ΒΙΝΤΕΟ Ο καναπές,τα μπάζα,τα σχόλια στο Face από συνδημότες

5
1440
Ο καναπές,τα μπάζα,τα σχόλια στο Face από συνδημότες-σχολιάζουμε με τον Αντιδήμαρχο Στ. Καμπουράκη

 

Η αντιπυρική περίοδο έχει ξεκινήσει, μεγάλη προσοχή σε όλους. Στ. Καμπουράκης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος  Κώ

πηγή: MAZI στο Κostv

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήρθε η ώρα σας να πάτε σπίτια σας!!! Η καταστροφή του νησιού είστε!!!!!!!

    • ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΑ.ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.ΘΕΟΔΟΣΗ ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    • Εσύ και οι κολλητοί σου, κερδίζετε το βραβείο της ανοικτής παλάμης ως οι πανηλίθιοι της Κω. Εσείς που θα έπρεπε να κρύβεστε στα λαγούμια σας ως οι καταστροφείς του νησιού, έχετε το θράσος να κατακρίνετε την Δημοτική Αρχή του κου ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΑ.ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.ΘΕΟΔΟΣΗ ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

  3. Το chanei του ΚΙΜ…. …. ….
    Δείτε τι ψηφισατε!!!!
    Τώρα φταίνε οι δημότες…. τα προηγούμενα χρόνια έφταιγαν οι πρώην!
    Οποιος δεν σας ξέρει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ