Να κατέβουν οι δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ζητούν οι κάτοικοι Ζηπαρίου!

28
13116

Η ακτινοβολία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία, είναι επικίνδυνη για την υγεία των παιδιών
Να κατέβουν οι δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ζητούν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της περιοχής Ζηπαρίου.
Μάλιστα, η μια κεραία, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την αυλή του νηπιαγωγείου και πολύ κοντά με το δημοτικό σχολείο Ζηπαρίου.
Τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής όσο και ο π. αντιδήμαρχος Μανώλης Μπαλάσας, ζητούν από το δήμο να πράξει τα δέοντα – μετά και το γραπτό αίτημα της κοινότητας – και να κατέβουν οι κεραίες οι οποίες είναι άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.
Τέλος ο κ.Μπαλάσας τόνισε πως μαζεύονται υπογραφές από τους κατοίκους της περιοχής, για την απομάκρυνση και των δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: Kos TV – Δημοτική Τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να επέμβει ο δήμος και σε αυτές στην εθνικής αντιστασεως. Έλεος. Έχει σχολείο φροντιστήριο και παιδικό σταθμό κοντά. Φαίνονται σαν καμινάδες κι αυτές

    • Κάντε και ένα διάβημα να κοπεί το τσιγάρο παντού, ( και μετά ξύπνησα).
      Ρε λεβέντες, το επικινδυνο πεδιο που εκπέμπεται από το κινητό, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Καμιά σχέση με την ακτινοβολια της κεραίας, της οποίας και αυτής οντωςτο πεδίο είναι ακραίο. Ζούμε σε ένα περιβάλλον ακτινοβολιων που καίγεται αργά αλλά σταθερά ο εγκέφαλος. ΠΡΟΣΟΧΗ στους γονείς που εφοδίασαν τα μικρά παιδακια τους με αυτό το ΦΟΝΙΚΟ εργαλείο. Τόσο λόγω ακτινοβολίας όσο και «internet».

  2. Διαχρονικά ο κ. Μπαλάσας ήταν και παραμένει ενεργός στην κοινωνία του χωριού μας, αλλά το να εμφανίζεται ο εξαφανισμένος πρόεδρος, ξαφνικά με κοινωνικές ευαισθησίες για τα παιδιά μας και ενώ για όλα τα προβλήματα του χωριού διαλαλεί ότι φταίει ο Νικηταράς και εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα είναι τουλάχιστον τραγικό. Κ. υποτιθέμενε πρόεδρε της κοινότητας βρίσκεστε εκεί γιατί ο κόσμος σας ψήφισε ώστε να λειτουργείτε προς όφελος του χωριού μας και όχι προς το δικό σας! Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας…ο κόσμος βλέπει!

    • Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.[ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΕΜΑΤΗ].ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

    • Πολύ θα θέλαμε να ξέρω το προσωπικό όφελος του κυρίου Γιωργαλλη, όταν ξαφνικά θυμήθηκε ότι το Ζιπάρι έχει 2 κεραίες. Κύριοι, 3 κεραιες έχουν στο Ζιπαρι και 2 Τιγκακι. Αυτές δε μας ενοχλούν? 100+ όλων των ειδών στο νησί, του Ζιπαριου είναι «βλαβερές»? Οι υπόλοιπες ?

  3. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ…..ΟΣΟ ΑΡΓΟΥΝ Η ΚΕΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ….Κ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ……ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ …….

  4. Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΕΙ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ. ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

    • ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΑΔΕΙΑ………..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΤΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ Α ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ 100ΜΕΤΡΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 50…..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!!!!!!!!

  5. Αγαπητέ κύριε Μανώλη,γνωριζόμαστε πάνω από 40 χρόνια και ξέρω τις συνεχείς προσπάθειες που κάνεις για το χωριό μας με αγάπη και ανιδιοτέλεια.Θέλω να ξέρεις, ότι για το καλό του τόπου μας,έστω και με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτω ,θα είμαι συνοδοιπόρος και πάντα δίπλα σου
    Με αγάπη,φιλία και εκτίμηση στο πρόσωπό σου
    Γιάννης Καμπανής

  6. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαλάσα για αυτή του την πρωτοβουλία….προσοχή στις επικίνδυνες ακτυνοβολίες

  7. Κανονικά πρέπει νά ξεσηκωθούν όλοι οι Ζηπαριώτες, αυτό τό θέμα αφορά όλους μας. Ελπίζω σύντομα νά αντιληφθούμε πώς αυτό είναι θέμα ζωής καί θανάτου.

    • Χωρις κινητα θα γεμισουν τα ψυχιατρεια. Ολοι και στην τουαλετα το κινητο μαζι.

    • Ότι αποτέλεσμα έχουν τα κουκουεδακια, δλδ ΤΙΠΟΤΑ, ένα τίποτα θα γινη και τώρα.
      Φροντίστε πρώτα να ομιλειτε το λιγότερο δυνατόν.

  8. Εγώ είμαι υπέρ της τεχνολογίας και της επιστήμης 😂😂😂. Υποχρεωτικοτητες μέχρι να σβήσει ο ήλιος ☀️. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Πως θα στέλνετε sms άλλωστε για να βγείτε εξοδουχοι από το σπίτι αν δεν υπάρχουν κεραίες. Κάντε και καμία δόση γιατί μείναμε πίσω. Καλό ψήφο στις εκλογές.

  9. Μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κανένα σοβαρό επιστημονικό στοιχείο που να αποδεικνύει ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Αλλά κλασικά ο ρωμιολαός βασιζόμενος σε αυθαίρετα συμπεράσματα και αντιλήψεις μεσαιωνικές κάνει εκστρατεία για ανούσια θέματα ενώ κρύβει κάτω από το χαλί τα άπειρα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία (επιπολαιότητα, τεμπελιά, πελατειοκρατεία, γυφτιά, τσαπατσουλιά, τροχαία, ασυνειδησία, μισαλλοδοξία, ωχαδερφισμός και άλλα πολλά), τρέχοντας να προσκυνήσει βυζαντινούς παραμυθάδες και να λατρέψει πτώματα. Βαλκάνιοι ανατολίτες δεισιδαίμονες, περίγελως του δυτικού κόσμου.

  10. Α ρε Μποχαλία, μείνε στο 3G! Θέλετε και τουρισμό, να ψάχνουν οι τουρίστες κι όχι μόνο, να βρουν σήμα. Κρίμα το Νησι. Εδώ δεν έχετε πεζοδρόμια, νοσοκομεία, δρόμους, πάρκινγκ, πλοία γραμμής…….

    • Τι δεν έχουμε ??????????????? Από όλα έχουμε , δεν ντρέπεσαι ????????? Να τα λες αυτά ????????? Στο δικό σου το χωριό δεν έχετε τίποτα ,εδώ τα έχουμε όλα ,κ τίποτα δεν σου αρέσει !!!!!!! Όλα τα νοσοκομεία της χώρας ,έχουν το ίδιο πρόβλημα ,ακόμα κ τα στρατιωτικά !!!!! Αν έχεις εσύ την μαγική λύση ,έλα να μας την πεις .Από κάτι σαν εσένα χάσαμε ότι χάσαμε ,γιατί αν ήσουν πατριώτης αληθινός Έλληνας ,δεν θα είχες τόση εμπάθεια για την Κω .Αλλά ευτυχώς είσαστε λίγοι !!! Άντε στον τόπο σου ,δεν θέλουμε ανθρώπους σαν εσάς . Ο κόσμος όλος κ αν χαθεί νησί μου μη κακό σου ,γιατί πάτω το χώμα σου ,κ πίνω το νερό σου . Αφιερωμένο στην αγαπημένη μας Κω ,στους κωους κ σε όσους αγαπούν την Κω !!!!!!!!.

      • Στα στρατιωτικά Νοσοκομεία ‘προσπαθούν’ πολλοί πολίτες να εισαχθούν για επεμβάσεις κτλ, κάποιος λόγος θα υπάρχει.
        Ναι έχουν όλα τα Νοσοκομεία τα προβλήματα τους. Αλλά στην Κω δεν υπάρχει δρόμος να πας σε άλλο. Δεν υπάρχει καν παιδιάτρος, για να μην αναφέρουμε άλλες ειδικότητες.
        Από εμένα δεν έχασες τίποτα. Μπορεί να βράζουμε στο ίδιο καζάνι, αλλά προσωπκά υποστηρίζω τον κάθε τόπο που πάω. Μακάρι να ήμουν στον τόπο μου και ποιος δε θα το ήθελε. Αληθινός Έλληνας δεν κρίνεσαι από τα σχόλια, αλλά από τις πράξεις. Είμαι Ρεαλιστής. Είδες πεζοδρόμιο στην Κέφαλο? Από τα πιο όμορφα μέρη. Είδες πεζοδρόμια παραλιακά Τινγκάκι? Είδες πεζοδρόμια στο κέντρο? Εάν έχεις παιδί θα καταλάβεις! Καλά κάνεις και αγαπάς το νησί σου, αλλά μάλλον μόνο μιλάς και δεν κάνεις τίποτα άλλο. Τέλος, ήρθε και το Πρέβελη στη γραμμή. Το χειρότερο καράβι τον Βαλκανίων το πήρε προίκα η Δωδεκάνησος. Προσωπικά, είμαι από Τρίκαλα, έλα να δεις ανάπτυξη

  11. Η συχνότητα 5G, όπως και ο προκάτοχος του, 4G, είναι στο εύρος της μη Ιονίζουσας ακτινοβολίας, επομένως ακίνδυνη για τον οργανισμό. Ενημερωθείτε σωστά προτού υπογράψετε για κάτι αβάσιμο. Μην ακολουθείτε, σαν πρόβατα, συστάσεις άσχετων. Η νέα τεχνολογία 5g είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και πολύ σύντομα θα γίνει και 6g. Σήμερα αδικο-χάθηκε μια συνάθρωπός μας λόγω υποδομών περίθαλψης. Αυτό δε σας συγκινεί καθόλου; Αύριο θα είμαι εγώ στη θέση της, τί θα πουν στα παιδιά μου; Αντί να κυνηγάτε γιατρούς, κυνηγούσατε υπογραφές; Μην ανησυχείτε, δε θα ‘πάμε’ από κεραία, αλλά από πολιτικά συμφέροντα.

  12. Αγαπητοί κάτοικοι του Ζηπαριου μην αφήνετε αμορφωτους ανθρώπους να επιρεαζουν με τεχνοφοβικες αντιλήψεις τους υπόλοιπους. Εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδειχθεί ότι η ακτινοβολία που δεχετε κάποιος είναι από τη συσκευή κινητου τηλεφώνου και όχι από την κεραία. Αν δεν έχει σήμα το κινητό δέχεσαι μεγαλύτερη ακτινοβολία γιατί η συσκευή προσπαθεί να πιάσει από άλλη κεραία μακρύτερα. Άρα αν θες να χρησιμοποιείς κινητο τηλέφωνο και δεν είσαι της άποψης ότι το 5g είναι ο αντιχριστος πρέπει να υπάρχει πυκνωση κεραιών και όχι αραιωση. Προστατέψτε τον τόπο μας από τους ανειδικευτους ξερόλες ηλιθιους που θέλουν αυτοί να δεχεστε περισσότερη ακτινοβολία λόγω μη ύπαρξης κεραιών, πρέπει να λάβετε όλα τα νομικά μέσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ