Δ. Χασαπλαδάκης: Δεν είμαστε αφελείς! Η ύπαρξη του ΚΩΑΝ αφορά τρεις Δήμους (Κω,Αστυπάλαια,Νίσυρο) και είναι ζωτικής σημασίας

15
5509

Για τα πολλά που λέγονται και γράφονται για τον ΚΩΑΝ , το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Νισύρου και μέλος του ΔΣ του οργανισμού Δημήτρης Χασαπλαδάκης.
Έδωσε σημαντικές διευκρινίσεις για τη χρησιμότητα και τη λειτουργία του, τονίζοντας το πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ύπαρξη του, αναφέροντας παράλληλα πως δεν αφορά μόνο το δήμο της Κω αλλά και τους δήμους Νισύρου και Αστυπάλαιας με μετοχικό κεφάλαιο.
Τόνισε πως δεν είναι αφελείς να μη γνωρίζουν τη λειτουργία του, η οποία βοηθά τα μικρά νησιά, όπως πχ. τη Νίσυρο και την Αστυπάλαια, μέσω της στήριξης των Τεχνικών Υπηρεσιών, μιας και τα δύο αυτά νησιά δε διαθέτουν ΤΥ.

πηγή: https://www.kostv.gr

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασχοληθείτε με τη Νισυρο που θες να υπερασπιστείς και το δήμαρχο.Τι ακριβώς έχει προσφέρει ο ΚΟΑΝ;Εκτός από το να περνούν μισθο κάποιοι;Πόσοι παίρνουν μισθο από εκεί;

  2. …………………. Για πες ένα έργο για Νίσυρο; Για Αστυπάλαια;΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ μαζί με την ανύπαρκτη εταιρεια

  3. O διευθυντής έφυγε ο αθηναίος αφήνοντας αιχμές για άπαντες…Μήπως επειδή ήταν δεξιός και η ΚΩΑΝ είναι σφιγκοφωλια ΖΑΙΩΝ χασαπλαδακη ισχυει ??????
    Κανένα έργο τρώτε το μετοχικό κεφάλαιο σε μισθούς αριστερά δεξιά τα έργα με το ΤΕΕ παγωμένα, ένα αναπτυξιακό εργο πείτε μας ένα μόνο να σας πουμε μπραβο!!!

  4. Τ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ, ΣΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ…ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ? …

  5. Άσε μας ρε φίλε, από απόσταση…..και ότι να ναι. Η ίδια Νίσυρο εδώ και 30 χρόνια, με τα ίδια θα….. Θα…. Θα…

  6. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….

  7. Για να είμαστε δίκαιοι…
    Ας γίνει μια παρουσίαση των πεπραγμένων προτάσεων που έγιναν από την αναπτυξιακή εταιρεία και να μας πουν ποιες από αυτές υλοποιήθηκαν και ποιες είναι σε εξέλιξη…
    Όχι λόγια αλλά έργα κύριοι για να μας δικαιολογήσουν και τους μισθούς ο καθένας τους και τι ακριβώς έκαναν για να τα δικαιούνται.
    Αυτό κάνουν οι σοβαρές εταιρείες.
    Δεν μπορείς να εισπράττει ο καθένας παχουλός μισθούς και να μην έχουν να δείξουν κάτι…
    Και επίσης τα χρήματα ανοίκουν στους πολίτες και έχουν όλοι υποχρέωση να μας πουν από ποιους κωδικούς ισολογισμού εκταμιευθηκαν σε που πήγαν.
    Αυτά τα λίγα…
    Αναμένω τις ενέργειες τους εάν βέβαια υπάρχουν!!!

  8. Ακόμη μιλάτε οι οι Ζαιοι και νομίζετε ότι έχουμε μικρή μνήμη. Μην εκτιθεστε με αρλούμπες. Όσο για τις εταιρείες σαν αυτή που λες μας τα είπαν κι άλλοι. Και δυστυχώς είναι αυτοί που μιλάνε σοβαρά και υπεύθυνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ