Δ. Σαράντης προς Β. Πη: Θα σας θυμίσω ένα παλιό παραμύθι Όχι το γνωστό παραμύθι με τον Λύκο Αλλά #Το παραμύθι τού δημοτικού φόρου#

10
895

Αγαπητή Κυρία Βάσω Πη
Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής.
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σήμερα 11/05/2021 στα τοπικά μέσα την δήλωση σας
*ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ*

Θα σας θυμίσω ένα παλιό παραμύθι Όχι το γνωστό παραμύθι με τον Λύκο Αλλά
# Το παραμύθι τού δημοτικού φόρου#
Για ένα παραμύθι πού ξεκίνησε στις δικαστικές αίθουσες το 2009 και τελείωσε το 2015 (Σχετικά γρήγορα). Το 2006 λοιπόν προεκλογικά η Δύναμη Αλλαγής την παράταξή πού υπηρετείτε σήμερα έλεγε στους Κωους πολίτες και επιχηρηματιες «Επανεξετάζουμε τον Δημοτικό φόρο, Εισφορές και Επιβαρύνσεις με βάση την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Αναβάθμιση τής Κω».
ΟΧΙ μόνο δεν επανεξέτασε τον Δημοτικό Φόρο Τις Εισφορές και Επιβαρύνσεις Αλλά με την επιβολή της Δύναμης αποκλείσατε κάθε Δίαυλο Διαλόγου και Επικοινωνίας με τούς Πολίτες και επιχειρηματίες της Κω Φαίνεται λοιπόν ότι μετά από αυτήν την ιστορική απόφαση στην αίθουσα του Δικαστηρίου κατάργησης
# Τού Παραμυθιού τού Δημοτικού Φόρου # Και έχοντας βεβαίως εσείς αυτήν την εμπειρία ώς παράταξη πού ανήκετε και υπηρετείτε την άρνηση τού διαλόγου . Κρίνετε εξ ιδίων τά αλλότρια .
Για αυτό και για πλήθος άλλων.
Με εκτίμηση
Σαράντης Δημήτρης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

      • Και η πρώτη της απόφαση η αύξηση του μισθού της. Οι λύκοι που γαυγιζουν ακόμα όταν όλη η Κως τους σφυρίζει»κλέφτικα»! Βρε ουστ, βρε ουστ.

    • Μιλά ο πετυχημένος! Ο»ουσιαστικός» σχολιαστής,ο»ανεβάζω την κάθε ακακία»για να τεκμηριώσει την ακακία που τον δέρνει. Ότι τα @@ατα, ότι και το φτυάρι.

      • χαχαχαχ εγω ξερω ..οτι….
        Δεν ασχολεισαι καθημερινα με καποιον που δεν τον υπολογιζεις…
        κοκοβιε εχεις μεγαλο πονο!!!!!

  1. Δημητρακι με μαύρο σε βλέπω και πάλι στην κάλπη.. Βρε φτάνει ασχολείσαι με τον Γιώργο, αυτός έκανε δήμαρχος εσύ τι κάνεις?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ