Βασίλης Χαδούλης: Υπάρχει Δημοτική Κοινότητα Κω;

15
4921

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ :  ‘’ Υπάρχει Δημοτική Κοινότητα Κω;’’

 

Ο κ.Βασίλης Χαδούλης , μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κω, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

‘’ Η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζει τις δημοτικές κοινότητες.

Όσα όμως συμβαίνουν στη δεύτερη θητεία της, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Τρεις μήνες μετά την επίσημη έναρξη της δεύτερης θητείας του κ.Νικηταρά, δεν έχει γίνει ακόμα ούτε ένα συμβούλιο στη Δημοτική Κοινότητα Κω.

Την ώρα που:

-Η πόλη της Κω είναι εμφανώς ανέτοιμη για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

-Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο .

-Έχουν καταγραφεί σοβαρές ελλείψεις στο φωτισμό στην πόλη.

-Το επίπεδο καθαριότητας στην πόλη είναι απογοητευτικό με σκουπίδια στους δρόμους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στους δρόμους υπάρχουν χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και διακοσμητικά.

Οι πολίτες στην Κω μπορούν να κρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Η εικόνα είναι απογοητευτική και η Δημοτική Κοινότητα Κω δεν παρεμβαίνει, δεν συνεδριάζει  και παρουσιάζει διαλυτικά συμπτώματα.’’

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θελουμε ξανά εσένα πρόεδρο κ.Χαδουλη μόνο εσυ άξιζες και βοηθούσες παρά πολύ κόσμο.. μας λείπει η παρουσία σου.. μια χαρά τους τα λες.. η αλήθεια είναι αυτή.

  2. ΧΑΔΟΥΛΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ,ΕΧΕΤΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ,ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    • Βασιλη χαλαρωσε,εγινε σεισμος καινδεν πηρες χαπαρι,πρλοσφυγικο το ιδιο. εργολαβιες σε σχολεια και δεν υοεγραψες καμια αποφαση.

  3. …..ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ,
    ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ !

  4. ολοι αχρηστοι και ανικανοι.μονο η καρεκλα ο μισθος και οι μιζες.

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ

  6. Πράγματι ισχύουν αρκετά απ’ αυτά που λες Βασίλη,σε στήριξαν οι πολίτες αυτού του τόπου …. κρίμα όμως που απέκτησες το ύφος εκατό Καρδιναλίων…..

  7. καλά εντάξει μιλάς και εσύ χαχαχα ας γελάσουμε πάρε τώρα και τον απερχόμενο ακατανομαστο μαζί και πιείτε κανένα γλυκό καφέ να σας πάει η πίκρα κάτω σας είδαμε και σας τι κάνατε ανικανότητα φουλ

  8. Τα ιδια και χειροτερα ειχαμε οταν εισασταν αρχη……Και τοτε μαυρα χαλια, οπως και τωρα. ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ, Η ΚΩΣ. Ενα νησι στον αυτοματο εδω και 20 χρονια. Οι πολλοι ψηφοι δεν σημαινουν ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ βρε παλικαρια, παρτε το χαμπαρι.

  9. Περάστε από την ακτή Ζουρούδη να δείτε πως ονόμασε η δημοτική αρχή την παιδική χαρά…..ALI BABA…..Άκουσον άκουσον………ΑΙΣΧΟΣ……

  10. έπρεπε να σχολιάζει ο καθένας με το επώνυμο του και όχι ανώνυμα….. εκεί μετράει ο σχολιασμός..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ