Άλλες 21 παλέτες υλικού, από το ΒΑΚΟΥΦ Κω για τους σεισμόπληκτους

1
4062


Σήμερα στάλθηκαν 21 παλέτες υλικού, από το ΒΑΚΟΥΦ Κω για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
Εικοσι μία παλέτες στάλθηκαν σήμερα, (συνολικά 57 παλέτες) στους 8.000 σεισμόπληκτους που διαμένουν στην Αλικαρνασσό από τον Οργανισμό Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω.
Η αποστολή περιλαμβάνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, ρουχισμό και ειδή πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί για στην στήριξη στων σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας.
Η συγκέντρωση έγινε στον προσωρινό χώρο λατρείας (Αίθουσα Γάμου) στο Πλατάνι, από πολίτες, κατοίκους των γύρω νησιών και επιχειρηματίες. Στην αποστολή των πραγμάτων τόσο του ΒΑΚΟΥΦ όσο και του δήμου της Κω, βοήθησε τα μέγιστα η μεταφορική Χατζηδαυίδ.
Όπως τόνισε η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ, Ελβάν Κοτζαογλάν, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η δράση θα συνεχιστεί και την άνοιξη γύρω στον Μάιο.
Ο Σοφολογιώτατος ευχαρίστησε για την έμπρακτη αγάπη του κόσμου και της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, στη δύσκολη αυτή στιγμή των γειτόνων μας. Στη σημερινή αποστολή βρέθηκε και η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη, η οποία συνεχάρη την πρόεδρο του ΒΑΚΟΥΦ για των πρωτοβουλία , ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της για την διαχείριση της όλης κατάστασης.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ