Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην οικογένεια, από Αστική εταιρεία -ΙΜ & Σύλλ. Πολυτέκνων

0
5032

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ξεκίνησαν σήμερα Κυριακή, οι εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην οικογένεια, από την Αστική εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κω -Νισύρου .
Μια πρωτοβουλία που έρχεται να τιμήσει την Οικογένεια και για αυτό αποφασίσθηκε η ανακήρυξη του μήνα Γενάρη του 2023 να είναι αφιερωμένος στην Οικογένεια με σειρά εκδηλώσεων.
Στη σημερινή εκδήλωση στο Χάνι, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Χρύσας Αλεξάκη με τίτλο » Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ» , με μια δημόσια συζήτηση για τον Γάμο και την Πατρότητα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κωου και Νισύρου, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων κ.Δροσου,, με ομιιλητές, τον συγγραφέα, Δρ Αθανάσιο Μουστάκη, ο Δρ Δημήτριο Κ. Γερουκαλης, ιατρός ψυχίατρος καιξ φυσικά τη συγγραφέα κ.Αλεξακη.
Την εκδήλωση συντόνιζε η κυρία Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, Πρόεδρος Δ.Σ.Κω και Δ.Σ.Α.Ε

Ακολουθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα πρ.Εβραϊκής Συναγωγής.
Εκδήλωση, δημόσια συζήτηση με θέμα Οικογένεια, Εφηβεία, Βία. Ομιλητές η κυρία Άντα Καφασαρη, Επιμελήτρια Ανηλίκων και ο Δρ Δημήτριος Κ.Γερουκαλης, ιατρός ψυχίατρος. Συντονιστής ο κύριος Νικηφόρος Φαρκωνας, κοινωνιολόγος.
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα ΧΑΝΙ.
Εγκαίνια εκθεσης Αγιογραφιας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, με τίτλο ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό Σάββατο, 21 Ιανουαρίου και Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ