ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φωταγώγηση Δημοτικού Μεγάρου Κω – Το γκρίζο δεν μας ταιριάζει

27
4210

Φωταγώγηση Δημοτικού Μεγάρου Κω – Το γκρίζο δεν μας ταιριάζει

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ο κοσμος σας γυρισε την πλατη. Σας φτυνει. Κανατε και καλεσμα για λαικη συγκεντρωση! Οχι τρεις δυο κι ο κουκος ησασταν. Αμ ο φωτισμος; σκετη βλαχια.

    • ΜΑΖΈΨΤΕ βρε ΆΧΡΗΣΤΟΙ τα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ, οι κάδοι κατάντησαν χωματερές και η βρώμα παντού στην πόλη και τα χωριά….

    • Πολύ κακό για το τίποτα. Πήγα και εγώ και προσπαθούσα να δω κάτι το ξεχωριστό. Ένας απλός όμορφος φωτισμός που πολλά ιδιωτικα κτήρια έχουν κάτι αντίστοιχο εδώ και χρόνια. Κάτι που έπρεπε να το είχαν κάνει ηδη οι παλαιότεροι δήμαρχοι. (εκτός αν δεν είχαν λαμπτήρες τότε).

  2. Μπρρρρρρρ όλα φτιάχτηκαν τώρα… τα σκουπίδια μαζεύτηκαν όλα καθαρά.. φώτα στους δρόμους έχουμε, λακούβες κλείσανε , η βρωμια καθάρισε , και τι μας έμεινε ;; Ο φωτισμός του δημαρχείου…. Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έρχεται!!!!!! Ένας χρόνος ακόμα κ σπιτάκια σας!!! Αρκετά λεφτά φάγατε από τους δημότες!!!!!

  3. Η λακουβα του 1,5 μετρου που ανοιξαν μπροστα στην Ιπποκρατους μεσα στην πλατεια ελευθεριας εχει ενα μηνα που ειναι ετσι και τα μπαζα διπλα με κινδυνο των παιδιων να πεσουν μεσα μπροστα στο πρωην καφε ναος

  4. Καλά είναι φάτσα αυτή δημάρχου; Αυτός ξεχειλίζει Μίσος, κακία και κομπλεξισμό! Δεν το έβλεπαν οι Κώοι; Όμως η φωταγώγιση δεν είναι έργο για επίδειξη αλλά για πείδιξη. Έργο είναι η καθαριότητα της πόλης και του νησιού. Έργο είναι οι υποδομές για την ανάπτηξη. Έργο είναι η πάταξη της αυθαιρεσίας των καταστηματαρχών. Έργο είναι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης. Ποιος θα τα κάμει όμως αυτά; Βρείυε έναν που να είναι ικανός για παραγωγή έργου και θα κερδίσετε μια θέση στα φετινά «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ»!!!!!!

  5. δημαρχε προχωρα!! καθε μερα κανεις κατι κσλο για το νησι. θα εισαι δημαρχος για πολλα χρονια!!

  6. Μακάρι να μπορούσα να πω πως αυτά τα ωραία, χωρίς το γκρίζο κτλ, δεν ισχύουν και για το νησάκι μας… Από λάμπες led και φωταγωγήσεις καλά τα έχετε καταφέρει… Για τα πραγματικά προβλήματα της Κω να δω πότε θα γίνει κάτι!

  7. Επίσης δεν μας ταιριάζει το ήδη υπάρχον νοσοκομείο με τόσες σοβαρές ελλείψεις, επίσης δεν μας ταιριάζει η κατάντια στις παιδικές χαρές,όπως και πάρα πολλά άλλα σοβαρά ζητήματα, σημαντικά!!!

  8. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια,διότι είναι το πιο κεντρικό σημείο της πόλεις,επιτέλους,

  9. Πάτε καλά φαντασιες καί φωτογραφίες είστε μόνο διαλύεται την Κω η Βλάχου ας βγει καμία φωτογραφία ακόμα κρίμα δήμαρχε αυτούς πού έχεις δίπλα σου θά βουλιάξουν καί εσένα

  10. Έρχεται η Στιγμη που θες να τα πεις ολα,αλλα τελικα συνειδητοποιεις οτι και να τα πεις ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΝΌΗΜΑ.

  11. Τα δικά μας τα λαμπάκια που μας τα έχετε ανάψει τα ξέρεις ;;;;;; Κρυφού λοιπόν για να μη μάθεις τι θα γίνει!!!! Χειρότερα και από την Κέφαλο!!!! Ουστ δρόμο

  12. της πιο δυνατής μουσικής παρακειμένου μπαρ,και να τοποθετηθεί μια κρήνη που να αναβλύζει μπόμπα, ώστε όταν τελειώσουν τα λεφτά της νεολαίας να σκύβουν να ξεδιψούν.

  13. Επίσης δε μας ταιριάζει στο δρόμο από τον Κυπριώτη προς τα Θερμά οι τουρίστες να περπατούν με κινητά για να φωτίζουν το δρόμο τους, αφού το βράδυ εδώ και δύο εβδομάδες υπάρχει πλήρης συσκότιση . Εσείς, ομως γερά , φωταγωγίστε το …. Δημαρχείο (!)

  14. μέ »επεξεργασία»… αφαιρούμε τά κτήρια τής αρχαιότητας(Ελληνικά καί Ρωμαικά) καί τών χρόνων κατοχής(τουρκοκρατίας- ιταλοκρατιας). τί έχουμε νά επιδείξουμε; (εκτός από φυσικό κάλος).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ