Κως: «Πατουσάκια» κοσμούν τις διαβάσεις των πεζών (ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ)

23
1774

Σε ένα απόλυτα φιλικό προς τα ζώα περιβάλλον έχει μετατραπεί το νησί της Κω, καθώς φαίνεται πως υπολογίζουν τους τετράποδους φίλους ακόμα και στον… Κ.Ο.Κ! Δείτε τι δηλώνει στην ΕΡΤ ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του νησιού, Σταμάτης Καμπουράκης για τα «πατουσάκια» που υπάρχουν στο πλάι των πεζικών διαβάσεων αλλά και για τη γενικότερη αντιμετώπιση των ζώων στην Κω.

Κάμερα-σύνδεση: Πέτρος Καμπισέλης

Παρουσίαση: Σταμάτης Καμπουράκης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Α ΡΕ ΠΡΏΗΝ,ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕΣ????????ΧΙΧΙΧΙΧΙ.ΠΟΥ;;;;;; ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΦΕΤΟΣ??????.ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!.ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑ,Ι,ΔΙ ΦΑΙΝΕΤΕ.

    • Το ιδιο κανατε και με το I LOVE KOS. Τι καταφερατε? να φατε στην μαπα εσεις τα 5-10 ατομα την κατακραυγη των υπολοιπων. Καντε μια βολτα απο ΚΑΣΤΕΛΛΑ οποτε πατε ΠΕΙΡΑΙΑ να δειτε το ιδιο και πιο μεγαλο ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ στην πλατεια. Ξεφτιλιζοσαστε απλα και μονο για να κανετε τους ταχα εξυπνους. Θα μου πειτε τωρα οτι εκραξε ολοκληρος ΤΕΩΣ του σφυριζα. Ε, οτι τα Σ…Α & το φτυαρι. Μαζευτε και τον αλλον που μου εχει και ενα πλακατ και γυριζει και ξεθαβει οτι τ’ουρθει ετσι για να περνα η ωρα. Ειπαμε η ΕΛΛΑΔΑ θελει ΟΜΟΝΟΙΑ. Καθε πολιτικη αντιπαραθεση, ιδιως οταν ξεθαβουμε ιστοριες 50ετιας πισω, αυτο και μονο δειχνει ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

  2. Ο θεατρινοσμος τους δεν έχει όρια μπροστά τους ανοίγεται ένας νέος δρόμος για ιδανική καριέρα.

  3. Α ρε Καμπουράκη εδώ έχετε γεμίσει τους δρόμους μέσα στην πόλη βρώμικους κάδους πεταμένα σκουπίδια παντού και δεν δίνετε σημασία τα πατουσάκια σας μάραναν που δεν τα βλέπει κανείς όταν οδηγάει μέσα στο αυτοκίνητο δεν φαίνονται μέσα σε έναν μήνα έχουν σβηστεί τι θέλετε να μας δείξετε ότι είστε φιλόζωοι άσε ο κόσμος της Κω σας έμαθε τι είστε θα δείξω κι εγώ στην Ερτ την κατάντια σας…… βρωμεσαν οι δρόμοι δεν έπρεπε να σας ψηφίσουμε κάναμε μεγάλο λάθος…

  4. διαρκώς κινήσεις βιτρίνας και κάμερες !!!!
    Είναι τόσο σημαντικό θέμα να βγει στη ΕΡΤ !!!
    Τα παγκάκια του μέλλοντος που είχε παρουσιάσει ο Δήμαρχος στη ΕΡΤ λειτουργούν ???

  5. Ούτε αφήνουν άλλον δίπλα να τους πάρει συνέντευξη.Μόνοι τους μη χάσει λεπτό η κάμερα από πάνω τους.

  6. Τρίτο μεγάλο έργο δημαρχίας Νικηταρά.Οι 2 ελιές το τοιχιο στη πολεμική σκάλα και τα πατουσακια.Δοξάστε τους

    • 😂😂…. παρκιγκ για εγκυους… ωραιο!
      Βαλτε ομως και για το ανεμογκαστρι που παθαινουμε με εσας και την διαφημιση της ομαδουλας σας!!!
      Μπορειτε να απεχετε απο φωτογραφιση η καμερα εστω δεκα μερες;;;
      Μετα θα σας κακοφανει!!!

  7. έρχεται η ώρα σας, έχετε καβαλήσει πολλά καλάμια δυστυχώς δεν βλέπετε το παρελθόν και αυτό είναι το τίμημα που θά πληρώσετε.

  8. Μπραβο Κε Καμπουρακη ,οχι μονο για την δραση, αλλα που δωσατε και τα ευσημα σε αλλον.Δεν θα το εκαναν πολλοι…

    • Κοκοβιε πληρωθηκες και αυτο τον μηνα??
      χαχαχαχ
      ο χρονος σας και οι πληρωμες σας τελειωνουν..χχαχαχαχ
      θα πεσει πολυ κλαμαααα!!!

      • Ψιτακε... Είπαμε. Τα πατουσακια είναι προσφορά για σένα και το συνάφι σου.

        Γαβ Γαβ Γαβ, with love. Αλήθεια! Έχετε τσιπαρισθή μην χαθήτε?

  9. Αποκρύπτονται τα θετικά κρούσματα, αποκρύπτονται και οι αφίξεις,αλλά κυρίως πως γίνεται να χαθούν (!!!!) και να μην μπορεί να τους βρει κανείς μέχρι το πρωί!!!!
    Υπάρχει σοβαρό θέμα αξιοπιστίας .αν αμφισβητείτε το σχόλιο, μπορεί ο κ.Κιαρης,η Χριστοφή,κ.λ.π. να ρίξουν μια ματιά στα βιβλία συμβάντων των εμπλεκομένων υπηρεσιών;πόσο πιο κάτω μπορούμε να πάμε; γίνονται τεστ Σταμάτη μου σ αυτούς που έρχονται στο Hot Spot?
    Δεν επιθυμώ να ανοίξω το στόμα μου παραπάνω, αλλά μην ζητάτε εξηγήσεις όταν με το καλό έρθει η ώρα της ψήφου .στα διαμερίσματα που διαμένουν έχει γίνει έλεγχος;αφού ξέρετε ότι μαζεύονται από διάφορα σημεία της Κω…σας το έχουν μεταφέρει.Δεν φωνάζουν άδικα για μαγειρέματα όταν καθημερινά πεθαίνουν 30-40 άτομα . νεκροί θάβονται καθημερινά κύριοι,Αύγουστο με 32άρια.

  10. Αυτά είναι έργα όχι αστεία .ΧΑ ΧΑ τα αυτοκίνητα του ιδιώτη τι κάνουν στο εργοτάξιο του δήμου,,?
    Πότε θα πιάσει δουλειά,,,,? Μπήκε ο Σεπτέμβρης αλλά νωρίς είναι ακόμη κάτσε να ανοίξει η σεζόν..είστε για κλάματα αφήστε τα μικρόφωνα και τις κάμερες ..

  11. Αγαπητέ αντιδημαρχε θα έχεις την τύχη του προκατόχου σου όσο………………………ένας φίλος και ψηφοφόρος σας .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ