Συνάντηση Δημάρχου Κω & Επάρχου Κω-Νισύρου με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου

1
3932

Το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά επισκέφθηκε ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα Matthew Lodge, συνοδευόμενος από την Πρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο κα Ράνια Κοσσιώρη.
Παρούσα στη συνάντηση και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου.
Ο κ.Lodge εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τόπου μας, ενώ τόνισε πως οι Βρετανοί έχουν αγάπη για τα νησιά.
Ο Δήμαρχος πρόσεξε το ιδιαίτερα καλό επίπεδο ελληνικών του Πρέσβη ενώ τόνισε πως η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν σφυρηλατήσει τόσα χρόνια, θα συνεχιστεί σε ότι αφορά την Κω ως τουριστικό προορισμό.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ.Νικηταράς δώρισε στον Πρέσβη το βιβλίο της ιστορίας της Κω, του εκλιπόντα Βασίλη Χατζηβασιλείου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Συνάντηση του Επάρχου Κω-Νισύρου με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Επάρχου Κω-Νισύρου κ. Ιωάννη Καμπανή με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Matthew Lodge, στα γραφεία του Επαρχείου. Τον κύριο Lodge συνόδευε η Πρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ρόδο κυρία Κασιώρη Ράνια.
Κατά τη συζήτηση αναφέρθηκαν σε θέματα που άπτονται του νησιού μας, στον τουρισμό και ιδιαίτερα στους Βρετανούς επισκέπτες που επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους.
Με το πέρας της εθιμοτυπικής συνάντησης αντάλλαξαν συμβολικά δώρα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τελικα εμαθες πωσ πανε λονδινο με διαβατηριο και κατρακυλλα ο τουρισμος του νησιου κ ο πολιτισμος χαλι μαυρο μπραβο σεβη μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ