Δημήτρης Καραματζιάνης – Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: «Να προτείνουμε λύσεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φέρουμε στον τόπο μας ό, τι καλύτερο»

20
11243

“ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.”

 

Με ένα βαρύ βιογραφικό ως εκπαιδευτικός και άνθρωπος της σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά με πιο σημαντικό το στοιχείο της παρουσίας του ως ενεργός πολίτης, στα θεσμικά όργανα του Δήμου και ως Πρόεδρος του συλλόγου Πελοπονησίων Κω, με συνεχείς παρεμβάσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας, με σταθερότητα και συνέπεια για όσα λέει, με άποψη για τον Δήμο και το νησί μας, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΤΖΙΑΝΗΣ τιμά με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας.

Στη δήλωση του αναφέρει:

«Ως ενεργός πολίτης, επιδιώκω να μην αναλώνομαι στο να κρίνω τα ¨κακώς κείμενα¨, αλλά να προβληματίζομαι και προτείνω λύσεις κοινής λογικής για να μπορέσουμε όλοι Μαζί, Δύναμη Αλλαγής, να φέρουμε στον τόπο μας ό,τι καλύτερο επιθυμούμε. ¨Πολίτης δ’ απλώς ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής¨ (Αριστοτέλης -Πολιτικά 1275a24)».

Τον καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια να πάει το νησί μας ΜΠΡΟΣΤΑ  με ΔΥΝΑΜΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • ….ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ…….

    • ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΨΗΦΙΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΕΛΛΑΔΑ.Ε,ΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ;;ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

  1. Ως άνθρωπος εξαιρετικος με ήθος, αξιοπρέπεια και ως εκπαιδευτικός είναι άριστος επιστήμονας! Καλή επιτυχία από καρδιάς!!

  2. Οι ομοϊδεάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους.
    Καλή υποψηφιότητα, μαζί με τον άλλο τον γυρολόγο θα μαζέψουν όλους τους ψήφους των ΣΠΑΡΤΙΑΤΏΝ.
    Καλή κίνηση Γιώργο. Θα δώσει γραμμή και ο Ηλίας από την φυλακή, μια χαρά

  3. ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  4. Γιώργο καλή επιλογή!! τέτοιους θέλει ο Δήμος, γνώση, αξιοπρέπεια, λόγο. καλή επιτυχία κε Δημήτρη

  5. Συγχαρητήρια στον Κ. Δημήτρη υπέροχος καθηγητής με γνώσεις σε πολλά αντικείμενα και πολύ δοτικός. Καλή τύχη να έχει!

  6. Ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των κατοίκων της Κως, δυστυχώς, δεν έχει αφιερώσει επαρκή χρόνο και προσπάθεια για να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τα προβλήματα της κοινωνίας μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι οι πληροφορίες και η γνώση που προσφέρει ο καθηγητής και μέσα από τα άρθρα του απαιτούν προσωπική έρευνα και ενασχόληση για να τις κατανοήσουμε πλήρως. Ελπίζω ότι με την περαιτέρω ενημέρωση και αφιέρωση χρόνου, οι κάτοικοι της Κως θα ανακαλύψουν την αξία και τη σημασία του έργου του καθηγητή.
    Του εύχομαι καλή τύχη σε όλες του τις προσπάθειες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ