Το ΔΙΙΚ στο Ελληνοσερβικό Εκπαιδευτικό Συμπόσιο στο Βελιγράδι | «Προώθηση της Ιπποκρατικής Ιατρικής και Φιλοσοφίας»

4
753

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΙΚ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Η προωθηση της  Ιπποκρατικης Ιατρικης  και  Φιλοσοφιας , αποτελει πρωταρχικο στοχο του Διεθνους Ιπποκρατειου Ιδρυματος.                                                                            Σε αυτα τα πλαισια συμμετειχαμε στις 9 Απριλιου στο Βελιγραδι, σε Ελληνοσερβικο Εκπαιδευτικο Συμποσιο με τιτλο : Ιπποκρατικες  Αξιες και  Ιατρικη. Το Συμποσιο διοργανωσε  το Παγκοσμιο Ιπποκρατικο Ινστιτουτο Ιατρων , σε συνεργασια με την Ιατρικη Σχολη του Πανεπιστημιου του Βελιγραδιου και τελουσε υπο την Αιγιδα του Πριγκιπος Αλεξανδρου και της Πριγκιπισης Αικατερινης της  Σερβιας .                                                                                            Συμμετειχαν : το  Διεθνες Ιπποκρατειο Ιδρυμα και οι Ιατρικες Σχολες Θεσσαλιας και Αθηνων. Ο Αντιπροεδρος του ΔΙΙΚ εκπροσωπισε το Ιδρυμα με προσφωνηση  κ Φυτευσε Πλατανο τον οποιο προσεφερε το ΔΙΙΚ απο την Ελλαδα. στον προαυλιο χωρο της Ιατρικης Σχολης του Βελιγραδιου. Επσης εκπροσωπισε το ΕΚΠΑ με ξεχωριστο χαιρετισμο.  Υπηρξε εποικοδομητικη συνεργασια μεταξυ ολων των φορεων , προγραμματιστηκε αναλογη εκδηλωση στην Ιατρικη Σχολη του ΕΚΠΑ για τις 21.05.21, οπου θα συμμετεχουμε ενεργα στο επιστημονικο προγραμμα. Επισυναπτεται φωτογραφικο υλικο απο την εκδηλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέως πρίγκηπας Αλέξανδρος και τέως πριγκηπισα Αικατερίνη. Η βασιλεία έχει εκεί καταργηθεί από τον Β Παγκοσμίο πόλεμο.

  2. Το ΔΙΙΚ υπό τον Γιώργο Πατούλη υπο την Λαρισσα
    Δορυφόρος αντί πρωτοπόρος με ανύπαρκτο πρόεδρο που νοιάζεται για την υστεροφημία του κ την πολιτική πορεία συγγενούς του Ούτε το όνομα του αντιπροέδρου δεν έβαλε στην παραποιημένη ανακοίνωση
    Η ΝΔ δεν τον διέγραψε για την συμπεριφορά του;
    Τα ίδια συνεχίζει ! αλλάζει ο Μανωλιός ;

  3. Οι λέξεις Τέως κ πρώην χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει κάποιος ενεργός τώρα
    Το σωστό είναι ΕΚΠΤΩΤΟΣ !

  4. Οι λέξεις Τέως κ πρώην χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει κάποιος ενεργός τώρα
    Το σωστό είναι ΕΚΠΤΩΤΟΣ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ