Γ. Κίτσης: Η εικόνα στους δρόμους μας εκθέτει ως τουριστικό προορισμό | Ο Δήμος να προμηθευτεί ηλ. σκούπες-οχήματα (ΦΩΤΟ)

15
2120
ΦΩΤΟ 1. ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.
ΦΩΤΟ 2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΘΗΝΑΣ.
ΦΩΤΟ 3. ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΡΟΜΩΝ .
ΦΩΤΟ 4. ΟΧΗΜΑ ΠΛΥΣΕΩΣ ΚΑΔΩΝ.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ-ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΡΟΜΩΝ-ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΛΥΣΕΩΣ ΚΑΔΩΝ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
Γιώργος Κίτσης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΙΤΣΗ…ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ.

  2. Απ το σύνολο των επισκεπτών,ένα 30% ανήκουν στην μεσαία προς ποιοτική κατηγορία,το υπόλοιπο είναι χειρότεροι από τα σακίδια των 70ς..
    Το λιμάνι βρωμάει κατούρημα…
    Η εικόνα των επισκεπτών είναι ανησυχητική,που πίνουν και οδηγούν,που πετάνε σκουπίδια, μπουκάλια,που δεν ακολουθούν υγειονομικούς κανόνες,που οδηγούν τύφλα,που γαυγίζουν όλο το βράδυ,που δεν σέβονται τίποτα και κάνουν ότι απαγορεύεται στις χώρες τους..σαν τελευταίο θα σου πω ότι παραλίγο να έχουμε ανεξέλεγκτες πυρκαγιές λόγω των μερακλήδων…που καπνίζουν και σε αρχαιολογικούς χώρους.

  3. Εάν γίνεις δηλαδή εσύ Δημοτικός σύμβουλος θα μπεις μπροστά να φέρεις μηχανήματα στην Κω..Άστε τα σάπια

  4. Βρε Γιωργο ποιος σου ειπε οτι ο δημος δεν εχει τα ιδια μηχανηματα; Χειριστές δεν εχει. Το 2017 ο δημος μπορουσε να παρει 50 μόνιμους υπαλληλους και δεν το εκανε. Γιατι ηθελε η καθαριοτητα να παει σε ιδιωτη ατο 100%. Η ιδια λογικη και στο ΔΗΡΑΣ. Με το ελαχιστο προσωπικό και με τη νομοθεσία πως εργατης απαγορευεται μα ανέβει σε σαρωθρο τι δεν καταλαβαινεις; Ποιοςνθα μας αφήσει να το οδηγησουμε χωρις πτυχιο χειριστη;

  5. ή τον Δήμαρχο, και τον κάθε Δήμαρχο, ας κοιτάξουμε πρώτα τι κάνουμε εμείς. Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που για να μην λερώσουν το χέρι τους ή επειδή βαριούνται ή … δεν ανοίγουν το καπάκι του κάδου αλλά αφήνουν τη σακούλα τους απέξω. Για να φάνε οι γάτες μήπως?

  6. Ώπα τι έγινε;;;; Δεν σας κάνανε αυτά που σας τάξανε προεκλογικά οι κολλητοί σας και τώρα γυρίζετε πλάτη;;; Λίγο ντροπή στα μάτια των πολιτών πια!!!!!!

  7. Μπράβο δημαρχε,όλοι αυτοί ήταν μαζί σου μόλις δεν τους έκανες τα ρουσφέτια δηλητηριώδει φίδια να σε φάνε,

  8. Ντροπη αφου ανεχομαστε να μας φθανουν το νησι σε τετοια χαλια ειμαστε ολοι υπολογοι που το δεχομαστε βρε το 74% σας μαρανε της επανεκλογης ακουγεται οτι ο Δημαρχος εφυγε διακοπες εκτος Κω για ταξιδακι αναψυχης…προφανως καλα εκανε αφου και που ηταν στο γραφειο διακοπες κανει αδιαφορωντας για τα προβληματα του νησιου μονο οι φωτογραφιες τον μαραναν μην πω και κατι αλλο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ