Αναγνώστρια: Ντροπή για αυτή την εικόνα σε περιοχή του Ηρακλή

9
1327

Ντροπη για αυτη την εικόνα σε περιοχή του Ηρακλή .Οι συγκεκριμένοι κάδοι είναι για την γειτονια αλλα εχουν γινει πόλος ελξης απο ατομα που δεν θελουν να ριχνουν τα σκουπιδια μπροστα στα σπιτια τους και τα πετανε εδω και οχι μέσα. Και οι κουτες που ειναι για ανακυκλωση ειναι γεμάτες με υπολείματα χορτα και κλπ και ετσι δεν τα παιρνουν με το απορριματοφορο και οπως βλεπεται εχουν ξεχυθει στο δρομο και γινονται επικίνδυνα για τους οδηγους.

Αναγνωστρια

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το πα και το ξαναλεω..καλος ο δημαρχος αχρηστοι οι υπευθυνοι καθαριοτητας

    • Καλα κυρια αναγνωστρια,γιατι δεν βαζετε και το επωνυμο σας;Τι φοβαστε;Χωρις επωνυμια χανεις το δικαιο σου.Εαν δεν βαλεις την επομενη φορα το επωνυμο σου δεν θα σου ξαναγραψω.Αυτο που κανεις,ΚΟΥΡΑΖΕΙ,χωρις επωνυμια.

  2. έχεις ξευτιλιστει τελειως.Εβγαλες δυο κλαδιά φωτογραφία την στιγμή που το νησί είναι πεντακάθαρο,για να αντιπολιτευτης μαυτον τον ξευτιλισμενο ανωνυμο τροπο.Να γιατί ο νικηταρας θα είναι παντοτινος δημαρχος.Σκουληκια απερχομενα.

    • Εσυ ρε μεγάλε γυαλιά φοράς όταν κυκλοφορείς έξω ;; Αν όχι πήγαινε σε κάποιον οφθαλμίατρο να σε κοιτάξει γιατί δεν βλέπεις την βρωμα που επικρατεί σε όλο το νησί!!

  3. Καλημέρα αγαπητέ συνδήμοτη .Εγώ δεν αναφέρθηκε ουτε στον Δήμαρχο ουτε στην υπηρεσία καθαριότητας που κάνει οτι καλύτερο μπορεί με τις υπαρχουσες συνθήκες .Η αναφορα μου ειναι για αλλους συνδημότες που δεν εχουν κοινωνικη συνειδηση και αντι να τα αφησουν τα σκουπιδια διπλα στον δικο τους καδο τα πετανε οπου τους βολευει και δεν ειναι μονο κλαδια εχει διαφορα ογκωδη αντικειμενα που μπορει να τα παρει μονο το ανοιχτο φορτηγο και φυσικα δεν εχουν παρει τηλ την γραμμη του δημότη για αποκομιδη .

    • Κυρια αναγνωστρια.Μπραβο σου που βγεικες και είπες ότι δεν φταιη ο δήμος.Και εγώ έχω μηνύσει συνδημότες για αυτό το σωστό που γρσφετε,οτι τα σκουπιδια τα αφήνουν απέξω,και με τους κάδους να είναι αδειοι.Ολοι πρεπει να τους κατηγορουν γιαυτο που κάνουν,γιατι δεν κανουν κακο στον δήμο,αλά στο νησί που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.Και πάλι συγνώμη.

  4. Ολα τα άλλα είναι πεντακάθαρα, αλλιώς θα τα βγάζανε στη σέντρα…
    Συγχαρητήρια στους ήρωες της καθαριότητας
    που με 500.000 κόσμο στο νησί
    τα βγάζουν πέρα ολόκληρο το καλοκαίρι.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ