πόλης στο Μαστιχάρι (συνολικά ο προϋπολογισμός των έργων στο Μαστιχάρι ξεπερνά αυτά που γίνονται στην Αντιμάχεια, όπως ανέφερε) και την ανάγκη επίσπευσης της μεταγραφής στο Κτηματολόγιο.

Ακολούθησε ο απολογισμός των έργων συγκρίνοντας τα 16 έργα και των προγραμματισμό νέων από την τωρινή δημ. αρχή με τα μόλις 3 έργα που πρόλαβε να υλοποιήσει η προηγούμενη παρά τη στομφώδη εξαγγελία της -όπως τόνισε- για «ανάδειξη της Αντιμάχειας σε Παγκόσμιο κέντρο Πολιτισμού…»

Στην συνέχεια παρουσίασε τα νέα έργα καθώς και τα ενιαία μέσα στα οποία είναι και η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη θέση Φυτώριο.

Το λόγο πήραν στην συνέχεια οι δημότες αναφέροντας προβλήματα καθημερινότητας, όπως η ποιότητα του νερού και τα σκουπίδια με την έλλειψη παιδείας και συνεργασίας των κατοίκων, η έλλειψη γιατρών στο Αεροδρόμιο, η όχληση από το αεροδρόμιο με την αύξηση των αφίξεων και η πολύ καλή πρόταση του κ. Γ. Μαστορόπουλου να προταθεί στις αεροπορικές εταιρείες η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε κατοίκους της Αντιμάχειας ως αποζημίωση.

Ο ανεξάρτητος Δημ. σύμβουλος Γ. Καλλούδης τόνισε την αναγκαιότητα να παρέμβει ο Δήμος (αφού δεν το κάνει η Περιφέρεια που είναι στην αρμοδιότητά της) στους δύο κόμβους που είναι βιτρίνα του νησιού (ειδικά αυτός που είναι δίπλα στο αεροδρόμιο – ο Δήμαρχος μίλησε και για ανακατασκευή του κόμβου Αντιμάχεια-Μαστιχάρι), για την ανάγκη να προχωρήσει η κατασκευής ενός νέο σχολείου (ο Δήμαρχος απάντησε ότι είναι στις προτεραιότητες του Δήμου), οι μεταγραφή των πράξεων εφαρμογής στο Μαστιχάρι και η ανάγκη ονοματοδοσίας των δρόμων (ο δήμαρχος απάντησε ότι η έγκριση της σχετικής επιτροπής που έχει οριστεί σκοντάφτει στην κρατική γραφειοκρατία).

Τέλος, τον προβληματισμό για την αναγκαιότητα νέου εμπορικού λιμανιού στην Κω (περιοχή ΔΕΗ-ΕΚΟΤΑ) επανέφερε ο πρ. αυτοδιοικητικός Β. Συνεσίου με τον Δήμαρχο Κω να υπενθυμίζει ότι επί δημαρχίας του έγινε η μελέτη που υπέδειξε τη θέση στη ΔΕΗ, όμως όπως τόνισε αυτή τη στιγμή προέχει η υλοποίηση των δύο πολύ σημαντικών έργων από το ΔΛΤ που είναι η επέκταση των λιμανιών της Κεφάλου και της Καρδάμαινας (οι μελέτες παραλαμβάνονται τον Μάρτιο και ξεκινά η υλοποίησης). Παρόλα αυτά τόνισε ότι στην επόμενη θητεία του θα μπουν οι βάσεις και για το νέο εμπορικό λιμάνι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε επίσης η παρουσίαση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρη με την ανάλυση νερού που δείχνει την αισθητή βελτίωση της ποιότητας του νερού στην Αντιμάχεια εντός των ανεκτών ορίων (φωτό-βίντεο), τα έργα ανακατασκευής του υδατόπυργου,  αντικατάστασης και τηλε-ελέγχου δικτύου και φυσικά το μεγάλο έργο του Αποχετευτικού Αντιμάχειας-Μαστιχαρίου-Καμαρίου Κεφάλου προϋπολογισμού 14εκ.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ-ΔΕΥΑΚ στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ:

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

34 ΣΧΟΛΙΑ

  • Πως πάνε ρε παιδια οι αγοροπωλησίες εκεί στην Αντιμάχεια. Ο Μεσήτης έχει ανοίξει μεγάλες δουλειές. Να αγοράσουμε όμως και μεις κάτι. Μην είστε μοναχοφαγάδες;

 1. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 60% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.00.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 60%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 2. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

  ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΤΑΙΟΝ ΑΒΙΚΩ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΛΑΜΠΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 3. χαχαχα ποιος ειναι ο πολιτικος μηχανικος για την κατεδαφιση της αβικω? χαχαχα

  χαχαχα ποιος πολιτικος μηχανικος θα οικοδομησει τα 70 στρεμματα στον ναυτικο ομιλο? χαχαχα AΡΠΑΧΤΡΕΣ!!

 4. εργα κυριτση τρενακια πλατειες αγαλματα συντριβανια κλιματιστικα ΑΒΙΚΩ ,300 στρεμματα στην λαμπη

  εργολαβοι αμιαντος εφερε την μαυρη νυχτα στο νησι

 5. Ωχ, παρά να με πάρετε εσείς από τα μούτρα σας πρόλαβα και σας πήρα εγώ. Λόγια, λόγια, λόγια, λόγια. Αφού από πράξεις αποτύχαμε, εξαγγέλλουμε τι θααααααααααααααααα κάνουμε την επόμενη τετραετία. Όποιος τσιμπήσει τσίμπησε, ξαναβγάλτε με Δήμαρχο και περιμένετε τα μεγάλα έργα γιατί δεν πρόλαβα.
  Ε ρε δούλεμα που σηκώνει ο Κώος, περαστικά σας……..

 6. Πρέπει να καταλάβει η Κως πως ο ίδιος είναι το πρόβλημα. Μόλις πάει σπίτι του θα το καταλάβει και αυτός και όλη η Κως. Η Κως Χρειάζεται νέα άτομα, νέες ιδέες, με όρεξη για δουλειά, μακριά από τη διαπλοκή τη διχόνοια και τη μιζέρια που ζούμε προς το παρόν. Αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα………….

 7. Η μελέτη του λιμανιού για τη ΔΕΗ πόσο στοίχισε;; Τι έγινε. Τέσσερα χρόνια και ο μελετητής πλούτησε.

 8. Ακόμα δεν μας είπες πόσα χρήματα χρωστάνε η μεγαλοφειλετες στην δευακ και ποιοι ειναι. Το πουλάκι τελικά λέει αλήθειες Είναι πάνω από οκτώ εκατομμύρια. Μήπως πάει για ξεπούλημα και η ύδρευση;;

 9. Όταν στη Αντιμαχεια(με το τόσο βρισιμο που έχει φαΐ ο Δημαρχος και η Πρόεδρος)καταφέρνει ο Κυριτσης να μαζέψει 100 άτομα σε λαϊκή συνέλευση και στο τέλος περνει και το χειροκρότημα από τον κόσμο τότε καταλαβαίνεις ότι τις εκλογές δεν τις χάνει που να χτυπάνε ολοι οι άλλοι τον κώνο τους κάτω όλη μερα

 10. Εννοείται πως θα προλάβει τους πολίτες πριν αυτοί μιλήσουν εφόσων τόσα χρόνια τους κοροϊδεύει έχει μάθει πολύ καλά τον ρόλο του ψεύτη ηθοποιού Δημάρχου.

 11. Ο Δήμαρχος είπε ότι οι προηγούμενοι θα έκαναν την Αντιμάχεια πολιτισμικό κέντρο και δεν έκαναν τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Οι προηγούμενοι πήραν τρεις Δήμους και είκοσι οργανισμούς και επιχειρήσεις φτωχευμένες για να τα συνενώσουν. έχασαν ενάμιση χρόνο. Τους έμειναν δύο χρόνια. Έβαλαν τον στόχο και μάλιστα δύσκολο. Δεν πειράζει όμως καλό είναι και το χωριό, αυτό μας φτάνει. Αρκεί να έχει νερό, φώτα και δρόμους.

 12. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

 13. χαχαχα ποιος ο ιδιωτης ηλεκτρολογος που θα αναλαβει να αλλαξει τις λαμπες στο νησι? χαχαχα

  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!! ΧΑΧΑΧΑ

 14. Άγιε μου εσύ από ψηλά που βλέπεις και κρίνεις τα εγκόσμια κάνε το θαύμα σου και απάλλαξέ μας από αυτόν τον θνητό που παριστάνει τον Θεό μετά τον Θεό

 15. Αυτός ρε παιδιά θα τα ξεπουλήσει όλα. Τώρα έβαλε στο μάτι και τα φώτα των δρόμων.

 16. Δεν το κατάλαβες φίλε μου. Μάζεψε 100 άτομα για να τον ευχαριστήσουν επειδή κάθε Τετάρτη πάει στην Αντιμάχεια και άλλες δύο μέρες που είναι περαστικός για την Καρδάμαινα και την Κέφαλο. ΧΙ ΧΙ ΧΙ

 17. ο κ. Κυρίτσης μετά απο ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ στη δημαρχία λέει τα προβλήματα που είχε το χωριό και πριν 5 χρόνια χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει τίποτα γι αυτά. Πως περιμένει τώρα ότι θα τον αντιμετωπίσουν οι Αντιμαχείτες στις εκλογές; Σαν τον Καϊσερλη ή ακόμα χειρότερα;;;;

 18. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

  ακταιον αβικω. κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.

 19. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

  το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.εδιωξε ασκληπιειο!!!!!! και ιπποκρατη!!!!!!!!!!

 20. βαζει ο ντουτσε την στολη του με ολα τα φτερααα με ολα τα ψεμματαααα

  και τον κοσμο κοροιδευει βρε τον φουκαρααα.ΝΤΟΥΤΣΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 21. 30 αντιμαχειτες περασανε να πουνε μια καλησπερα επειδη τους τηλεφωνησανε απο το γραφειο δημαρχου μην τυχον και τους γραψου στη μαυρη λιστα αμα δε πατουσανε……… Τους αλλους 30 τους ξερετε……. Ειναι ο περιφερομενος θιασος του κτηματομεσιτη οι απευθειας αναθεσακηδες

 22. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ. 1 ευρω κατα επιβατη εισφορα ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ στην FRAPORT.

  για την επιβολή του ανταποδοτικού τέλους του νόμου 1828/89 αρθρ.25 παραγρ.14 αναφορικά με την ηχητικη,περιβαντολλογική -ατμοσφαιρική και αισθητική ρύπανση εξαιτίας της λειτουργίας του αεροδρομίου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.

 23. Αυτός ταβαλε με τον καισαρλη. από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

 24. Θυμούμαι σε μια συνέλευση που πολλοί βρίζανε τον καίσαρλη για την μόλυνση από τους καπνούς του εργοστασίου της ΔΕΗ. ήταν όλοι Κυριτσικοί. Πέντε χρόνια μετά δεν λένε κουβέντα. Μάλλον ο Κυρίτσης και η προεδρίνα του που τότε φώναζε έχουν λύσει το μεγάλο πρόβλημα.

 25. Με τέτοια επιτυχία Η Δημοτική Αρχή Κυρίτση, με τόσα έργα, με τέτοιο πρόγραμμα, με τόσα ικανά και άξια στελέχη, με τόση οργάνωση, γίνεται να μην τους ξαναψηφίσουμε?
  Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Στη θέση τους θα ντρεπόμουν και να κυκλοφορήσω, δυστυχώς διαπιστώνω πως η αναισθησία, η προκλητικότητα και η ανικανότητα που τους διακατέχει, ειναι συστατικά επικίνδυνα για το Νησί. Στο καλό και του χρόνου κάντε τους πολιτικάντηδες από το σπίτι σας, πρεσβευτές του απόλυτου τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.