Σε ειρηνική πορεία καλούν το λαό της Κω ομάδες πολιτών στο facebook και στο viber την Κυριακή στη 1μμ στην πλ. Ελευθερίας

63
2614

Σε ειρηνική πορεία καλούν τον λαό της Κω για τη νέα τροπή που έχει πάρει το μεταναστευτικό μετά τις απειλές Ερντογάν, ομάδες πολιτών της Κω στο facebook και στο viber την Παρασκευή στη 1μμ με σημείο συνάντησης την πλ. Ελευθερίας.

 

63 ΣΧΟΛΙΑ

    • Επίσης οι συνθήκες προστασίας των προσφύγων έχουν γραφτεί τη δεκαετία του ’50 όταν δεν υπήρχε πρόβλημα πληθυσμιακών πιέσεων και μαζικών μετακινήσεων. Θα πρέπει να ανανεωθούν προκειμένου να λαμβάνουν υπόψη τις παρούσες συνθήκες…Οι παράνομοι μετανάστες εκμεταλλεύονται τις διεθνείς συμφωνίες για τους πρόσφυγες και συστηματικά εκβιάζουν τον ανθρωπισμό προβάλλοντας τη δυστυχία παιδιών και εγκύων που εμποδίζονται να περάσουν τα σύνορα.Η πληθυσμιακή έκρηξη κατά ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας λόγω της φαρμακευτικής και διατροφικής βοήθειας από τις πλούσιες δυτικές χώρες.

      Μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια νέων από αυτές τις περιοχές θα επιχειρήσουν τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2050 να μετακινηθούν στην Ευρώπη. Αν συμβεί αυτό η Ευρώπη και ο πολιτισμός της θα καταρρεύσουν.

    • αγαπητό μου ημερολόγιο πολλά και σήμερα και τι να πρωτογράψω

      το βράδυ με επισκέφτηκαν κάποιοι κύριοι με λερωμένα ρούχα και λασπωμένες μπότες..
      και μου έδειξαν βίντεο από την σημερινή βόλτα στον..Φάρο.συνάντησαν λέει κάτι μουσάτους,που είχαν παρατεταμένα τα …. τους.. σαν τα κομμουνιστικά στυλάρια ένα πράμα..που ήρθαν κοπηλατώντας από το πόλεμο!!!
      κάποιοι τους πετούσαν χάρτες με οδηγίες στα Αραβικά και κάποιοι με κατεβασμένα παντελόνια,προσπαθούσαν να τους ‘εμψυχώσουν’ αλά σουλτάν μερεμέτ..όπως εγώ,
      ενώ κάποιοι άλλοι πήραν κάτι πέτρες να τους πετάξουν…. μετά την υποδοχή που τους κάναμε,υπέβαλαν αίτηση για άσυλο,ενώ φεύγοντας για το Πυλί,κλείσαμε πάλι ραντεβού για αύριο την ίδια ώρα,όπου θα υποδεχθούμε τα Αφγανικά ταλαιπωρημένα στυλάρια με το ίδιο τρόπο.
      Ο Μηχανικός σου.

    • Για την πιο φασιστικη ετικετοποίηση απ΄ολους κερδίζει ο Μηχανικος...σαρκαστής .

      να τους δώσουμε ασυλο …γιατι στο Αφγανιστάν ο μπαμπάς ο Μουσταφά έχει της ..λης του χαβά και θέλει 15 παιδιά …
      Βάλε και 3 γυναίκες και έξι καμήλες…πως να τα ταΐσεις τόσα στοματα? Να έρθουν εδώ να τα χορτάσεις εσύ ψωμάκι που σου περισευουν..
      Και δεν σου κάνει κούκου.
      Κατάλαβες κυρ Αστροναύτη μου?

  1. φωνάξτε και τους μετανάστες στην συγκέντρωση γιατί αυτοί θέλουν να φυγουν από τη Κω. Έτσι κι αλλιώς όπως πάει ο Μητσοτάκης που κάνει δήθεν πόλεμο δε θα χουμε τουρίστα φέτος να περάσει από το νησί

  2. Και η Λέσβος τόσα χρόνια ειρινικά το πάλευε και ειδέτε που κατήντησε. Οι Εβρίτες το έκαναν δυναμικά, εοιθετικά. Ετσι θέλει. Με αποχαυνωμένες ειρηνικές συγκεντρώσεις δεν βγαίνει τίποτα.

  3. ΚΑΘΕ αντίδραση- αντίσταση και διαμαρτυρία ενάντια στον αποικισμό της χώρας και την πληθυσμιακή αλλαγή που εντέχνως και φιλανθρώπως επιχειρούν τα εξωεθνικά σκοτεινά κέντρα της νέας τάξης είναι σημαντικότατη και αποτελεί τροχοπέδη στα όποια άνομα σχέδιά τους! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΊ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑDJENTA 21 ΤΟΥ 1998! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ; ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΠΟΙΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΙΤΛΕΡ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΔΊΚΑΙΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

  4. Και πολύ καλά κάνουν . Μπράβο τους. Κανένας να μην έρθει στην κω καινά φύγουν όσοι βρίσκονται.
    Μπράβο στα παιδιά που πήγαν και στον φάρο και στο ψαλίδι.

  5. Άμα δεν παίζει τραγούδια της 21ης απρίλη και δεν σερβίρετε σουβλάκια και μπύρες δεν έρχομαστε.

    • Γεια σας περβόλια, γεια σας ρεματιές
      Γεια σας φιλιά και γεια σας αγκαλιές
      Γεια σας οι κάβοι κι οι ξανθοί γιαλοί
      Γεια σας οι όρκοι οι παντοτινοί

      Με πνίγει το παράπονο, γιατί στον κόσμο αυτόνα
      τα καλοκαίρια τα ‘χασα κι έφτασα στο χειμώνα
      Σαν το καράβι π’ άνοιξε τ’ άρμενα κι αλαργεύει
      θωρώ να χάνονται οι στεριές κι ο κόσμος λιγοστεύει

      Γεια σας περβόλια, γεια σας ρεματιές
      Γεια σας φιλιά και γεια σας αγκαλιές
      Γεια σας οι κάβοι κι οι ξανθοί γιαλοί
      Γεια σας οι όρκοι οι παντοτινοί

      Μετά α τραγουδήσεις Ελύτη και συχωρεμένο Μικρούτσικο,στο τέλος και μια μελαψή μαλα….α χάριν της αλληλεγγύης και του καημού σου για …λαδερά.

      • Οχι κατι πιο μοντερνο,κατι πιο συγχρονο,θα ελεγα την φανατικη θαυμαστρια του ακατανομαστου(Τσιπρα)την ανεπαναληπτη ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ!!!.Αληθεια μηπως θαυμαζει και τον δημαρχο μας????

        • γιατί δεν θα καταλάβουν πολλοί γιατί μιλάει όλος ο κόσμος..μιλάμε για το φύκι μπορεί να έχει περισσότερη φαιά,εκτός απ τον Μηχανικό παραπάνω,που κορδίζεται και καβαλάει το καλάμι της πνευματικής ανωτερότητας.
          Μηχανικός=μονοποικιλιακός ! Δεν γεννιέσαι Μηχανικός..γίνεσαι,σαν τον ///άκα ένα πράμα.

  6. αμα ειστε μαγκες να το διοργανωσετε καθημερινη.
    ετσι για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος..
    κυριακη μεσημερι και μετα να πατε για καφε, δεν λεει.

  7. Αδέλφια..Χωρίς σουβλάκια και μπύρες δεν θα έχουμε κόσμο….Τη Δευτέρα λοιπόν να προμηθευτούμε τα πάντα και τη Τρίτη στις μία το μεσημέρι όλοι στη συγκέντρωση…

    • Tόσος βλάκας είσαι που δεν καταλαβαίνεις ότι οι λαθρομετανάστες κάνουν κακό,όχι μόνο στην χώρα

      αλλά και στους ίδιους τους πρόσφυγες,στους ίδιους τους διωγμένους απ την χώρα τους λόγω πολέμου,Με την ετσιθελική τους απαίτηση να πάρουν άδεια και επιδόματα,χωρίς να αποδέχονται καν ότι πρέπει να συμβάλουν στις Δυτικές Κοινωνίες.Τόσο ..λάκας είσαι που δεν σε νοιάζει να χαθεί ο Τουρισμός φέτος από ένα κρούσμα,εξαιτίας ιδεοληψιών..

  8. Να κατςβω να περπατησω μαζι με τους βαρυποινητες;;; ε οχι ρε παιδια ελεος,ολοι εχουν θεματα με την δικαιοσύνη, και καλα κανκυν και τα εχουν. Αγτα ειναι ανευθυνοτητες,αν τους ρωτησεις ουτε προταση δεν μπορουν κανουν.

  9. Το κράτος δεν χειρίζεται σωστά το μεταναστευτικό . Όσο για τους φασίστες ,γιατί για τέτοιους ανθρώπους πρόκειται, που συγκεντρώνονται στον φάρο και στον ψαλίδι για να εμποδίσουν υποτίθεται τους μετανάστες να περάσουν και πολλοί είχαν κυνηγετικά όπλα ας μπουν λίγο στην θέση αυτών των ανθρώπων. Και όσο για αυτό που οργανώνεται πορείες για να μην γίνει το νησί μας αποθήκη ψυχών , σιγά μην νοιάζεστε για τους μετανάστες και σε τι συνθήκες θα ζουν πείτε το ξακαθαρα ότι δεν τους θέλετε !!!

  10. Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο από Ερντογαν και ΜΚΟ. Απαιτείται άμεση νομοθετική παρέμβαση για απομάκρυνση των ΜΚΟ από νησιά, σύνορα και ενδοχώρα και αναστολή της λειτουργίας τους. Επίσης το αδίκημα της διέγερσης, αν αφορά μετανάστες, να καταστεί άμεσα κακούργημα χωρίς αναστολή

  11. Και εγώ πολίτης είμαι… Δεν κάλεσα κανέναν σε αυτή την πορεία. Να διευκρινιστει ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες…

  12. Δεχόμαστε οργανωμένη επίθεση για την καταστροφή της πατρίδας μας από την Τουρκία. Όλοι στην πλατεία. Έξω πακιστανοί Αφγανοί Και αφρικανοί πίσω Στις χώρες τους. Βοηθήστε τους πραγματικούς πρόσφυγες.

  13. Ενημέρωση ασφαλείας προς τους Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι ταξιδεύουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που πλήττονται από το μεταναστευτικό και στην περιοχή του Έβρου εξέδωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
    Οι συστάσεις αφορούν προς το παρόν σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Έβρο.

    Συνεχίστε λίγο ακόμα άκαπνοι κουρκούβιαλοι κι εσείς μαζί με το Μητσοτάκη θα καταστρέψετε μια και καλή τον τουρισμό μας και τότε θα πάμε εμείς μετανάστες

  14. Κάποιοι πολίτες της Κω με ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο να πάει στην πλατεία Ελευθερίας και να διαδηλώσει σίγουρα κατά του Ερντογάν και φυσικά κατά των λαθρομεταναστών.
    Κάποιοι που αγνοούν παντελώς τι παίζεται σε βάρος των ανυπεράσπιστων και των κατατρεγμένων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν στον ήλιο μοίρα.
    Και κάποιοι άλλοι που βγάζουν με κραυγές την εθνική περηφάνια τους. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που πριν μόλις από λίγο, φόρεσαν την στολή του μακεδονομάχου για να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.
    Εάν θυμηθείτε τι έγινε με την συμφωνία των Πρεσπών θα καταλάβετε τι συμβαίνει και τώρα.
    Αλλά στην δημοκρατική Κω. Μας είναι αδιανόητο να μαζεύονται στην πλατεία της Ελευθερίας για να διαδηλώσουν τι;;

    • να σου πω,σήμερα συνελήφθησαν πρόσφυγες απ το Θιβέτ.Ξέρεις γιατί είναι ανυπεράσπιστοι?Θα πας να τους υπερασπίσεις?

  15. Ρε δε ντρέπεστε γουρούνια ? Εσείς είστε οι φασίστες εσάς θα σας άρεσε να ζουν τα παιδιά σας συνεχώς κάτω από το φόβο? Να ακούν σειρήνες πυροβολισμούς κλπ ούτε στη γειτονιά μας δεν τα αφήνουμε να παίξουν….Μόνο αυτά έχετε να πείτε? ΝΤΡΟΠΗ σας γουρούνια, δολοφόνοι των δικών σας παιδιών..,νομίζετε το πρόβλημα είναι μόνο δικό μας? Βγάλτε πρώτα τα δικά σας μούτρα να δούμε ποιοι μάγκες είστε…γλάνια, ανανδροι του υπολογιστή!

  16. Ρε παιδιά Παρασκευή ,Κυριακή.Πάρτε μια απόφαση..Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έρχομαι..Φοβάμαι τον κορωνοιό,και τη κόρη του…Άσε που δεν ξέρω από τους πολεμιστές ποιοι πλένουν τα χέρια τους.Ήρθαν σε επαφή με μετανάστες στο Πυλί…Άστο εγώ θα πολεμήσω άλλη μέρα…

  17. Παναθεμα σε λεγεσε και Αχιλλεας ξεφτιλιζεις το ονομα….κατι κουμασια σα και του λογου σου κατεστρεψαν την Ελλαδα…..Μην ερθεις κατσε στα αβγα σου οπως κανουν οι περισσοτεροι μαγκες σαν και σενα….Ειδαμε και τους Κωους τι εκαναν το 15 που γεμισαν οι σκηνες σαν τις σαρδελες στο λιμανι….Ασ τις αφησετε τις ψευτιες ,μαγκες του καναπε. Μονο λογια ειστε απλα για να την πειτε στον αλλον, κακα ανθρωπακια…Δεν υποστηριζω Πυλιωτες , Αντιμαχειτες, Καρδαμιωτες, Κωους….Ειμαι απο το Πυλι και υποστηριζω το δικιο απο οπου και αν ειναι…ΖΩΑ!!!

  18.  Οι ΜΚΟ είναι εδώ γιατί είμαστε πέρασμα. Αν σταματήσουν να έρχονται μέσω του τόπου μας και πάνε από κάπου αλλού, οι ΜΚΟ θα πάνε και αυτές άλλού. Αλλά όποιος πιστεύει ότι αν φύγουν οι διάφορες ΜΚΟ θα σταματήσουμε να έχουμε και ροές προσφύγων και μεταναστών είναι τουλάχιστον αφελείς.

  19. Ακουσα οτι πισω απο την προσκληση ειναι η χρυση αυγη. Αν δεν ειναι να βγουν και να το πουν επωνυμα ποιοι ειναι.

    • Ανόητοι, γιατί έτσι μόνο μπορώ να σας χαρακτηρίσω ,σοβαρευτητε όταν η Πατρίδα δεν είναι καλά δεν θα είμαστε κ εμείς καλά ,τι θέλετε να αφήσουμε τον Ερντογάν να γέμιση μουσουλμάνους όλοι την χώρα; Ξέρετε τι λέει το κοράνι τους ;οποίοι δεν είναι σαν κ αυτούς να τους σκοτώνουν στο όνομα του Αλλάχ η μήπως δεν το έχετε ακούσει ;Δεν είναι οποίοι δηποτε μετανάστες είναι εχθροί ,πάρτε στα σοβαρά την κατάσταση κ σκαστε.

  20. Αν είστε άντρες ελάτε με τους αλλοδαπούς που δουλεύουν για πάρτη σας μαζί σας. Εκεί θα σας παραδεχτώ. Όχι κάνουμε την δουλίτσα μας και βγάζουμε κραυγές για την Ελλαδίτσα μας.

  21. Και με τον κορωνοιο τι γινεται; εδω απαγορεφτηκαν τα καρναβαλια. Αυτη η πορεια δεν ειναι κατι αντιστοιχο;

  22. Όλοι οι καταπιεσμένοι Κώοι λόγω έλλειψης μυαλού μετά την προτροπή του /////// να πάνε στον Φάρο ας ενωθούν να δείξουν την αντίθεση τους στην κυβέρνηση που αυτοί ψήφισαν.

  23. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΜΕΧΜΕΤ 1453» ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΕΩΝ ΕΦ35.
    ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΒΙΤΕΟ ΑΠΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΙΦΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΑΣΣΑΝΤ

  24. ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ..ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΝΟ..ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ..

  25. Τις προηγούμενες και τις επόμενες μέρες της ειρηνικής πορείας δέρνουμε και τα σπάμε κανονικά…. Τις περιπολίες στον φάρο συνεχίζουμε κανονικα πλην Παρασκευές που έχει τους χαιρετισμούς στην εκκλησία… Κατά τα άλλα νηστεία και μετάνοιες σαν καλοί Χριστιανοί μέχρι την Κυριακή του Πάσχα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ