Συνάντηση Δημάρχου Κω με Σύλλογο Πολυτέκνων | Οικονομική αρωγή -συνδιοργάνωση εκδηλώσεων

9
2393

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις δράσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας για τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο Σύλλογος για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ζήτησε από το Δήμαρχο Κω να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης ακινήτου, όμορου στο χώρο στέγασής του ή σε άλλο διαθέσιμο ακίνητο του Δήμου, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του και να λειτουργήσει σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Παράλληλα ζήτησε την οικονομική αρωγή του Δήμου και πρότεινε την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αντιμετώπισε θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου και υποσχέθηκε να στηρίξει τη δράση του, στο βαθμό που επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσοι γυφτοι εινσι στο σύλλογο πολυτέκνων και ποσά τους πληρώνουμε …για να συνεχίζουν να μας βρίζουν και μα μας κλέβουν;

  2. Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο ύπαρξης του συλλόγου.Μονο συνδρομές,χωρίς αντίκρισμα.Καρτα πολυτέκνων, χωρίς αξία.Βεβαιωσεις από ομοσπονδία για δικαιολογητικά, επί πληρωμή…..Τιποτα άλλο, μόνο πιστοποιητικό που θα μπορούσε να το εκδίδει το ΚΕΠ ή ψηφιακό.Το γραφείο τι το θελετε από την στιγμή που δεν προσφέρει υπηρεσίες; Αλλά και άλλα……

  3. Απορώ με κάποιους ανθρώπους πως βγάζουν τέτοια κακία… Ο Σύλλογος προσπαθεί να βρει μια ασφαλή στέγαση και αν δεν βοηθήσει ο δήμος δεν υπάρχει άλλος αρμόδιος…. Όλοι προσπαθούν αρκετά και αυτό θα το γνωρίζει μόνο ο σύλλογος.

  4. Συγχαρητήρια στο σύλλογο πολυτέκνων Κώ- Νισύρου και στο ΔΣ του συλλόγου για την προσπάθεια σας να κάνετε αυτές τις ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς που μας έχουν ξεχάσει δυστυχώς. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτόν το σύλλογο έχω άμεσα πάντα εξυπηρέτηση από την υπάλληλο κ ότι χρειαστώ υπάρχει κατανόηση. Λόγο του ότι η εργαζόμαστε σε υπηρεσίες που μεταφερόμαστε από το ένα μέρος στο άλλο κ δεν είχαμε την ίδια εξυπηρέτηση σε όλα μέρει όπως εδώ . Κ πάλη σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.

  5. Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα , εμείς έχουμε πάρει κ προϊόντα, και μείωση στο νερό , και την έκπτωση 10%απο τα ψώνια μας στον σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΌ. και τα πιστοποιητικά μας για τις προκηρύξεις μας . Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα της κυρίας πιο είναι;;; . Μάλλον έχει μείνει πίσω . Ας πάει να γραφτεί στη Ρόδο η στη Λέρο να πληρώνει 25€+5+για το κάθε μέλος να μην περνάει τίποτα. Εδώ τουλάχιστον οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν .

  6. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον σύλλογο πολυτέκνων μας , έχω να πω τα καλύτερα γιατί η εξυπηρέτηση που ζήτησα όταν είχα ανάγκη από την πιστοποίηση για τις σχολές των παιδιών μου κάνανε τα πάντα να τα έχω έγκαιρος. Κ προϊόντα πήραμε , κ την κάρτα μας για ψώνια πήραμε . Έχω να πω πως είμαστε τυχεροί που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και χωρίς την υποστήριξη από κράτος και της ευρωπαϊκής Ένωσης που κάποτε έστελναν πράγματα στο σύλλογος πολυτέκνων Κω-Νισύρου κατόρθωσε να δώσει προϊόντα σε πολύτεκνους. Μπράβο τους

  7. και του πολύτεκνους όλους μας κλέβουνε πληρώνουμε από πάνω για φιλοδώρημα ένα πακέτο φακκη μπροστα στις λαδιες που γινονται

  8. Κανένας δεν σας κλέβει .Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο βάζουν προσωπική δουλειά και χρόνο , αλλά και χρήματα από την τσέπη τους ,για να υπάρχει ο σύλλογος και για να μπορούμε να διεκδικούμε έτσι τα δικαιώματα μας .Ας αφήσουμε τον καναπέ και ας μάθουμε όλοι να προσφέρουμε ανθρωπιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ