Την επιμήκυνση της σεζόν για όλο το χειμώνα στην Κω, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δωδ/σου Δ. Σαράντης

8
2660

Οι εκτιμήσεις για τη σεζόν στην Κω, δείχνουν κλείσιμο στα ίδια επίπεδα με το 2019 ή αύξηση 3%
Σε τροχιά ανάπτυξης η πατρίδα μας, τονίζει ο υπεύθυνος του Τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δωδ/σου, Δημήτρης Σαράντης, με την τουριστική κίνηση να ξεπερνά τα μεγέθη του 2019 και τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν κλείσιμο της σεζόν στα ίδια επίπεδα με το 2019 ή αύξηση της τάξης του 3% για την Κω.
Ο κ. Σαράντης ανακοίνωσε επίσημα την επιμήκυνση της σεζόν για την Κω για τους μήνες Νοέμβριο έως Φεβρουάριο και επισήμανε πως αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά για τη χειμερινή τουριστική περίοδο, σε συνεργασία με τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, του Σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και του ΣΕΠΕ Κω.
Τόνισε δε, ότι η Κως διαθέτει για τη χειμερινή σεζόν 4.500 κλίνες, πάνω από 50 εστιατόρια, 400 εμπορικά καταστήματα και σε συνδυασμό με την ακτοπλοϊκή διασύνδεση μεταξύ των νησιών καθώς και τις θεματικές μορφές τουρισμού (ποδηλατικό τουρισμό για Κω και αναρριχητικό για Κάλυμνο), το νησί μας, θα είναι έτοιμο για ανάπτυξη χειμερινού τουρισμού, μαζί με τη Ρόδο και την Κρήτη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με ολο το σεβασμο. Τι ειναι αυτα που διαβαζω. Με τι υποδομη ιατρονοσηλευτικη καλυψη λετε τετοια πραγματα. Στο να επιμηκυνεται το τουρισμο θα εξοντωσετε εμας τους εργαζομενους στο νοσοκομειο. Ας γινει το καινουριο νοσοκομειο ας ολοκληρωση ο επαρχος το οδικο δικτυο ας καθαριστει το νησι απο τα σκουπιδια και μετα ας προβειτε σε τετοιες ανακοινωσεις μην το ακουσω ξανα αυτο με τιποτα ειναι λογος να δηλοσουμε παραιτηση απο το νοσοκομειο

  2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

  3. Το δύο πουλάκια κάθονται που έγραψε αναγνωστης είναι πολύ εύστοχο …..
    Δεν έχει ιδέα απο την λειτουργία της Τουριστικής βιομηχανίας και tour operating.
    φύκια για μεταξωτές κορδέλες

  4. κ. Σαραντη φετος το νερο ξεπερασε τα κοκκινα ορια και βρισκομαστε πριν την λειψυνδρια επισημως καθε απογευμα πεφτει η πιεση στην πολη, αντι να ζητατε κρισιμες υποδομες βιολογικους, οδικο δικτυο ασφαλτοστρωση που ειναι παντου γεματοι χαντακια και τραυματιζονται ανθρωποι, ενεργειακη επαρκεια, υδροδοτηση νεους τροπους, αναπτυξη λιμενων ουτε ενα κρουαζιεροπλοιο ακομα να πιασει λιμανι στην Κω, λετε το πασιφανες θελουμε τουριστες εδω κινδυνευει το νησι αν δεν βρεξει φετος να μην εχει επαρκεια να καλυψει με νερο τους θερινους τουριστες του χρονου…αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα ο Δημος Κω ειναι πισω σε ολα αυτα φτιαξτε πρωτα τις υποδομες και μετα διεκδικειστε τρομαρα σας, θελω και θελω ε θελε αλλωστε τσαμπα τα λες !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ