ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Εκτεταμένοι καθαρισμοί σε πλατείες και πεζόδρομους της Κω από το Δήμο

19
3445

Σε εκτεταμένο πλύσιμο και καθαρισμό πεζόδρομων και πλατειών του ιστορικού κέντρου της Κω προχώρησαν ξημερώματα Τετάρτης, 1η Σεπτεμβρίου, συνεργεία του Δήμου μας.

Οι καθαρισμοί αφορούν στην περιοχή από την Πλατεία Διαγόρα έως τους πεζόδρομους του λιμανιού. Στις πλατείες: Αγίας Παρασκευής, Ελευθερίας, Καζούλη, Ρήγα Φεραίου και στους πεζόδρομους μεταξύ αυτών, όπως επίσης και στις οδούς που περικλείουν το ιστορικό κέντρο έως το λιμάνι.

Αντίστοιχοι καθαρισμοί θα διεξαχθούν στην συνέχεια και σε άλλες περιοχές του νησιού.

 

Γραφείο Τύπου

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή τώρα τι θέλετε? Μπράβο για τα αυτονόητα? Και αργήσατε πολύ!!! Να συνεχιστούν οι καθαρισμοί χωρίς φανφάρες!!! Κι εγώ κάνω τη δουλειά μου κάθε μέρα αλλά δεν με γράψανε στις ειδήσεις!!!

      • Aπο πότε ρε κοκοβιε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ειναι ΕΙΔΗΣΗ?
        η πλακα ειναι οτι θεωρεις το εαυτο σου…….εξυπνο……χαχχααχ
        ο Κυριτσης θα εχει πολυ δουλεια βλεπω…..
        το τι κλαμα θα πεσει παλι……
        καταθλιπτικοι γραφιαδες του ΑΝΙΚΑΝΟΥ….

        • ψιτακο, τα αυτονοητα οι πρωην τα ειχανε ξεχασει. την καθαριοτητα, τα χορτα, τις λαμπες, τις λακκουβες. αυτη η δημοτικη αρχη, τρεχει, προσπαθει, και το αποτελεσμα εχει φανει. ο πρωην ειχε αλλες ικανοτητες και αλλα χουγια, γνωστα σε ολο το νησι. γιαυτο τον ξεκουμπησε ο κοσμος για παντα!!! εσυ συνεχισε το ψαξιμο…..

  2. Καλά βρε παιδιά .πρώτη φορά καθαρίζουν; ε ήμαρτον πια αυτές οι φώτο και τα δελτία τυπου .Κάντε και καμία σοβαρή δουλειά εσείς οι γραφιάδες .Σας πληρώουμε που σας πληρώνουμε ας δουλέψετε για κάτι χρήσιμο και όχι για τις αηδίες που μας γράφετε κάθε μέρα…

  3. Αντε βρε άχρηστοι ανίκανοι εδώ έχει βρωμίσει όλο το νησί οι δρόμοι γεμάτο σκουπίδια από τους βρώμικους κάδους που έχετε χρόνια να τους καθαρίσετε και είπατε 1η Σεπτέμβρη πρωί πρωί να πλύνετε τους δρόμους του κέντρου να σας πάει καλά η χρονιά μόνο στην θάλασσα δεν πήγατε να μαζέψετε 40 κύματα και να σπάσετε κανένα ρόδι.

    • Αυτό που λες ότι οι δρόμοι είναι γεμάτο σκουπίδια, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι, υπάρχουν πάρα πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί που πετούν τα σκουπίδια τους από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους!! Να σου φέρω ένα παράδειγμα, πηγαίνοντας στη δουλειά (στο Τιγκάκι) και πηγαίνοντας από τον κάτω δρόμο (οδός Χριστοδούλου Τσιγάντε), σε όλο σχεδόν το μήκος του δρόμου, δεξιά και αριστερά έχουν πεταχτεί σκουπίδια από αυτοκίνητα. Μιλάμε ότι δεν μπορείς να φανταστείς τι πετάνε…από πακέτα τσιγάρα, πλαστικά μπουκάλια, κ.τ.λ. …μέχρι και μπουκάλια μπύρας!! Καλό θα είναι λοιπόν, να μην κατηγορούμε για όλα τους εκάστοτε Δήμους!

  4. Καλημερα σας και καλο μηνα.. Ολα αυτα καλο ειναι να γινονται σε ποιο τακτικο χρόνο και παντου.. Χτες ειδα κατι που δεν μου αρεσε καθολου. ..υπαλλήλος αποριματοφορου να δουλευει χωρις γαντια και να μαζεύει χαρτιά υγειας και οχι μονο απο κατω… Αυτους δεν τους ελέγχει κανενας.ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

  5. Η κως λαμπει. Αυτη η δημοτικη αρχη τρεχει δημιουργει, ασχολειται. Ιχι κρουαζιερες και καλοπεραση!!

  6. κυριε δημαρχε ειμαι δημοτης Κω και νιωθω μεγαλη αδικια που μενω σε χωριο τι παραπανο εχουν στην πολη οι ανθρωποι απο εμας; μια βολτα να κανετε θα καταλαβετε τι εννοω.

  7. συνεχώς φωτογραφίες και δελτία τύπου για το παραμικρό !!!
    Δε βαρέθηκαν !!!

  8. Ελπίζω ούλοι οι εργαζόμενοι να’ χουν μπόλι, έτσι;;;
    Αλλιώς, ούλες οι πλατέες και πεζόδρομοι θα παραμένουν βρόμικες/οι, έτσι;;;

  9. Όλα για την πόλη. Στα χωρία έχει ο Θεός…Ένα και μοναδικό καροτσάκι για τους δρόμους στην ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ όλο το Καλοκαίρι. Σκοντάφτεις από τις γόπες (και δεν εννοώ τα ψάρια..). Και σύμφωνα με Αντιδήμαρχο της πόλεως αυτός ο αριθμός ειναι επαρκής…..

  10. πρωτη φορα το νησι ειναι τοσο περιποιημενο και καθαρο. ερχομαι πολλα χρονια στο νησι, και η χαρα μου ειναι απεριγραπτη, που αυτη η δημοτικη αρχη, προσεχει τοσο πολυ την εμφανιση του νησιου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ