Γ. Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Χαράλαμπο Ναβροζίδη για το άγαλμα του Ιπποκράτη

17
8618
Γ.ΚΙΤΣΗΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΩ .ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΟ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Χαράλαμπε, έχεις τον τρόπο σου. Εύχομαι να το δούμε σε κεντρικό σημείο της Κω και όχι οπουδήποτε αλλού.

  2. Παιδιά από τις φωτογραφίες φαίνεται εξαιρετική δουλεια και μεγάλο άγαλμα. Αν μπει σε βάση θα φτάσει άνετα 5-6μ. αυτό. Που είναι και που θα μπει να μας πούνε του δήμου. Μπράβο πάντως για την πρωτοβουλία

  3. Συγχαρητήρια στον κύριο Ναβροζιδη,μακάρι να ήταν και να ένιωθαν όλοι έτσι για την πατρίδα τους,αλλά εδώ που καιρός για τέτοια;

  4. Συγχαρητήρια για την ευγενή πρωτοβουλία. Καλό θα ήταν παράλληλα να προχωρήσουν οι αρμόδιοι και τον φάκελο ώστε το Ασκληπιείο της Κω να μπει στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

  5. Επιτέλους κατι φαινεται να κινειται προς την σωστη κατευθυνση. Νησι του Ιπποκρατη χωρις αντιστοιχη υποστηριξη του ονοματος του.Το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να βλεπει ο επισκεπτης στην Κω θα επρεπε να ειναι ο Ιπποκρατης.Αν και πολλοι ειναι αντιθετοι στην δημιουργια αγαλματων και αδριαντων δεν παυει να ειναι η ιστορια μας, που πρεπει να τιμαμε.Αγαλμα λοιπον στο αεροδρομιο, αγαλμα στο λιμανι αγαλματα στις πλατειες που ολα να εχουν αναφορα στην ιστορια και σε γεγονοτα της Κω. Ωραιος και φτηνος τροπος οι ελιες στις πλατειες αλλα οι τουριστες ζητανε την ιστορια του νησιου.Παραλιες καλυτερες απο τις δικες μας εχουν και αλλα μερη Ιπποκρατη όμως μονο εμείς.Αν και αλλες πολλεις που εριζουν για το Ονομα του αν δεν κανουμε κατι εμεις θα γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη.(Οπως τα ΣΚΟΠΙΑ εγιναν ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

  6. Δεν τό βάζετε στην πλατεία στο Τιγκάκι? Θά ήταν πολύ όμορφη εικόνα μαζί με τήν ανάπλαση πού έγινε φέτος. Καί θά τό βλέπει καί αρκετός κόσμος .

  7. Μπράβο σας , κύριε Ναβροζιδη , που ζητεί κι εργάζεστε εδώ και νιώθετε την Κω πατρίδα σας . Τέτοια παιδιά χρειάζεται το νησί και η Ελλάδα . Συγχαρητήρια!

  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ..

    • ίδιος ο Ηρόδοτος είναι. και ο ….κύριος ου παραμονές εκλογών ευλογεί τα γένια του ,όρα Ναβροζιδης, πολλη προβολή ρε παιδί μου… ουφ Άντε μη γράψω αυτά που αισθάνομαι

  9. Μάλιστα. Δηλαδή ένας μη Κώος ασχολήθηκε με τον Ιπποκράτη σοβαρά. Ελπίζω να το δούμε στην Κω αυτό το άγαλμα και όχι σε άλλη πόλη. Να κινησουν τις διαδικασιες οι υπεύθυνοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ