37 παλέτες με ανθρωπιστικό υλικό από το Δήμο Κω στους σεισμόπληκτους που διαμένουν στην Αλικαρνασσό

4
5371

Συγκινητική υπήρξε η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους στην περιοχή της Τουρκίας και της Συρίας. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία, η τοπική αυτοδιοίκηση, τα σχολεία, οι φορείς κι οι επιχειρηματίες της περιοχής, έγιναν μια μεγάλη ανθρωπιστική αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης.
Ο δήμος της Κω θέλοντας να συνδράμει τους σεισμόπληκτους γείτονές μας συμμετείχε στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης η οποία ολοκληρώθηκε και θα αποσταλεί τη Δευτέρα. Συνολικά 37 παλέτες με ρούχα, τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, είναι έτοιμα για να δοθούν στους 8.000 σεισμόπληκτους που βρίσκονται σε ξενοδοχεία και φιλοξενούμενοι σε οικίες . Σημαντική είναι η προσφορά ξενοδόχου με αποστολή επίπλων και στρωμάτων που θα φορτωθούν ξεχωριστά σε ένα φορτηγό.
Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια του δήμου της Κω «Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προκειμένου να προσφέρουμε όλοι μαζί βοήθεια και στήριξη στους σεισμόπληκτους που δοκιμάζονται στην Τουρκία και τη Συρία» επισήμανε η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας κ.Σταματία Κανταρζή, η οποία εξηύρε την πολύτιμη συνεργασία της μεταφορικής του συμπολίτη μας Δαυίδ Χατζηδαυίδ, ο οποίος δωρεάν πραγματοποιεί όλες τις μεταφορές για την αποστολή ανθρωπιστικού υλικού στη γείτονα χώρα, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με το ΒΑΚΟΥΦ Κω, τη Μαρίνα της Κω, τα σχολεία του νησιού, τους φορείς και όλους τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στη συλλογή όλου αυτού του ανθρωπστικού υλικού.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλα μπραβο σε αυτους που εδοσαν και σε αυτους που τα συγκεντρωσαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ